Bæredygtighed

Hos Jesper Holm Design & Møbelsnedkeri har vi stor omtanke for naturens ressourcer, og derfor er vi specialiseret i at fremstille møbler med lang holdbarhed.

Miljømæssig bæredygtighed:
Vi har som mennesker et vigtigt ansvar for at mindske overforbruget og bidrage positivt til miljøet, så vi alle kan få glæde af naturen i fremtiden. På snedkeriet bruger vi naturen med omtanke og gør os umage for at lave omhyggeligt snedkerarbejde, som gør, at alle møblerne får en lang holdbarhed. Træ er vores vigtigste ressource, og vi arbejder ud fra en holdning om, at intet træ skal gå til spilde på vores snedkeri. Vi sørger for, at alle træstykker udnyttes, og de overskydende trærester anvendes til opvarmning, hvilket årligt erstatter 10.000 liter fyringsolie til opvarmning af snedkeriet. Da alle møbler produceres på vores eget snedkeri, transporteres møblerne ikke langt, hvilket yderligere bidrager til, at vores klimaaftryk er så småt, som muligt. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvikler os i forhold til miljømæssig bæredygtighed i virksomheden, og derfor er vi hele tiden på udkig efter nye måder at implementere bæredygtige tiltag.

Æstetisk bæredygtighed:
For at kunne bidrage til et mere bæredygtigt forbrug og modarbejde brug-og-smid-væk kulturen, er det fordelagtigt at investere i enkle og klassiske snedkermøbler af høj kvalitet, som kan holde sig smukke og funktionelle i mange år, og som ikke blot er baseret på kortvarige trends. Et godt snedkermøbel kræver naturligvis ressourcer at fremstille, men møblet kan erstatte mange billigere møbler, som hurtigere ville gøre krav på udskiftning. Ved at få designet et personligt snedkermøbel tilpasset til dine behov, og ved at bevare og vedligeholde møblet gennem mange år, bidrages der til mindskning af overforbruget.

Social bæredygtighed: 
Bæredygtighed handler ikke kun om at tage ansvar for ressourcer og forbrug, men det handler i høj grad også om at tage ansvar for andres velvære, sundhed og trivsel. Det er vigtigt hos os, at vores snedkere har gode arbejdsvilkår og får den rette kompensation for deres omhyggelige snedkerarbejde. For at kunne give vores medarbejdere den bedst mulige arbejdsgang, lægges der fokus på at håndhæve alle sikkerheds- og sundhedsmæssige regler og procedurer

REPARATION FREM FOR UDSKIFTNING / Får dit møbel en skade, er vi klar til at reparere det for dig, så møblet kan bevares og kan skabe glæde i endnu flere år.

ALLE RESTER UDNYTTES / Alle små stykker træ, der ikke kan anvendes til møbler, bruges til opvarmning i stokerfyr og erstatter årligt 10.000 liter fyringsolie.

OMHYGGELIGT FINÉRARBEJDE / For at skabe yderst holdbare møbler, lægges der stort fokus på omhyggelighed i vores finérarbejde. Ved at overfladebehandle træet efter traditionelle snedkermetoder, sørges der yderligere for, at møblerne kan ældes smukt.

EN GENNEMGÅENDE GRØN TILGANG / Vores snedkeri og showroom er placeret på en naturskøn gård i Ishøj, hvor Jesper Holm også har sin private bolig. På gården ses der en gennemgående grøn tilgang. Eksempelvis gør den store køkkenhave det muligt at være selvforsynende med frugt og grønt det meste af året.

Et specialdesignet møbel kan skabe glæde i mange år, fordi det er skræddersyet til dig og din personlige livsstil, og ikke er designet med udgangspunkt i en kortvarig trend. Dette giver møblet et element af æstetisk bæredygtighed, fordi det får en længere holdbarhed i kraft af sit æstetiske udtryk, som gør, at der ikke opstår en træng til at udskifte møblet, når der kommer en ny indretningstrend.