Væg til væg reoler på mål

Vi fremstiller væg til væg reoler i alle dybder, højder og bredder, og vi sørger for, at din reol er skræddersyet til dit hjem og udnytter pladsen optimalt

Møbeldesigner og snedker Jesper Holm har en lang specialisering i at designe og fremstille møbler af træ, som er skabt til at holde i mange år grundet materialernes og håndværkets høje kvalitet.

Jesper Holm går til opgaven med stor omtanke for reolernes æstetiske udtryk i rummet og designer reolen i samarbejde med dig, så alle dine præferencer og behov imødekommes på bedste vis.

Vi har sparet mellemled væk, og du får derfor en individuelt designet snedkerreol til en fair pris, idet du køber direkte fra snedkeriet. Vores erfarne snedkere kommer og monterer reolen med omhu.

Bestil et indretningsbesøg direkte i Jesper Holms kalender via knappen nedenfor eller kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dit reolprojekt.

Kontakt Jesper Holm

Plads til alle dine ejendele / Vi tilpasser din reol til dét, du vil opbevare i reolen, om end det er bøger, vinylplader, keramik eller noget helt fjerde, så finder vi en løsning tilpasset til dine behov, som både er funktionel og æstetisk.

Alle vores møbler overfladebehandles efter gamle, traditionelle metoder

Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt. Denne kombination af effektiv moderne produktion og det bedste fra gamle dage giver smukke møbler med høj holdbarhed til konkurrencedygtige priser.

Vi anvender kun de bedste materialer og beslag / Væg til væg reolerne bygges af 22 mm HDF-plader, hvilket er de bedste plader, som findes på markedet.

Vælg en helt personlig farve / Vi kan blande og sprøjtemale alle farver, så du kan sætte dit helt eget præg på reolen. Jesper Holm står klar til at hjælpe dig med det helt rette valg af farve til din reol. Her ses farven hvid RAL9010.