Sofaborde på mål

Vi fremstiller håndlavede sofaborde af de bedste materialer, hvor alle detaljerne designes efter dine ønsker og behov. Sofabordene kan fremstilles i mange størrelser og former, og der kan vælges mellem forskellige typer af bordben, træsorter, finérmønstre og overfladebehandlinger, som kan kombineres efter dine præferencer. Dette gør, at der kan skabes et helt personligt sofabord, som er designet til dit hjem, præferencer og livsstil. Sofabordene kan både fremstilles af massive planker eller med Intarsia bordplader, hvor der skabes et finérmønster af træets åretegninger. Der lægges stor omtanke i  alle vores sofaborde, hvilket sikrer en lang holdbarhed, og du får derfor 30 års gennemslidsgaranti på dit Intarsia sofabord.

Vi er specialiserede i omhyggeligt finérarbejde og har lang erfaring med at skabe specielle mønstre af træets åretegninger. Vi har over 50 træsorter på lager, og du er velkommen til besøge snedkeriet og vælge det helt særlige træstykke, som skal bruges til dit bord. Vi har sparet forhandlerledet væk, og du får derfor et individuelt designet spisebord af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dine ønsker eller bestil et indretningsbesøg

Individuelt designede sofaborde af høj kvaitet / Få et helt personligt, håndlavet sofabord i et design og træsort efter dit valg.

Kubeborde / Sofabordene kan laves som kuber med mønstre af træets åretegninger. Her ses to kuber med skrå, gennemgående åretegninger på alle sider.

Indskudsborde / Kubebordene kan fremstilles som indskuds-sofaborde, som kan trækkes ind under hinanden og giver mulighed for at fordoble eller halvere bordpladsen efter behov. Disse kubeborde er fremstillet af Palisander.

Krydsmønster / Disse to kubeborde er designet med et krydsmønster, hvor træets naturlige striber fremhæver den kvadratiske form.

Hvert stykke træ har sit eget unikke udtryk / På grund af træets naturlige åretegninger, som skaber mønsteret på bordene, vil der aldrig være to kuber, som er helt ens, idet der altid vil forekomme små organiske forskelligheder i træet.

Snedker sofaborde som indskudsborde med håndlavede organiske mønstre af træets åretegninger designes hos Jesper Holm Design i København.

Udvælg et særligt stykke træ / Du er velkommen i vores snedkeri og showroom efter aftale, hvor du kan se vores store udvalg af træsorter og udvælge lige netop det træstykke, som dit sofabord skal fremstilles af. Her ses to kubeborde, som er fremstillet af valnød.

Snedker sofaborde som indskudsborde med håndlavede organiske mønstre af træets åretegninger designes hos Jesper Holm Design i København.

Høj kvalitet og holdbarhed / Vi lægger stor omtanke i vores håndværk og sørger for, at møblerne kan holde sig smukke og funktionelle gennem mange års brug.

Krydsmønsteret kan have mange forskellige udtryk / Et kubebord med krydsmønster skifter udtryk og ændrer karakter afhængigt af, hvilken træsort der anvendes. Ønsker du markante og intense åretegninger, kan der vælges en træsort med tydelige striber som eksempelvis zebrano eller valnøddetræ.

Gavlborde / Sofabordene kan også designes som gavlborde, hvilket skaber et enkelt æstetisk udtryk med rene linjer i sofastuen. Dette sofabord er af træsorten zebrano med hvidpigmenteret olie.

Rundt sofabord med solskinsmønster / Her ses et minimalistisk, men også personligt, design af træsorten zebrano, hvilket er den mest stribede træsort, som findes. Dette sofabord er designet med assymetrisk solskinsmønster og tre bordben, hvilket giver et anderledes og personligt udtryk.

Rundt snedker sofabord med krydsmønster af træets åretegninger håndlavet på mål hos snedkeriet Jesper Holm Design København

Rundt sofabord med krydsmønster / Her ses et rundt sofabord med krydsmønster, hvilket skaber en kontrast mellem den runde og den kvadratiske form på bordpladen.

Et solskinsmønster med intesititet / Under barken er der et vækstlag, som på nogle træsorter er lyst. Dette bruges til at skabe solskinsmønsteret, hvor det lyse træ lægges i kilernes tynde ende for at få solskinsmønsteret frem på midten. Her ses en bordplade af træsorten Bogote, som giver et dramatisk solskinsmønster med en spændende kontrast mellem de lyse og mørke åretegninger

Mønster med flere træsorter / Der kan også skabes Intarsia mønstre i bordpladerne med en blanding af flere træsorter. Her ses en blanding af eg, røget eg og zebrano.

Besøg vores showroom / Du er velkommen til at besøge os på Winthersmindevej 24 efter aftale, hvor du i showroomet kan se en række forskellige sofaborde, som kan give inspiration til dit nye sofabordsdesign.