Indbygningsskabe og skabe til skråvægge

Vi designer og fremstiller snedkergarderobeskabe til skråvægge i alle dybder, højder og bredder, og vi sørger derfor for, at skabet udnytter pladsen under dine skråvægge optimalt

Pladsen under en skråvæg fremstår ofte som et ubrugeligt areal, som kan være vanskeligt at udnytte til opbevaring. Garderobeskabene fremstilles af 22 mm HDF-plader og snedkereres efter gamle, traditionelle snedkermetoder. Der overfladebehandles primært med linolie, voks og sæbe, hvilket får træet til at ældes smukt og naturligt.

To typer skråvæg:

  1. Hvis skråvæggen er i siden af skabet, er det en mulighed at indbygge et skab med skrå låger, som følger loftet. Man kan også i stedet tilpasse skabe og kommoder til højden og fritholde et trekantet rum over skabene.
  2. Er skråvæggen bag skabet, handler det ofte om, at få udnyttet skråvæggens fulde dybde nederst. Jesper Holm foreslår derfor skabe med ekstra dybe skuffer, som udnytter pladsen ud mod skunken. Hylder med bøjlestænger vil blive placeret, så tøjet hænger så højt som muligt og stadig passer i bredden.

Vi har sparet mellemled væk, og du får derfor en fordelagtig pris på dit skab, idet du køber direkte fra snedkeriet. Alle vores garderobeskabe fremstilles af 22 mm HDF-plader af højeste kvalitet, hvilket gør, at de kan holde til at blive brugt i mange år.

Bestil et indretningsbesøg direkte i Jesper Holms kalender via knappen nedenfor, eller kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dit skabsprojekt.

Kontakt Jesper Holm

Få opbevaringsplads og æstetik til at gå hånd i hånd ved at få professionel vejledning til, hvordan pladsen under dine skråvægge kan udnyttes bedst muligt ved at bestille et indretningsbesøg, hvor Jesper Holm rådgiver, måler op og tegner skabsløsninger til rummet baseret på dine behov og præferencer.