Boox reoler

Boox reolen er en kvadratisk modulreol, hvor orden og enkelthed er tæt forbundet. Den kvadratiske form fremhæves af de skrå kanter, som får reolen til at fremstå skarp og stringent. Lågernes firkantede mønster af træets åretegninger fremhæver yderligere formen og giver reolen et organisk og levende udtryk, idet den færdige reols udtryk afhænger af træets naturlige detaljer. Det kvadratiske krydsmønster er snedkermæssigt en udfordring, idet det kræver omhyggeligt finérarbejde at opnå. De skrå metalgreb taler sammen med de skrå kanter, hvor skuffegrebet er det feminine modstykke til lågegrebet.

Hver reol fremstilles på mål efter dine ønsker, og vi har et bredt udvalg af træsorter, hvor du får mulighed for at komme ud til snedkeriet og vælge lige netop det træstykke, som din reol skal fremstilles af.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dine ønsker eller bestil et indretningsbesøg.

Enkelthed og rene linjer / Boox reolerne kan designes og kombineres på mange måder, og fremstilles i alle træsorter, så der er rig mulighed for at vælge en helt personlig sammensætning til dine reoler. Her ses to store enkeltreoler med hvid korpus og låger af træsorten zebrano samt en smal reol med skuffer og en hylde.

Skjulte ophæng / Boox reolerne har ingen bagbeklædning og fremstilles med ophæng, som skjules i de 28 mm kraftige sider. På denne måde får reolerne et minimalistisk udtryk med rene linjer, hvor de kraftige sider fungerer som en indramning af de ting, du vælger at udstille i reolen.

Sæt dit eget præg på reolens æstetiske udtryk / Har du en specifik idé til, hvordan din Boox reol skal se ud, eller har du brug for designerens øje på dit reoldesign? Jesper Holm står klar til at tegne og fremstille reolerne i alle træsorter og designs. Denne kunde har valgt at kombinere fire kuber i asketræ med sorte greb.

Træet skæres nøje ud / Lågernes mønster skabes ved at skære træstrykkerne ud i trekanter, som derefter limes sammen for at danne en kvadrat.

Speciallavede greb / Grebene er designet til reolerne og taler sammen med de skrå kanter, hvor skuffegrebet er det feminine modstykke til lågegrebet.

Grebsløse låger / Reolerne kan også fremstilles med grebsløse låger, som springer op, når man trykker på lågen. Disse reoler er af lyst asketræ.

Vælg mellem 50 træsorter / Vi har mange specielle træsorter på lager, og du er velkommen til at komme forbi snedkeriet og udvælge det rette træstykke til din reol. Her ses træsorten Tineo fra Peru, som giver tydelige striber på lågernes fronter.

Lang holdbarhed / Reolerne er skabt til at kunne holde i årevis, og dette er også tilfældet hos vores kunder. Dette ved vi, fordi de ind imellem får lavet en skade på deres reoler, som de kommer og får repareret på snedkeriet. Vi oplever også, at gamle vender tilbage for at købe flere.

Hver låge er unik / Selvom to låger er fremstillet på samme måde af samme træsort, vil der altid være en lille variation fra naturens side. Dette gør, at alle vores låger har deres eget organiske og unikke udtryk.

Organiske striber / Zebrano træ er den mest stribede træsort, der findes. Træsorten gror i udkanten af Sahara, og når det regner, vokser træet hurtigt og danner en lys årring. Når der er tørke, går væksten derimod i stå, og træet danner en mørk ring. Hvis træet skæres rigtigt, kommer striberne frem og danner mønsteret.

Snedkerskuffer / Reolernes indretning designes efter dine ønsker og behov, og alt fremstilles på snedkeriet af de bedste materialer.

Entré reol / Hæng Boox reolerne i entréen og få god opbevaringsplads til nøgler, huer, vanter og alt, hvad du har brug for i entréen.

Skab en lang række reoler langs væggen / Har du en lang væg, er det oplagt at hænge mange Boox reoler på en række med en lille afstand mellem hver reol. Dette understreger væggens længde og giver smukke, rene linjer i rummet.

Mange forskellige overfladebehandlinger / Alle vores møbler overfladebehandles efter gamle, traditionelle metoder. Her ses Jesper Holms private reoler, som er fremstillet af børstet eg og overfladebehandlet med sort olie.

Reolerne harmonerer med mange typer møbler / Boox reolerne kan have mange forskellige udtryk, og derfor kan de nemt kombineres med dine øvrige møbler - hvad end du har klassiske designmøbler eller antikviteter

Enkle kuber uden låger / Vi kan lave reolerne i alle størrelser med eller uden låger. Alle kuberne har skrå forkanter, som er skåret 45 grader.

Indvendige skuffer / Reolerne kan fremstilles med indvendige skuffer bag lågerne. Her ses en version med hvide skuffer og låger i valnød.

Afstand mellem reolerne / Skab et luftigt og let udseende ved at hænge Boox reolerne med 10 cm afstand, hvilket er den originale idé, som Jesper Holm tegnede i 1996, da reolerne blev designet.

Håndlavede låger af høj kvalitet / Alle reoler håndlaves efter traditionelle snedkermetoder, og vores snedkere sørger for, at reolerne holder sig smukke i mange år. Ved at give træet olie 1-2 gange årligt opnås der med tiden en smuk patina.

Personlig indretning / Indret dine reoler præcist som du ønsker. Her ses en løsning, hvor den store kube er inddelt i tre rum med indvendige skuffer i den ene side, hvilket giver gode muligheder for forskellig opbevaring i stuen.

Mange designmuligheder / Kombiner Boox reoler på forskellige måder, og skab eksempelvis et zigzag reoldesign til væggen, som denne kunde har gjort med sine fire reoler. Send et billede af din væg og få Jesper Holms rådgivning til reolernes placering og design.

28 mm kraftige sider / Reolerne fremstilles med ekstra kraftige sider af 28 mm HDF-plader, hvilket er plader af højeste kvalitet med en lang holdbarhed, som sikrer, at reolerne kan bruges i lang tid.

45 graders kant / Alle Boox reolerne har skrå kanter og greb, som er skåret 45 grader.

Specialdesignet HIFI-reol / Få en smart plads til HIFI-anlægget i din reol, ved at få designet en særlig indretning, som passer præcist til dit udstyr.

Låger af stof / Til din HIFI-reol kan der skabes en låge af stof, så fjernbetjeningen fungerer på trods af, at lågen er lukket. Vælg selv en farve til stoffet, som komplimenterer din reol og din personlige indretningsstil.

Holdbare snedkerskuffer / Alle skuffer håndlaves på snedkeriet af en træsort efter dit eget valg og en sløjfe i kontrastfarve. Skufferne er lavet til at kunne holde til brug gennem mange år. Der kan også laves en skuffeinddeler, hvis du ønsker at inddele skufferne i flere rum.

Boox reoler som TV-møbel / Reolerne er oplagte at anvende som TV-møbel. Dette kan gøres på flere måder: Enten kan der fremstilles et langt møbel i et stykke, lavet på dine mål, eller der kan hænges flere moduler på samme væg. Fordelen ved at bruge flere moduler er, at når du skifter TV eller ommøblerer, kan de kvadratiske reoler nemt bruges igen med en ny funktion.

Et personligt TV-møbel / Her ses en løsning, hvor kunden har valgt at hænge fem Boox reoler langs væggen, så de flugter med længden på TV'et og maleriet på væggen og fremhæver kundens ejendele.

Et luftigt udtryk / Få et let og luftigt udtryk i stuen ved at hænge reolerne med en lille afstand mellem hinanden, frem for at have et stort og tungt TV-møbel, som kan fremstå bastant i rummet. Denne kunde har valgt en kombination af låger i valnød og sortmalede kuber.

Specialfremstillet efter dine mål / Her ses et TV-møbel fremstillet på mål med metalben. Dette møbel er lavet af Makassa træ, hvilket er ibenholdt fra Sulawesi i Indonesien.

Få et TV-møbel i en særlig træsort / Du får mulighed for at vælge blandt mange specielle træsorter, der kan give spændende mønstre til reolernes fronter. Dette møbel er lavet af Makassa træ, hvilket er ibenholdt fra Sulawesi i Indonesien.

Kombination af kuber med og uden låger / Alt efter dine ønsker og behov, kan dit TV-møbel af Boox reoler laves som en kombination af kuber med og uden låger, hvilket kan ses på dette billede, hvor kunden har valgt låger i sæbebehandlet eg.

Vær med til at designe dit eget TV-møbel / Her ses en løsning, hvor vi i samarbejde med kunden har designet et særligt TV-møbel med plads til højtalerne i begge sider.

Reolerne fremstilles i alle størrelser / Din reol kan fremstilles i en størrelse efter eget valg - Det eneste, der ligger fast, er, at lågerne skal være kvadratiske, for at vi kan lave det stribede mønster, som kendetegner Boox reolernes design. Her ses en aflang reol, som blev fremstillet på mål uden de mønstrede låger.

Lav din egen kombination / Boox reolerne kan kombineres på mange forskellige måder. Hæng reolerne helt tæt sammen, som på dette billede, eller hæng dem med en afstand mellem hver kube for at skabe et mere luftigt udtryk.

Boox reoler med krydsmønster fremstilles af høj kvalitet. Multifunktionelle snedkermøbler i et klassisk og enkelt design fra Jesper Holm Design i København

Let opbevaringsløsning / Det er ikke alle vægge, der egner sig til indbyggede skabe eller store kommoder, og derfor kan det være oplagt at få Boox reoler monteret, så væggen og gulvet stadig kan ses samtidigt med, at der skabes plads til opbevaring.

Alle detaljer tilpasses til din indretningsstil / Ønsker du en sort/hvid indretningsstil i dit hjem, kan trælågerne eksempelvis laves i mørkt røget eg med hvidpigmenteret olie, hvilket giver et afdæmpet og minimalistisk udseende i kombination med den sorte kant.

En kombination af skuffer og låger / Har du både behov for skuffeplads og hyldeplads, kan det være flot og praktisk at kombinere de forskellige typer reoler på samme væg.

Webshop

Vi er i fuld gang med at udvikle en ny webshop, hvor det bliver endnu nemmere at bestille møbler. I mellemtiden henviser vi til en ældre version af webshoppen, hvor reolerne stadig kan bestilles. Klik her for at sammensætte dit eget reoldesign og sende bestillingen direkte til snedkeriet.

Du er også velkommen til at sende en via e-mail med din reolbestilling via den ovenstående knap “Kontakt Jesper Holm” eller bestille et indretningsbesøg, hvor du får Jesper Holms rådgivning og tegninger til dit reolprojekt.