Sofaborde på mål

Vi fremstiller håndlavede sofaborde af de bedste materialer, hvor alle detaljerne designes efter dine ønsker og behov

Sofabordene kan fremstilles i mange størrelser og former, og der kan vælges mellem forskellige typer af bordben, træsorter, finérmønstre og overfladebehandlinger, som kan kombineres efter dine præferencer. Dette gør, at der kan skabes et helt personligt sofabord, som er designet til dit hjem, præferencer og livsstil. Sofabordene kan både fremstilles af massive planker eller med Intarsia bordplader, hvor der skabes et finérmønster af træets åretegninger. Der lægges stor omtanke i  alle vores sofaborde, hvilket sikrer en lang holdbarhed, og du får derfor 30 års gennemslidsgaranti på dit Intarsia sofabord.

Vi er specialiserede i omhyggeligt finérarbejde og har lang erfaring med at skabe specielle mønstre af træets åretegninger. Vi har over 50 træsorter på lager, og du er velkommen til besøge snedkeriet og vælge det helt særlige træstykke, som skal bruges til dit bord. Vi har sparet forhandlerledet væk, og du får derfor et individuelt designet spisebord af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dine ønsker eller bestil et indretningsbesøg

Kontakt Jesper Holm

BESØG VORES SHOWROOM

Du er velkommen til at besøge os på Winthersmindevej 24 efter aftale, hvor du i showroomet kan se en række forskellige sofaborde, som kan give inspiration til dit nye sofabordsdesign.

LOGO INDLÆGGES I TRÆET

Et lille Jesper Holm logo med signaturmønsteret indlægges i træet, eksempelvis som på dette bord, hvor logoet er indlagt i bordbenet.