Snedkerkøkkener på mål

Vi designer og fremstiller snedkerkøkkener på mål med udgangspunkt i dit hjem, så det kommer til at passe specifikt til din smag og præferencer og til rummets dimensioner. Et specialdesignet snedkerkøkken skal ikke kun være smukt og holdbart, det skal i høj grad også være funktionelt indrettet og invitere til brug. Med sit eget snedkeri i ryggen designer og fremstiller Jesper Holm snedkerkøkkener, hvor madlavningen bliver nem og behagelig, fordi der er lagt stor omtanke i køkkenets funktionalitet og den optimale udnyttelse af rummet.

Vi er specialiserede i omhyggeligt finérarbejde, og derfor kan vi skabe mange specielle mønstre af træets åretegninger. Vi har over 50 træsorter på lager, og du er velkommen på snedkeriet, hvor du kan udvælge netop det træstykke, som skal bruges til dit køkken. Der anvendes udelukkende materialer af høj kvalitet, som snedkereres og monteres af vores egne snedkere. Vi har sparet forhandlerledet væk, og du får derfor et individuelt designet snedkerkøkken af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dine ønsker eller bestil et indretningsbesøg.

Kontakt Jesper Holm

Ud over sin passion for møbeldesign og godt håndværk, har Jesper Holm også en stor kærlighed til madlavning og nyder at bruge tid i køkkenet. Han har derfor en bred forståelse for, hvordan et køkken bør være praktisk og funktionelt indrettet, så det bliver nemt og behageligt at bruge mange timer i køkkenet. Ved at udnytte din køkkenplads optimalt, får du en ukompliceret arbejdsgang i din madlavning, hvor alle dine køkkenredskaber har en let tilgængelig plads, og intet er overladt til tilfældighederne.

En grøn tilgang på gården i Ishøj / 
Jesper Holm gør dagligt brug af sin store køkkenhave på gården i Ishøj, hvor han både bor og har sit snedkeri. Gården er derfor selvforsynende med frugt og grønt det meste af året. Ingredienser til madlavningen samles i haven og tilberedes i hans private snedkerkøkken

Book et indretningsbesøg eller kontakt Jesper Holm via mail eller telefon for en uforpligtende snak om dit køkkenprojekt.

Corian / Vi har et bredt udvalg af Corian, hvor der kan vælges mellem mange farver, nuancer og mønstre til din bordplade. Corian er et stærkt og holdbart materiale, som er modstandsdygtigt over for ridser, pletter og stød. Materialet er meget formbart, hvilket giver mulighed for mange spændende designløsninger til bordplader og håndvaske.