Et snedkerkøkken designet til dit hjem

/

Jesper Holm er specialiseret i at designe og fremstille holdbare snedkerkøkkener med gennemgående åretegninger langs fronterne. Du får mulighed for at tilpasse hver eneste detalje efter dine ønsker, hvilket gør det muligt at skabe et helt personligt køkken.

Funktionelt & gennemtænkt snedkerkøkken

Vi designer og fremstiller snedkerkøkkener på mål med udgangspunkt i dit hjem, så det kommer til at passe specifikt til din smag og præferencer og til rummets dimensioner. Et specialdesignet snedkerkøkken skal ikke kun være smukt og holdbart, det skal i høj grad også være funktionelt indrettet og invitere til brug. Med sit eget snedkeri i ryggen designer og fremstiller Jesper Holm snedkerkøkkener, hvor madlavningen bliver nem og behagelig, fordi der er lagt stor omtanke i køkkenets funktionalitet og den optimale udnyttelse af rummet.

Vi er specialiserede i omhyggeligt finérarbejde, og derfor kan vi skabe mange specielle mønstre af træets åretegninger. Vi har over 50 træsorter på lager, og du er velkommen på snedkeriet, hvor du kan udvælge netop det træstykke, som skal bruges til dit køkken. Der anvendes udelukkende materialer af høj kvalitet, som snedkereres og monteres af vores egne snedkere. Vi har sparet forhandlerledet væk, og du får derfor et individuelt designet snedkerkøkken af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dine ønsker eller bestil et indretningsbesøg.

Et unikt mønster / Med et udvalg af over 50 træsorter og mange forskellige overfladebehandlinger, kan snedkerkøkkenet skabes med mange forskellige æstetiske udtryk. Alle HDF-træplader har en tykkelse på 22 mm. og overfladebehandles efter gamle, traditionelle snedkermetoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt. Her ses et køkken i ask med grå linolie og bordplader af Corian.

Afrundede former / For at skabe en sammenhængende æstetik i et rundt rum, kan køkkenet skæres i en buet form og tilpasses rummets arkitektur. I dette køkken er alle fronter lavet krumme, så de følger rummets cirkelform. Finéren i valnød er gennemgående lodret på alle fronter, hvilket er med til at fremhæve køkkenets afrundede form. Emhætten er indbygget i kogepladen, og soklen er trukket helt ind under køkkenet, så det fremstår svævende. 


Indbygget vinskab / Er du vinelsker, kan dit snedkerkøkken få et indbygget vinskab med låger af glas. I dette køkken er der lavet et vinskab med hylder i valnød, hvor der er plads til 500 flasker vin.


De kolde og varme toner mødes / Skab en smuk kontrast i køkkenets udseende ved eksempelvis at kombinere en træsort i en varm tone med en kølig bordplade af aluminium, og oplev hvordan mødet mellem de forskellige materialer kan give køkkenet et helt nyt æstetisk udtryk.

Højskabe med plads til det hele / For at skabe en enkel og minimalistisk æstetik i køkkenet, hvor alle maskiner og redskaber har sin egen plads i skabene, kan der indbygges store højskabe, hvor der er god opbevaringsplads til det hele. Dette kan især være en praktisk løsning til et hjem med køkkenalrum, hvor man ønsker et roligt og sammenhængende æstetisk udtryk i hele rummet, idet træfronterne kommer i fokus frem for diverse køkkenmaskiner. 


Træpaneler på bagvæggen / For at skabe et sammenhængende udtryk, hvor træets mønster fremhæves, kan der designes træpaneler til køkkenets bagvæg, som matcher køkkenets fronter.

Den helt rette placering af køkkenøen / En køkkenø kan være omdrejningspunktet i rummet, da den kan bruges af hele familien til at spise ved, børnene kan lave lektier ved den, eller man kan placere sine gæster ved den, mens madlavningen færdiggøres. At finde den rette placering til køkkenøen, hvor der er god plads til at gå rundt om den, kan sommetider være vanskeligt. Derfor står Jesper Holm klar til at tegne og designe dit køkken på forskellige måder, så I sammen kan finde ud af, hvordan køkkenet skal indrettes. 


En kombination af træ og malede overflader / Giv dit køkken et anderledes udtryk ved at kombinere fronter af træ med en malet køkkenø for at skabe en kontrast. Her ses et køkken, hvor køkkenøen er malet hvid, hvilket harmonerer med de mørke fronter og den hvide bordplade.

Bordplader af aluminium / Bordpladerne kan laves i forskellige, slidstærke materialer som eksempelvis aluminium, hvilket kan skabe en flot kontrast til fronter og højskabe af træ. Dette køkken er fremstillet af ask med brunkerne.

Linoleum på køkkenets fronter / Det er også muligt at få beklædt køkkenets fronter med linoleum. Dette gør, at fronterne bliver uopslidelige, samtidigt med at det giver en blød og praktisk overflade.

Rene linjer / Alle køkkenets kanter skæres 45 grader, hvilket gør, at fladerne mødes helt ude i hjørnet og træets mønster fortsætter hele vejen rundt.

Forskellige fronter til over- og underskabe / I dette køkken har kunden vagt at kombinere hvidmalede overskabe og underskabe i mønstret træ.

Specielle træsorter / Vælg det stykke træ, som du synes bedst om, og giv dit køkken et helt unikt og personligt udtryk. Dette køkken har fronter af zebrano træ med linolie, hvilket er en afrikansk træsort, som giver flotte striber langs fronten.

Giv kanterne en flot kontrastfarve / Vi anvender altid 22 mm. HDF-plader, og vi skærer pladernes kanter 45 grader, således at der skabes en tynd kant rundt om køkkenets låger. Disse kanter males normalt hvide, men ønsker du en særlig farve til kanterne i dit køkken, blander vi gerne farven til dig. Dette køkken har fået en grå kant, som komplimenterer de lyse låger i ask med brunkerne.

Indbygget emhætte / Det er yderst vigtigt, at have en effektiv udsugning i sit køkken, så man kan udfolde sine madlavningsevner på bedste vis. Jesper Holm hjælper gerne med at udtænke de rette løsninger til emhætten og indbygningen af denne.

Emhætte kombineret med overskab / For at opnå et roligt udtryk gennem hele køkkenet, kan emhætten skjules i et minimalistisk overskab som dette, hvor lågen kan vippes op, så den ikke tager plads, når man står ved køkkenbordet.

Gennemgående åretegninger i hele køkkenet / Vores snedkerkøkkener er kendetegnet ved de gennemgående, naturlige åretegninger på hele fronten, hvilket giver et organisk mønster, som er helt unikt, idet to køkkener aldrig vil være helt ens.

Særlige opbevaringsløsninger / Hvert køkken er unikt, og derfor er der behov for individuelle opbevaringsløsninger, så køkkenets plads udnyttes bedst muligt. I mindre køkkener kan det eksempelvis være praktisk at indrette et skab til kaffemaskinen, så den kan trækkes ud efter behov.

Velovervejede detaljer / Vi sørger for, at der tages hensyn til alle de nødvendige detaljer i køkkenet. I nogle køkkener kan der eksempelvis være behov for en stige, for at få nemmere adgang til køkkenets øverste skabe. Jesper Holm står klar til at designe alle køkkenets detaljer i smukke træsorter, så du eksempelvis kan få skabt den helt rette stige til dine højskabe.

Den typiske snedkerskuffe med tappede sider ses ofte i snedkerkøkkener, men hvorfor ikke hos os? / Jesper Holm ønsker at skabe rene linjer gennem hele køkkenets design. Designer man et køkken med tappede skuffer uden frontstykker, er det ikke muligt at fortsætte samme stil med gennemgående åretegninger på tværs af hele køkkenet, idet der skal være en større låge til opvaskemaskine, køleskab og eventuelt højskabe. Køkkenets udtryk ville derfor blive anderledes og mindre sammenhængende, hvis der skulle laves tappede skuffer.

Snedker-bestikbakker / Få skabt de helt rette bestikbakker i en smuk træsort, som understøtter det æstetiske udtryk i køkkenet. Her ses en bestikbakke i massiv valnød, hvilket skaber en spændende kontrast til køkkenets fronter.

Et godt overblik over køkkenknivene / Køkkenets skuffer til knive kan indrettes således, at knivene ligger med en 45 graders hældning. Dette giver et bedre overblik, så man hurtigt kan vælge den rette kniv. 


Flytbare skillerum / Din personlige arbejdsgang i køkkenet bestemmer, hvordan skabe og skuffer indrettes. Alle de redskaber, som du bruger dagligt, får sin egen praktiske plads med skillerumAlle skuffer kan indrettes med skillerum, som efterfølgende kan flyttes rundt efter behov. Få snedkereret de helt rette skuffer i en smuk træsort, der komplimenterer køkkenets fronter.

Speciallavede skabe til gryder og pander / Disse speciallavede skabe giver et godt overblik over gryder og pander, idet de ikke stables, men i stedet står på højkant, så de nemt kan trækkes frem til den daglige madlavning.


Alle redskaber får sin egen plads / I et køkken er det essentielt at have nem adgang til alle de vigtige redskaber. Ved at indrette skuffer og skabe strategisk, kan tiden i køkkenet bliver udnyttet bedst muligt. Her ses eksempelvis en skuffe til skærebrætter, som gør det nemt at trække dem frem dagligt. Jesper Holm rådgiver og designer de løsninger, som bedst udnytter pladsen i rummet.

Affaldssortering / Skuffer og skabe kan indrettes, så de passer til hjemmets behov for affaldssortering. Her ses et eksempel på en helt simpel affaldsskuffe, hvor rengøring og udskiftning af affaldspose gøres nemt, idet skuffen er indrettet specifikt til dette formål.


Gennemtænkt design af overskabe / Ofte kan overskabe komme i vejen, når man bevæger sig rundt i køkkenet, hvis lågerne står åbne. Jesper Holm er specialiseret i at skabe et gennemtænkt design af overskabene, så de vipper op og optager mindst muligt plads i rummet, samtidigt med at der er god plads til opbevaring.


Praktiske låger / Dine overskabe kan designes med låger der vipper op, hvilket giver mere plads i køkkenet, når lågerne er åbne.

Greb / Nr. 20, diameter 80 mm.

Greb / Nr. 20, diameter 80 mm.

Greb / Nr. 20, diameter 60 mm.

Greb / Nr. 19

Greb / Nr. 15

Greb / Nr. 15

Greb / Nr. 14

Greb / Nr. 14.

En grøn tilgang på gården i Ishøj / 
Jesper Holm gør dagligt brug af sin store køkkenhave på gården i Ishøj, hvor han både bor og har sit snedkeri. Gården er derfor selvforsynende med frugt og grønt det meste af året. Ingredienser til madlavningen samles i haven og tilberedes i hans private snedkerkøkken

Intet overlades til tilfældighederne / For at have god tid til at udfolde sig kreativt i sin madlavning, er Jesper Holms køkken indrettet så alle redskaber er let tilgængelige og har sin egen smarte plads i køkkenets indretning. Dette gør køkkenet effektivt i brug, idet indretningen ikke forstyrrer eller besværliggør madlavningsprocessen, så man eksempelvis skal åbne flere skuffer for at finde urtekniven.

Praktisk indretning / Skufferne og skabene i dit snedkerkøkken kan indrettes på mange forskellige måder. I Jesper Holms eget køkken ses en praktisk og brugervenlig indretning af underskabe og skuffer, som gør at gryder og pander bliver endnu nemmere at hive frem til den daglige madlavning. 


Bordpladen har stor betydning / Vores bordplader skal kunne holde til at blive brugt gennem mange år. Hvis du har en praktisk bordplade, som eksempelvis Jesper Holms private køkkenbordplade af Corian, kan den holde til, at du lægger alle dine råvarer direkte på køkkenbordet. En slidstærk kvalitet / Bordplader af Corian kan holde til daglig slid, og man skal ikke være bange for at bruge den. Corian holder sig pænt i lang tid med hård brug.

Bordpladens kant / En lille kant på bordpladen kan være praktisk, idet den bidrager til at diverse ingredienser og redskaber ikke kan ryge på gulvet, imens du er i fuld gang med din madlavning. Vi laver din bordplade, så den passer til dine behov og kan fungere som det perfekte underlag for dine kulinariske projekter. 


Plads til kreativitet / I sit eget personliggjorte snedkerkøkken bliver det nemt at udfolde sine kulinariske evner.

Se video om tilblivelsen af et snedkerkøkken / Videoen tager ca. 3 min.