Væg til væg reol på mål specialdesignet til rummet af Jesper Holm Design København.

/

Væg til væg reoler på mål

Vi fremstiller væg til væg reoler i alle dybder, højder og bredder, og vi sørger for, at din reol er skræddersyet til dit hjem og udnytter pladsen optimalt. Møbeldesigner og snedker Jesper Holm har en lang specialisering i at designe og fremstille møbler af træ, som er skabt til at holde i mange år grundet materialernes og håndværkets høje kvalitet.

Jesper Holm går til opgaven med stor omtanke for reolernes æstetiske udtryk i rummet og designer reolen i samarbejde med dig, så alle dine præferencer og behov imødekommes på bedste vis. Vi har sparet mellemled væk, og du får derfor en individuelt designet snedkerreol til en fair pris, idet du køber direkte fra snedkeriet. Vores erfarne snedkere kommer og monterer reolen med omhu.

Bestil et indretningsbesøg direkte i Jesper Holms kalender via knappen nedenfor eller kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dit reolprojekt. 

Indbygget væg-til-væg reol med radiatorskjuler. Herskabelig lejlighed med skræddersyet reol fra Jesper Holm Design København.

Udnyt loftshøjden / Reolerne kan bygges i alle højder, dybder og bredder. Denne 4 meter høje reol er indbygget fra gulv til loft og har en radiatorskjuler integreret nederst, hvilket skaber smukke, rene linjer i stuen.

Vi tilpasser reolen til rummets arkitektur / Væg til væg reolerne kan bygges fra gulv til loft, også hvis loftet eller væggen er skrå. I fællesskab med dig designer vi den helt rette løsning, så reolen får et flot æstetisk udtryk, som harmonerer med rummets udformning.

En komplet designløsning / Møbeldesigner Jesper Holm står klar til at komme på indretningsbesøg og udtænke hvordan, der kan kombineres flere møbler og funktioner i en komplet designløsning. Her ses eksempelvis en reol med et lille arbejdsbord, hvilket blev bygget som én samlet løsning til rummet.

Hjørnereoler tilpasset til særlige mål / Skab en hyggelig bibliotekstemning i stuen med væg til væg reoler, som tilpasses stuens hjørner og tilfører hjemmet et helt nyt udtryk

Indbygget væg til væg reol af høj kvalitet med radiatorskjuler. Skræddersyede og håndlavede snedkermøbler og designløsninger findes hos Jesper Holm Design i København

Reol kombineret med radiatorskjuler / Få hjælp og rådgivning til hvilke løsninger, der passer bedst til rummet. I denne herskabelige stue var det relevant at kombinere radiatorskjuler og en høj indbygget reol.

Skarpe eller afrundede hjørner / Vi kan bygge reolernes hjørner med enten en skarp eller en afrundet form efter dit ønske, og vi hjælper med at skabe netop den form til din reol, som komplimenterer rummet og hjemmets øvrige æstetiske udtryk på bedste vis. Her ses en indbygget væg til væg reol med afrundede hjørnehylder, som er blevet monteret på væggen, så den fremstår svævende over gulvet.

En forening af det nye og det gamle / Denne reol blev designet til en gammel gård, som var blevet total istandsat. Med valget af fyldningslåger til reolen, blev der skabt en forening af det nye og det gamle i rummets indretning, hvor reolen kom til at indgå i et harmonisk samspil med gårdens gamle detaljer.

Placeringen af hylderne / Dine mål og ønsker afgør, hvordan hylderne placeres i reolen. Ønsker du en mulighed for at kunne ændre på hyldernes placering løbende, kan vi lave flytbare hylder med rækker af 3mm huller, så hylderne let kan flyttes efter behov.

En lille afstand hele vejen rundt / I nogle tilfælde kan det være en fordel at reolen ikke indbygges fra væg til væg og fra loft til gulv, men i stedet monteres på væggen med en lille afstand hele vejen rundt. Her ses en kunde, som valgte at få reolen monteret med luft i kanterne, og dette gør, at stukken i loftet ikke skjules af reolen, og dertil giver det også en større rumlighed i stuen, hvor gulvet og hjørnerne ikke lukkes af.

En helt personlig reol / Din reol kan også få tilføjet låger i en smuk træsort efter ønske. På denne måde kan du skabe et personligt og unikt udtryk, som skiller sig ud fra andre væg til væg reoler. For at skabe et spændende, æstetisk udtryk har denne kunde valgt asymmetriske hylder i forskellige størrelser samt låger med Jesper Holms signatur-krydsmønster.

Vi anvender kun de bedste materialer og beslag / Væg til væg reolerne bygges af 22 mm HDF-plader, hvilket er de bedste plader, som findes på markedet.

Alle vores snedkermøbler kan sprøjtemales i en ønsket farve hos Jesper Holm Design i København

Vælg en helt personlig farve / Vi kan blande og sprøjtemale alle farver, så du kan sætte dit helt eget præg på reolen. Jesper Holm står klar til at hjælpe dig med det helt rette valg af farve til din reol. Her ses farven hvid RAL9010.