Håndværk

Alle møbler fremstilles på snedkeriet i Ishøj syd for København, hvor der arbejdes med en kombination af moderne produktion og traditionelt møbelsnedkerhåndværk.

Trædetaljerne laves i hånden på samme måde, som snedkere har gjort altid. Dette gør, at alle Jesper Holm møbler er forskellige og har deres eget, unikke særpræg.

Vi har computerstyrede maskiner, der klarer alle trivielle opgaver og gør produktionen meget effektiv.

Vores snedkere overfladebehandler møblerne efter gamle, traditionelle metoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt. Denne kombination af effektiv moderne produktion og det bedste fra gamle dage giver møbler med smukke detaljer og lang holdbarhed.

Med korrekt vedligeholdelse holder dine Jesper Holm møbler livslangt. Når du bestiller et møbel, får du også en vejledning til den rette vedligeholdelse af møblet. Skulle dine møbler efter mange års brug trænge til ny olie, eller er de eksempelvis blevet skjoldede eller ridsede, er du velkommen på snedkeriet, hvor vi kan reparere dine møbler. Har du spørgsmål til vedligeholdelse, rengøring, ophæng eller lignende, er du også velkommen til at ringe og få en professionel rådgivning. 

BESØG VORES VÆRKSTED / På en gammel Møllegård syd for København er laderne fyldt op med snedkermaskiner og et stort lager af træ og finér. Vi har en lille udstilling af møbler, og du er velkommen til selv at vælge det smukkeste stykke træ til dit møbel.

MODERNE MASKINER SØRGER FOR DET TRIVIELLE ARBEJDE / Vores computerstyrede snedkermaskiner anvendes til arbejdsopgaver, som er trivielle og kan være fysisk belastende, hvilket gør, at vores snedkere får mulighed for at fokusere endnu mere på det præcisionsarbejde, som eksempelvis finéring, der laves i hånden. Disse moderne maskiner bidrager også til, at alle vores møbler kan fremstilles til konkurrencedygtige priser.

TIDSKRÆVENDE MØNSTRE / Det tager lang tid at fremstille et mønster af finér, og denne process kræver stor omhyggelighed og præcision. Her ses en bordplade med solskinsmønster, hvor designprocessen er i fuld gang.

DER LÆGGES ET STORT STYKKE ARBEJDE I HVERT ENKELT MØBEL / Vores snedkere er specialiserede i at lave omhyggeligt finérarbejde, hvilket kræver høj koncentration og omtanke for træets åretegninger.