Finéring

/

Kræver omhyggelighed, præcision og lang erfaring. Er en af snedkerfagets sværeste discipliner. Til gengæld får man smukke overflader med lang holdbarhed. Husk overflade behandlingen og vedligeholdelse er vigtigere for holdbarheden, end noget andet.

Håndværk

Håndværk, en kombination af moderne produktion og håndværkstradition

Alt bliver lavet på mit snedkeri syd for København. Møblerne fremstilles i en kombination af moderne produktion og traditionelt møbelsnedkerhåndværk. Vi har computerstyrede maskiner, der klarer alle trivielle opgaver.

Alle trædetaljerne laves i hånden på samme måde, som snedkere har gjort altid.

Møbler overfladebehandles efter gamle, traditionelle metoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt. Denne kombination af effektiv moderne produktion og det bedste fra gamle dage, giver gode møbler med smukke detaljer og lang holdbarhed.

Møbler for livet ved korrekt vedligeholdelse holder dine Jesper Holm møbler livslangt. Sammen med dit møbel, får du en vedligeholdelse vejledning.

Skulle dine reoler efter mange års brug trænge til olie, er de blevet skjoldede, ridsede, eller skal låger og skuffer justeres, så er du altid velkommen på vores værksted, hvor vi vil reparere dine reoler. Alt er håndlavet og dermed ikke perfekte industrimøbler. Det betyder, at hvert stykke møbel fra Jesper Holm Design og Møbelsnedkeri har sit eget unikke særpræg.

Du er desuden altid velkommen til at ringe og få gode råd om ophængning eller vedligeholdelse.

Besøg vores værksted / På en gammel Møllegård syd for København er laderne fyldt op med snedkermaskiner og lager af træ og finér. Vi har en lille udstilling og du kan vælge det smukkeste stykke træ til dit møbel.

Behandling / dfklsadjfiasfgjsIFCKHscn

Moderne maskiner / fadjfpiasdghwoiGYHV

VÆRKTØJ / adfiosdhfhsidkGHVSCC

MASKINER / ldfnvjksdhfhawf iefjsizfhcn<

Alle møbler overfladebehandles efter gamle, traditionelle metoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt.