Håndlavet snedkerkøkken af høj kvalitet med messingdetaljer. Finering og omhyggeligt håndværk i København hos Jesper Holm Design.

/

Snedkerkøkken på mål

Vi designer og fremstiller snedkerkøkkener på mål med udgangspunkt i dit hjem, så det kommer til at passe specifikt til din smag og præferencer og til rummets dimensioner. Et specialdesignet snedkerkøkken skal ikke kun være smukt og holdbart, det skal i høj grad også være funktionelt indrettet og invitere til brug. Med sit eget snedkeri i ryggen designer og fremstiller Jesper Holm snedkerkøkkener, hvor madlavningen bliver nem og behagelig, fordi der er lagt stor omtanke i køkkenets funktionalitet og den optimale udnyttelse af rummet.

Vi er specialiserede i omhyggeligt finérarbejde, og derfor kan vi skabe mange specielle mønstre af træets åretegninger. Vi har over 50 træsorter på lager, og du er velkommen på snedkeriet, hvor du kan udvælge netop det træstykke, som skal bruges til dit køkken. Der anvendes udelukkende materialer af høj kvalitet, som snedkereres og monteres af vores egne snedkere. Vi har sparet forhandlerledet væk, og du får derfor et individuelt designet snedkerkøkken af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dine ønsker eller bestil et indretningsbesøg.

Funktionelt og gennemtænkt / Snedkerkøkkenet fremstilles til det hjem, det skal stå i. Dette køkken er designet med afrundede kanter for at skabe sammenhæng med rummets arkitektur. Alle fronter er lavet krumme, så de følger rummets cirkelform. Finéren i valnød er gennemgående lodret på alle fronter, hvilket er med til at fremhæve køkkenets afrundede form. Emhætten er indbygget i kogepladen, og soklen er trukket helt ind under køkkenet, så det fremstår svævende.

Indbygget vinskab / Køkkenet designes, så det opfylder alle ønsker. Er du vinelsker, er der eksempelvis mulighed for at indbygge et vinskab som dette, hvor der er plads til 500 flasker vin.

Snedkerkøkken af valnød med køkkenø af høj kvalitet. Skræddersyet snedkerkøkkener på mål håndlaves hos snedkeriet Jesper Holm Design København.

Specialfremstillet til din smag og præferencer / Med et udvalg af over 50 træsorter og mange forskellige overfladebehandlinger, kan snedkerkøkkenet skabes med mange forskellige æstetiske udtryk. Alle HDF-træplader har en tykkelse på 22 mm. og overfladebehandles efter gamle, traditionelle snedkermetoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt. Her ses et køkken i ask med grå linolie og Corian bordplader.

Få et snedkerkøkken med specielle striber og et anderledes udtryk, hvor du selv vælger materialer og designs, som passer til dit hjem og dine ønsker. Snedkerkøkkener og andre snedkermøbler på mål fremstilles hos Jesper Holm Design i København.

De kolde og varme toner mødes / Skab en smuk kontrast i køkkenets udseende ved eksempelvis at kombinere en træsort i en varm tone med en kølig bordplade af aluminium, og oplev hvordan mødet mellem de forskellige materialer kan give køkkenet et helt nyt æstetisk udtryk.

Organiske mønstre, som skaber karakter i rummet / Et køkken med fronter af en stribet træsort skaber en særlig taktilitet og karakter, som aldrig vil blive kedelig at se på. Dette køkken er fremstillet af zebrano, hvilket er en mest stribede træsort, der findes.

Udnyt pladsen under skråvæggen med et individuelt designet snedkerkøkken, hvor alle detaljer tilpasses til dine behov og dit hjem. Håndlavet på snedkeriet i København hos Jesper Holm Design

Velovervejet indretning / Alt designes efter dine specifikke mål, hvilket gør, at der designes løsninger til alle rummets skrå eller skæve vægge, upraktiske hjørner, bjælker eller andre indretningsmæssige udfordringer.

Der lægges stor vægt på helhedsudtrykket / I designprocessen af et snedkerkøkken lægger vi stort fokus på at tilpasse køkkenets design, således at det færdige resultat kommer til at passe ind i rummet og harmonerer med hjemmets øvrige indretningsstil, arkitektur og farver.

Indbygget skabsvæg / Få et ryddeligt æstetisk udtryk med en stor indbygget skabsvæg i køkkenet, hvor køleskabet og diverse køkkenmaskiner er gemt bag lågerne.

Indbygget skabsvæg / Få et ryddeligt æstetisk udtryk med en stor indbygget skabsvæg i køkkenet, hvor køleskabet og diverse køkkenmaskiner er gemt bag lågerne.

Snedkerkøkken med højskabe i forskellige niveauer håndlavet og designet hos snedkeriet Jesper Holm Design i København

Højskabe i forskellige niveauer / Dette snedkerkøkken er designet med højskabe i forskellige niveauer, som flugter med det skrå loft og fremhæver rummets størrelse og form.

Et personligt farvevalg / Ønskes snedkerkøkkenet sprøjtemalet, er der rig mulighed for at vælge en personlig farvekode. Her ses et snedkerkøkken i en blå nuance, hvor selv emhætten er malet for at bidrage til et gennemgående æstetisk udtryk.

Et personligt farvevalg / Ønskes snedkerkøkkenet sprøjtemalet, er der rig mulighed for at vælge en personlig farvekode. Her ses et snedkerkøkken i en blå nuance med fyldningslåger, hvor selv emhætten er malet for at bidrage til et gennemgående æstetisk udtryk

Minimalistisk snedkerkøkken af høj kvalitet med rene linjer i sort og hvid. Specialdesignet efter mål hos Jesper Holm Design i København.

En gennemgående æstetik i hjemmet / Snedkerkøkkenet designes med henblik på at skabe en gennemgående og sammenhængende æstetik i hele hjemmet. Her ses eksempelvis et køkken, som er skabt til at passe til hjemmets minimalistiske udtryk i sort, hvid og grå.

Specialdesignet snedkerkøkken af elmetræ håndlavet hos Jesper Holm Design København.

Træsorternes nuancer skaber et nyt udtryk i rummet / Ved at vælge en varm træsort med organiske nuanceforskelle og åretegninger, får rummet et helt unikt udtryk og taktilitet. Her ses et af vores snedkerkøkkener af elmetræ.

Højskabe med plads til det hele / For at skabe en enkel og minimalistisk æstetik i køkkenet, hvor alle maskiner og redskaber har sin egen plads i skabene, kan der indbygges store højskabe, hvor der er god opbevaringsplads til det hele. Dette kan især være en praktisk løsning til et hjem med køkkenalrum, hvor man ønsker et roligt og sammenhængende æstetisk udtryk i hele rummet, idet træfronterne kommer i fokus frem for diverse køkkenmaskiner. 


Snedkerkøkken med rene linjer håndlavet af valnød med corian bordplade, fremstillet lokalt hos Jesper Holm Design København.

Vi er specialiseret i enkle køkkendesigns, som kan holde sig smukt i mange år / Her ses et snedkerkøkken med et helt enkelt design, hvor alle fronter er af valnød, hvilket skaber et tidløst udtryk, hvor valnøddetræets åretegninger får lov at træde frem i den enkle indretning.

Snedkerkøkken efter mål af høj kvalitet, specialdesignes til hver kunde hos snedkeriet Jesper Holm Design København.

Den helt rette placering af køkkenøen / En køkkenø kan være omdrejningspunktet i rummet, da den kan bruges af hele familien til at spise ved, børnene kan lave lektier ved den, eller man kan placere sine gæster ved den, mens madlavningen færdiggøres. At finde den rette placering til køkkenøen, hvor der er god plads til at gå rundt om den, kan sommetider være vanskeligt. Derfor står Jesper Holm klar til at tegne og designe dit køkken på forskellige måder, så I sammen kan finde ud af, hvordan køkkenet skal indrettes. 


Træet ældes smukt / Ved at overfladebehandle træfronterne 1-2 gange årligt, vil træet ældes med ynde og få en smuk patina gennem årene.

Snedkerskuffer i snedkerkøkken med gennemgående åretegninger, rene linjer og runde greb fra Jesper Holm Design i København.

Rummelige snedkerskuffer / For at skabe så rene linjer som muligt samt udnytte opbevaringspladsen optimalt, skabes snedkerskufferne med en ekstra kort afstand mellem hinanden. I dette snedkerkøkken er der valgt sorte kanter, hvilket skaber en kontrast og en flot definition af skufferne.

Snedkerkøkken med striber og praktiske bordplader i aluminium. Håndlavet af den bedste kvalitet hos Jesper Holm Design København.

Rene linjer / Alle køkkenernes kanter skæres 45 grader, hvilket gør, at fladerne mødes helt ude i hjørnet og træets mønster fortsætter hele vejen rundt.

Træpaneler på bagvæggen / For at skabe et sammenhængende æstetisk udtryk, hvor træets mønster fremhæves, kan der designes træpaneler til køkkenets bagvæg, som matcher køkkenets fronter.

Håndlavet snedkerkøkken i valnød med gennemgående mønster af træets åretegninger langs fronterne fås hos Jesper Holm Design

Alle detaljer tilpasses til hjemmet / For at skabe det mest funktionelle og æstetiske snedkerkøkken, taler vi alle detaljerne grundigt igennem, så det færdige resultat er skræddersyet til dit hjem, dine præferencer og behov. Her ses et snedkerkøkken i valnød med Corian-bordplader, som har fået en stor køkkenø, hvor der er plads til, at hele familien kan samles om madlavningen.

Håndlavet snedkerkøkken med køkkenø specialdesignet til rummet.

Få hjælp til at placere køkkenet det helt perfekte sted. / Køkkenet er ofte hjemmets samlingspunkt, og derfor skal det placeres det helt rette sted i hjemmet. Ved at booke et indretningsbesøg, får du designer Jesper Holms ekspertise og 3D-tegninger med forskellige forslag til indretningen og placeringen af dit snedkerkøkken.

En kombination af træ og malede overflader / Giv dit køkken et kontrastfuldt udtryk ved at kombinere fronter af træ og malede fronter. Her ses et køkken, hvor køkkenøen er malet hvid, hvilket harmonerer med de mørke fronter og den hvide bordplade.

Snedkerkøkken i flere farver med hvid køkkenø, håndlavet efter mål hos snedkeriet Jesper Holm Design i København.

En kombination af træ og malede overflader / I dette køkken har kunden vagt at kombinere hvidmalede overskabe med underskabe og højskabe med finérmønster.

Snedkerkøkken med arbejdsplads fremstillet efter specifikke mål og gennemgående åretegninger langs alle snedkerskuffer fra Jesper Holm Design København.

Snedkerkøkken med arbejdsplads / Dit specialdesignede snedkerkøkken skal kunne opfylde alle dagligdagens behov. Her ses en løsning, hvor køkkenøen også fungerer som en hyggelig arbejdsplads med en grøn udsigt.

Moderne snedkerkøkken med linoleum fronter. Specialdesignede køkkener og snedkermøbler fremstilles af høj kvalitet hos Jesper Holm Design København

Linoleumsfronter / Køkkenets fronter kan beklædes med linoleum, hvilket gør dem nærmest uopslidelige, og samtidigt giver det en blød og praktisk overflade i køkkenet.

Snedkerkøkken med stribede fronter og bordplade af stål designet af Jesper Holm Design København.

Bordplader af aluminium / Bordpladerne kan fremstilles i en række forskellige, slidstærke materialer som eksempelvis aluminium, hvilket kan skabe en flot kontrast til fronter og højskabe af træ. Dette køkken er fremstillet af ask med brunkerne.

Sort moderne snedkerkøkken med skabsvæg og køkkenø, håndlavet hos Jesper Holm Design.

Bordplader af aluminium / Bordpladerne kan fremstilles i en række forskellige, slidstærke materialer som eksempelvis aluminium, hvilket kan skabe en flot kontrast til fronter og højskabe af træ.

Corian bordplade med mønster til afdrypning. Få en specialdesignet personlig bordplade hos Jesper Holm Design i København

Personlige detaljer / Her ses en løsning, hvor Corian-bordpladen har fået integreret et mønster.

Specielle træsorter / Vælg det stykke træ, som du synes bedst om, og giv dit køkken et helt unikt og personligt udtryk. Dette køkken har fronter af zebrano træ med linolie, hvilket er en afrikansk træsort, som giver tydelige striber langs fronten.

Alle skabe og skuffer indrettes efter dine behov / Der er mulighed for at indrette hele køkkenet efter dine personlige præferencer. Har du et ønske om at kombinere skuffer og skabe i forskellige breder og dybder, kan dette sagtens laves uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Snedkerkøkken efter mål, specialdesignes til hver kunde hos snedkeriet Jesper Holm Design København.

Skrå kanter med kontrastfarve / Vi anvender altid 22 mm. HDF-plader, og vi skærer pladernes kanter 45 grader, således at der skabes en tynd kant rundt om køkkenets låger. Disse kanter males normalt hvide, men ønsker du en særlig farve til kanterne i dit køkken, blander vi gerne farven til dig. Dette køkken har fået en grå kant, som komplimenterer de lyse låger i ask med brunkerne.

Snedkerkøkken efter mål af høj kvalitet, specialdesignes til hver kunde hos snedkeriet Jesper Holm Design København.

Ingen spildplads / Alle centimeter gennemtænkes nøje, så køkkenet får en høj funktionalitet. Derfor er soklen lavere end ved standardkøkkener, og afstanden mellem låger og skuffer er lavet så lille, som muligt, for at skabe mere plads til opbevaring.

Snedkerkøkken under skråvæg med store snedkerskuffer og skabsvæg. Håndlavet hos Jesper Holm Design i København.

God bordplads under skråvæggen / Få hjælp til at udnytte pladsen i køkkenet optimalt og få en nem arbejdsgang på trods af skråvægge eller andre indretningsmæssige udfordringer.

Individuelt designet snedkerkøkken af høj kvalitet fra Jesper Holm Design København

Naturlige striber hele vejen rundt / En fritstående køkkenø som denne, kan skabes med et mønster af træets naturlige åretegninger, som fortsætter i rene linjer hele vejen rundt.

Vælg det helt perfekte greb / Dit snedkerkøkken kan designes med alle typer greb og knopper. Her ses et køkken med enkle runde knopper, der harmonerer med de blå fyldningslåger. Der kan både designes et særligt greb efter dine ønsker, eller der kan vælges et af vores greb-designs, som kan ses ved at scrolle længere ned på denne side.

Indbygget emhætte / Det er yderst vigtigt at have en effektiv udsugning i sit køkken, så man kan udfolde sine madlavningsevner på bedste vis. Jesper Holm hjælper gerne med at udtænke de rette løsninger til en æstetisk indbygning af emhætten.

Emhætte kombineret med overskab / For at opnå et roligt udtryk gennem hele køkkenet, kan emhætten skjules i et minimalistisk overskab som dette, hvor lågen kan vippes op, så den ikke tager plads, når man står ved køkkenbordet.

Særlige løsninger til køkkenudstyr / Hvert køkken er unikt, og derfor er der behov for individuelle opbevaringsløsninger, så køkkenets plads udnyttes bedst muligt. I mindre køkkener kan det eksempelvis være praktisk at indrette et skab til kaffemaskinen, så den kan trækkes ud efter behov.

Gennemgående åretegninger i hele køkkenet / Vores snedkerkøkkener er kendetegnet ved de gennemgående, naturlige åretegninger på hele fronten, hvilket giver et organisk mønster, som er helt unikt, idet to køkkener aldrig vil være helt ens. Her ses et køkkendesign, hvor også væggene er beklædt med træplader, hvilket yderligere fremhæver åretegningerne samt integrerer dem som en central del af køkkenets udtryk.

Velovervejede detaljer / Vi sørger for, at der tages hensyn til alle de nødvendige detaljer i køkkenet. I nogle køkkener kan der eksempelvis være behov for en stige, for at få nemmere adgang til køkkenets øverste skabe. Jesper Holm står klar til at designe alle køkkenets detaljer i smukke træsorter, så du eksempelvis kan få skabt den helt rette stige til dine højskabe.

Den typiske snedkerskuffe med tappede sider ses ofte i snedkerkøkkener, men hvorfor ikke hos os? / Jesper Holm ønsker at skabe rene linjer gennem hele køkkenets design. Designer man et køkken med tappede skuffer uden frontstykker, er det ikke muligt at fortsætte samme stil med gennemgående åretegninger på tværs af hele køkkenet, idet der skal være en større låge til opvaskemaskine, køleskab og eventuelt højskabe. Køkkenets udtryk ville derfor blive anderledes og mindre sammenhængende, hvis der skulle laves tappede skuffer.

Snedker-bestikbakker / Få skabt de helt rette bestikbakker i en smuk træsort, som understøtter det æstetiske udtryk i køkkenet. Her ses en bestikbakke i massiv valnød, hvilket skaber en spændende kontrast til køkkenets fronter.

Bordplade med et dekorativt afdrypningsmønster af corian, som forestiller et træ. Få en helt personligt designløsning til dit snedkerkøkken hos Jesper Holm Design i København.

Slidstærke bordplader med personlige detaljer / En bordplade af Corian er meget formbar, hvilket gør at der kan skabes et personligt designet mønster i bordpladen.

Køkkenbordpladerne i vores snedkerkøkkener bliver tilpasset, så håndvasken er flot indbygget. Få et personligt snedkerkøkken designet efter dine ønsker hos Jesper Holm Design i København.

Vasken integreres smukt / Vi sørger for, at håndvasken integreres nøje i bordpladen, så der ses rene linjer gennem hele køkkenet.

Speciallavede skabe til gryder og pander / Disse speciallavede skabe giver et godt overblik over gryder og pander, idet de ikke stables, men i stedet står på højkant, så de nemt kan trækkes frem til den daglige madlavning.


Alle redskaber får sin egen plads / I et køkken er det essentielt at have nem adgang til alle de vigtige redskaber. Ved at indrette skuffer og skabe strategisk, kan tiden i køkkenet bliver udnyttet bedst muligt. Her ses eksempelvis en skuffe til skærebrætter, som gør det nemt at trække dem frem dagligt. Jesper Holm rådgiver og designer de løsninger, som bedst udnytter pladsen i rummet.

Gennemtænkt design af overskabe / Ofte kan overskabe komme i vejen, når man bevæger sig rundt i køkkenet, hvis lågerne står åbne. Jesper Holm er specialiseret i at skabe et gennemtænkt design af overskabene, så de vipper op og optager mindst muligt plads i rummet, samtidigt med at der er god plads til opbevaring.
 Disse overskabe kan også kombineres med emhætte.

Et godt overblik over køkkenknivene / Køkkenets skuffer til knive kan indrettes således, at knivene ligger med en 45 graders hældning. Dette giver et bedre overblik, så man hurtigt kan vælge den rette kniv. 


Praktisk snedkerskuffe med inddeler til bestik i det specialdesignede snedkerkøkken. Vi tilpasser alle detaljer til dine ønsker og alle møbler fremstilles i en høj kvalitet og med lang holdbarhed hos Jesper Holm Design København.

Flytbare skillerum / Din personlige arbejdsgang i køkkenet bestemmer, hvordan skabe og skuffer indrettes. Alle de redskaber, som du bruger dagligt, får sin egen praktiske plads med skillerum. Alle skuffer kan indrettes med skillerum, som efterfølgende kan flyttes rundt efter behov. Få snedkereret de helt rette skuffer i en smuk træsort, der komplimenterer køkkenets fronter.

Snedkerkøkken detaljer med bestikskuffe af høj kvalitet. Rummelige og håndlavede snedkerskuffer med skuffeindeler fremstillet hos Jesper Holm Design i København

Flytbare skillerum / Din personlige arbejdsgang i køkkenet bestemmer, hvordan skabe og skuffer indrettes. Alle de redskaber, som du bruger dagligt, får sin egen praktiske plads med skillerum. Alle skuffer kan indrettes med skillerum, som efterfølgende kan flyttes rundt efter behov. Få snedkereret de helt rette skuffer i en smuk træsort, der komplimenterer køkkenets fronter.

Nem affaldssortering / Skuffer og skabe kan indrettes, så de passer til hjemmets behov for affaldssortering. Her ses et eksempel på en helt simpel affaldsskuffe, hvor rengøring og udskiftning af affaldspose gøres nemt, idet skuffen er indrettet specifikt til dette formål.


Praktisk lågedesign / Dine overskabe kan designes med låger der vipper op, hvilket giver mere plads i køkkenet, når lågerne er åbne.

Greb / Nr. 12

Greb / Nr. 14

Greb / Nr. 15

Greb / Nr. 19

Greb / Nr. 20

Greb / Nr. 19 med solskinsmønster

Greb / Nr. 20, diameter 80 mm.

Greb / Nr. 14.

Greb / Nr. 15

Skuffegreb til snedkerskuffer i snedkerkøkken specialfremstillet efter mål hos snedkeriet Jesper Holm Design København

Greb / Nr. 15

Greb / Nr. 20, diameter 60 mm.

Greb / Nr. 20, diameter 80 mm.

Se video om tilblivelsen af et snedkerkøkken / Videoen tager ca. 3 min.

Ud over sin passion for møbeldesign og godt håndværk, har Jesper Holm også en stor kærlighed til madlavning og nyder at bruge tid i køkkenet. Han har derfor en bred forståelse for, hvordan et køkken bør være praktisk og funktionelt indrettet, så det bliver nemt og behageligt at bruge mange timer i køkkenet. Ved at udnytte din køkkenplads optimalt, får du en ukompliceret arbejdsgang i din madlavning, hvor alle dine køkkenredskaber har en let tilgængelig plads, og intet er overladt til tilfældighederne. 


En grøn tilgang på gården i Ishøj / 
Jesper Holm gør dagligt brug af sin store køkkenhave på gården i Ishøj, hvor han både bor og har sit snedkeri. Gården er derfor selvforsynende med frugt og grønt det meste af året. Ingredienser til madlavningen samles i haven og tilberedes i hans private snedkerkøkken

Intet overlades til tilfældighederne / For at have god tid til at udfolde sig kreativt i sin madlavning, er Jesper Holms køkken indrettet så alle redskaber er let tilgængelige og har sin egen smarte plads i køkkenets indretning. Dette gør køkkenet effektivt i brug, idet indretningen ikke forstyrrer eller besværliggør madlavningsprocessen, så man eksempelvis skal åbne flere skuffer for at finde urtekniven.

Praktisk indretning / Skufferne og skabene i dit snedkerkøkken kan indrettes på mange forskellige måder. I Jesper Holms eget køkken ses en praktisk og brugervenlig indretning af underskabe og skuffer, som gør at gryder og pander bliver endnu nemmere at hive frem til den daglige madlavning. 


Bordpladen har stor betydning / Vores bordplader skal kunne holde til at blive brugt gennem mange år. Hvis du har en praktisk bordplade, som eksempelvis Jesper Holms private køkkenbordplade af Corian, kan den holde til, at du lægger alle dine råvarer direkte på køkkenbordet. En slidstærk kvalitet / Bordplader af Corian kan holde til daglig slid, og man skal ikke være bange for at bruge den. Corian holder sig pænt i lang tid med hård brug.

Bordpladens kant / En lille kant på bordpladen kan være praktisk, idet den bidrager til at diverse ingredienser og redskaber ikke kan ryge på gulvet, imens du er i fuld gang med din madlavning. Vi laver din bordplade, så den passer til dine behov og kan fungere som det perfekte underlag for dine kulinariske projekter. 


Plads til kreativitet / I sit eget personliggjorte snedkerkøkken bliver det nemt at udfolde sine kulinariske evner.

Book et indretningsbesøg eller kontakt Jesper Holm via mail eller telefon for en uforpligtende snak om dit køkkenprojekt.