Håndlavede garderobeskabe på mål

/

Garderobeskabe fra Jesper Holm fremstilles fra A-Z på snedkeriet i Ishøj syd for København. Vi anvender kun de bedste materialer og beslag, så vi sikrer os, at alle vores møbler har en høj kvalitet og holdbarhed.

Garderobeskabe på mål

Vi designer og fremstiller garderobeskabe på mål i alle dybder, højder og bredder, og de monteres af vores egne snedkere. Møbeldesigner og snedker Jesper Holm går til opgaven med stor omtanke for garderobeskabets æstetiske udtryk i rummet, for at sikre, at det færdige produkt har en høj funktionalitet og er skræddersyet til det hjem, det skal stå i.

Alle vores garderobeskabe fremstilles af 22 mm HDF-plader af højeste kvalitet, hvilket gør, at de kan holde i mange år. På snedkeriet specialiserer vi os i omhyggeligt finérarbejde, og derfor kan der skabes mange specielle mønstre af træets åretegninger på dit garderobeskab. Vi har et bredt udvalg af over 50 træsorter, hvor du får mulighed for at udvælge det træstykke, som skal bruges til dit garderobeskab. Hos os er forhandlerledet sparet væk, og dette betyder, at du får et individuelt designet snedkergarderobeskab til en fair pris.

Sådan gør du:

– Bestil et indretningsbesøg eller indtast dine mål i beregneren nedenfor, og du vil derefter modtage et prisestimat på dit garderobeskab.

– Vi måler op hos dig, taler detaljer grundigt igennem, så vi sikrer os, at det færdige garderobeskab opfylder alle dine ønsker.

– Jesper Holm designer skabet og sender dig tegningerne til godkendelse

– Skabet fremstilles på snedkeriet i Ishøj inden for 3-5 uger

– Vores snedkere kommer hjem til dig og monterer garderobeskabet med omhu.

Konkurrencedygtige priser / Hos os får du mere for pengene, fordi du køber direkte fra snedkeriet - vi har computerstyrede snedkermaskiner, der er meget effektive, og dette bidrager yderligere til at mindske prisen. Den høje kvalitet vi leverer, får du billigst muligt. Indtast dine mål nedenfor og se din pris. Du er også velkommen til ringe og få en uforpligtende snak om dit skabsprojekt.

Vi har 50 træsorter på lager / Vi tilbyder låger i mange forskellige designs, træsorter og mønstre. Intet er standard hos os, vi designer hver løsning individuelt til dig.

Specielle låger med gennemgående åretegninger / Kom og vælg det træstykke, du ønsker til dit skab. Eksempelvis kan vi fremstille et skab i røget eg med et flot stribet mønster.

Garderobeskabe bruges hver dag / Man gør dagligt brug af sine skabe, og ser på dem hver eneste dag, og derfor skal de bygges godt og være smukke at se på. Disse høje entréskabe giver en masse opbevaringsplads i entréen og samtidigt giver de rummet mere karakter og et anderledes æstetisk udtryk i kraft af lågernes gennemgående mønster fra gulv til loft.

Skabet kan indbygges lige hvor du ønsker / Vi kan snedkerere et specialfremstillet skab til dig, uanset hvilken plads, det skal have i dit hjem. Kontakt os eller bestil et indretningsbesøg og få idéer til, hvordan din opgave løses bedst og smukkest. Dette skab i hvidpigmenteret eg blev indbygget ved siden af hjemmets trappe.

Dine mål afgør, hvordan skabet ender med at se ud / Vi designer og monterer skabet, så det passer til lige netop det rum, som det skal stå i.

Tynd hvid ramme / Lågernes kanter skæres 45 grader på bagsiden og kan males hvid, så der rundt om hver låge ses en tynd hvid ramme, som bidrager til skabets æstetiske udtryk ved at skabe en kontrast, hvilket kan ses på skab i olieret eg med krydsmønster.

Hvert mønster er unikt / Her ses et skab i røget eg med krydsmønster.

Et helt særligt stykke træ / 
Da du køber direkte fra et snedkeri uden mellemled, får du mulighed for at vælge mellem særlige træsorter samt udvælge lige netop stykke træ, du synes er smukt til dit skab. Her ses træsorten Tineo, som giver skabet et spændende tofarvet mønster.

Skabe over 280cm deles i to / Disse skabe har indbygget køleskab og plads til printer. Vi kan lave en tilsvarende løsning, eller en anden løsning tilpasset dine behov for opbevaring.

Hvide fyldningslåger / Her ses klassiske hvide fyldningslåger. Alle låger kan kombineres med alle greb eller knopper.

Lav spildplads til opbevaringsplads / Vi tilpasser skabene til ethvert rum og udtænker den bedst mulige løsning, så du undgår spildplads. Alle korpussider og låger er skåret 45 grader, hvilket giver flotte hjørner på skabene. Vi laver også garderobeskabe til skråvægge. Se flere hvide skabsløsninger ved at bladre til siden.

Få dine skabe integreret i hjemmets arkitektur / Det kan være besværligt at indrette hjem med skråvægge, men ved at få indbygget dit skab, udnytter du pladsen bedst muligt uden at fjerne fokus fra arkitekturen i rummet. Se kategorien: Garderobeskabe skråvægge

Indbygget skab med kig til gulvet / Har du brug for en særlig løsning, står møbeldesigner og snedker Jesper Holm klar til at hjælpe, og du får dermed designerens æstetiske øje på dit projekt. Her har kunden valgt et stort væghængt skab, som er indbygget i hjemmets entré.

Væghængt garderobeskab / Skabet kan monteres på væggen, så gulvet kan ses nedenunder, hvilket kan bidrage til mere rummelighed samt et mere let og luftigt udtryk i rummet.

Udnyt hjørnerne og giv rummet et nyt udtryk / Giv dit hjørne nyt liv med den naturlige åretegning på skabets fronter. Her har kunden valgt det stykke egetræ, de syntes bedst om.

Udnyttelse af entréen og gangen / Ved at få bygget et håndlavet skab på mål, kan hjemmets trænge og upraktiske hjørner blive udnyttet til opbevaringsplads. Dette skab giver hjørnet et nyt udtryk med låger i fyrretræ, som komplimenterer trægulvet, der ligeledes er fyrretræ.

Få alle detaljerne med / Vi rådgiver og kommer med idéer til, hvordan dit skab bygges smukt ind, så det får den rigtige afstand til dørpaneler og eksempelvis stikkontakter bliver indbygget, så skabet fremstår stilrent i sin helhed.

Naturligt og organisk mønster / Jesper Holm er specialiseret i at lave møbler af træ med naturlige mønstre. Dette garderobeskab er fremstillet af brede træstykker fra samme finerpakke, som gentager sig på alle lågerne med en lille variation fra naturens side.

Høje skabsvægge / Vi kan lave skabe, der er 280 cm høje i et stykke. Skal dit skab være højere en dette, bygger vi i stedet to skabe ovenpå hinanden, ligesom vi hos denne kunde har lavet en 320 cm høj skabsvæg delt i to.

Udvendige og indvendige skuffer / For hurtig og nem adgang til dine ejendele, kan skufferne laves udvendige. I modsætning til indvendige skuffer, som er placeret bag lågerne, skal man huske at udvendige skuffer ikke kan ændre placering og højde senere.

Indbygning af skabe / Vi dividerer væggens bredde, så det går op med et passende antal skabe. Skabene får ens bredde, så de går op med din vægs bredde. Indtaster du bredden på din væg i beregneren nederst på denne side, beregnes skabsbredden automatisk.

Vi kommer og monterer / Vi bygger dine skabe smukt ind med snedkererede lister og fuger. Det vil være vores egne snedkere, der kommer hjem til dig, ikke et 3. parts firma. Vores snedkere laver ikke andet end at montere og fremstille skabe, reoler og snedkerkøkkener, så de har lang erfaring med at montere med omhu.

De bedste materialer og beslag / Vi bruger solide HDF træplader og stærke beslag af høj kvalitet. Hylder, skuffer og bøjlestænger placeres efter dine ønsker, så pladsen udnyttes bedst muligt. Vi giver 10 års garanti, idet vores skabe er lavet til at holde i mange år.

Skabet tilpasses til rummets detaljer / Nogle hjem har spændende detaljer som stuk og høje paneler, hvilket har til formål at give rummet storhed og format. Ved at bygge garderobeskabet under rummets stuk og over de høje paneler, bevarer man rummet, som det blev skabt, og samtidig kan man få en funktionel skabsløsning. Book et indretningsbesøg for at få idéer til, hvordan dit garderobeskab kan passe ind i hjemmets stil uden at stjæle fokus fra rummets oprindelige udtryk.

Udnyt hele væggen / Et indbygget skab, som fylder hele væggen, egner sig godt til et rum uden stuk og høje paneler.

Et let udtryk / Oplev hvordan der kan skabes et mere luftigt udseende ved at montere skabene på væggen, så man kan se gulvet, loftet og væggene rundt om skabet.

Opbevaringsplads i små rum / Vi hjælper med at udtænke en ideel og praktisk skabsløsning, hvor alle hjørner og nicher udnyttes bedst muligt. Vi designer en gennemtænkt løsning, hvor vi tager højde for alle de funktioner, som du har brug for.

Fyldningslåger i grå lak / Vi fremstiller et bredt udvalg af låger, hvilket gør, at der er rig mulighed for at personliggøre dit skab og tilpasse materialerne og det æstetiske udtryk til din indretning.

Skab harmoni ved at tilpasse dit garderobeskab til hjemmets indretningsstil / Denne kunde har valgt at lade skabene flugte med vinduets overkant, og derudover har de valgt grebsløse låger i sort olieret egetræ, hvilket understøtter og harmonerer med hjemmets indretningsstil.

Unikt hver gang / Alle kunder og alle rum kræver sin egen unikke, skræddersyede løsning, og der er derfor ingen af vores garderobeskabe, som er ens. Jesper Holm hjælper gerne med en helt særlig løsning til dig ved et personligt indretningsbesøg. Book datoen med det samme og få derefter tilsendt tegninger med idéer til din personlige skabsløsning.

Et naturligt mønster på skabet kan fungere som en udsmykning af væggen / Her ses et skab i asketræ med grå olie samt greb med messing bagplade.

Hele familiens tøj i ét skab / Med mange låger og indvendige skuffer bliver der god plads til tøj i dette skab, som fylder hele rummets ene væg med lidt afstand i kanterne.

Hæng skabet op og skab et luftigt udtryk i rummet / Lad skabet flugte med dørpaneler og dæk ikke stukken til. Med udkig til gulvet, loftet og væggen omkring skabet, virker rummet ikke mindre, selvom du har fået monteret et stort skab. Dette skab har låger af eg behandlet med voks, hvor kunden har udvalgt det træstykke, som de ønskede til deres skab.

Svævende skabe / Her ses hvordan et skab kan virke svævende, når det monteres på væggen, hvor man får et udkig til gulvet under, hvilket gør at man tydeligere kan fornemme rummets fulde størrelse.

Design dit eget skab

Indtast væggens eller nichens mål i beregneren nedenfor. Computeren beregner det antal skabe, du skal bruge, og den fratrækker plads til lister eller luft omkring skabe. Vælg farve, træsort, låger, greb og indmad til dine skabe og se prisestimatet. Vælg hvornår du ønsker skabet monteret og book monterings datoen med det samme. Du kan også bruge beregneren til at orientere dig om vores priser, og derefter bestille et indretningsbesøg og få hjælp til skabenes placering, størrelse, farve, indretning mm.

1. Indtast væggens mål

Mål Højde fra gulv til loft i begge sider og vælg det mindste mål.
Mål bredde fra væg til væg, eller fra væg til hjørne. Mål oppe og nede og midt på. Vælg det mindste mål. Vær omhyggelig med bredden - måler du forkert skal meget laves om.
Luft rundt om skabet beregnes nedenfor når du vælger monteringsmetode. Så indtast væggens mål, ikke skabet mål.

Dybden kan tilpasses din niche, eller laves i ønsket dybde. Tøj på bøjler skal bruge minimum dybde 55cm. Tøj der skal foldes og ligge på hylde, sengelinned, håndklæder mm. skal bruge en dybde på 40cm

Ønsker du hjælp til opmåling og ideer til hvordan dine skabe skal bygges, så kan du bestille indretningsbesøg nederst på siden. Det koster kr. 1850,- (max 50km)
Men du kan bruge denne beregner til at finde ud af om vores skabe, er indenfor dit budget, inden du bestiller indretningsbesøg.

Antal skabe udregnes automatisk

Fra 30 - 280cm

Fra 30 - 360cm

Fra 12 - 100cm

2. Montering

Vælg en af 3 monteringsmetoder.

Se eksempler på de forskellige monteringsmetoder ovenfor på billederne af tidligere projekter.

Du har mulighed for at få dine skabe op at hænge, så du får et let udseende, nemt kan gøre det rent og udnytte pladsen under skabene til sko.

Eller vi kan indbygge skabene smukt med lister og sokler.

Vi fuger og laver projektet helt færdigt, støvsuger og ryder op og tage affaldet med. Vi beder om du er hjemme og godkender alt inden vi kører.

3. Indretning

Vælg en af 8 forslag til indretninger af dine skabe.

Ønsker du en anden indretning, så kan du vælge individuel indmad under tilkøb.

Når vi behandler din order, vurdere vi om du har for meget eller for lidt indmad i skabene. Om der fx. er plads til kjoler på bøjler mm. Vi kontakter dig hvis der er tvivl.

4. Front træfarve

Vælg en af træsorterne, hvid eller en anden farve til dine fronter.

Hvid er billigst. Andre farver sprøjte lakeres efter din farve kode og koster kr. 1800,- pr låge.
Fyldningslåger koster også 1800 kr./låger.

Træsorterne er inddelt i 3 prisgrupper og priserne fremkommer når du vælger dem nedenfor. Du er velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge det specifikke stykke træ, med den åretegning du bedst kan lide. Træet reserveres til din ordre.

5. Greb

Alle vores greb er indfræste så de ikke stikker ud fra skabene. Så i vores greb, griber du fat i lågens kant. Du kan vælge i mellem forskellige former.

Låger, der har en træ bagplade, koster kr. 560 ekstra.
Som standart kommer vi egetræ i grebenes bagplade. Ønsker du en anden træsort, så skriv det gerne i kommentar feltet.(vi spørger også, når vi bekræfter ordren)
Andre træsorter koster ikke ekstra, vi skal blot vide hvilken du ønsker.

6. Tilkøb

Sammensæt din egen indretning i dine skabe. Beregn typisk 25cm over en hylde og 20-25 over en skuffe. Bøjlestænger til skjorter, bukser og habitjakker skal bruge 90-100cm under bøjestangen. Kjoler skal bruge 130-140cm under bøjle stangen.
Bare rolig, vigennemgå din ordre og se om det ser fornuftigt ud.

Hylder, skuffer og bøjlestænger, kan flyttes rundt i skabene efter behov. Der er forboret, du skal blot bruge en stjeneskruetrækker.

7. Skorsten / rør i skab

Er der en skorsten eller et rør, der skal skjules inde i dine skabe, så kan snedkere lave dette.

Top, bund og hylder bliver skåret til, så det passer rundt om rør eller skorsten. Bemærk, at du kan ikke have skuffer i fuld dybde i dette skab. Vælg i stedet dine skuffer i nabo skabet og brug skabet med fx. rør til hylder og bøjlestænger.

8. Køb montering

Ønsker du vi skal komme og montere dine skabe, så skal du ikke bekymre dig. Vi sender vores egne snedkere ud, der har lang erfaring med at monter vores skabe. De bygger skabene smukt ind med lister og sokler, der tilpasses og fuges rundt om skabne.

Vi beder om du er hjemme den sidste monteringsdag, så du kan kontrollere alt inden snedkerne pakke værktøjet sammen og kører hjem. Vi er først færdige når du er tilfreds.

Vi ryder op, tager affald med og støvsuger inden vi kører fra opgaven.

Du kan vælge at montere selv, men det er ikke nemt at få skabe til at hænge helt lige på alle leder og justere lågerne ind. Vælg kun denne løsning, hvis du har håndværkserfaring.

Bemærk, vi sender ikke skabene, du skal selv hente dem, men er velkommen til at låne vores trailer. Vi forklarer om hvordan skabene monteres ved afhentning.

Vi kommer og montere dit skab

Få Jesper Holms ideer til hvordan dit skab bliver funktionelt og smukt

BOOK INDRETNINGSBESØG

kr 1850,- Inkl. kørsel (max 50km)

Gode ideer til bedste placering i dit rum, råd til bedste udnyttelse og indretning af skabet.
Hjælp til valg af farve og træsort og tegninger til godkendelse.

0,00

Har du allerede en helt specifik forestilling om, hvordan dit skab skal se ud, eller ønsker du hjælp til at tage de rette beslutninger til dit skabsprojekt? Jesper Holm står klar til at rådgive, tegne og designe de rette løsninger ud fra dine behov, så du får et smukt og personligt skab til dit hjem. Du kan booke et indretningsbesøg direkte i Jesper Holms kalender via knappen "Bestil indretningsbesøg".

Kraftige bøjlestænger / Vi laver bøjlestængerne af massiv træ, så de kan holde til mange beklædningsgenstande. Denne bøjlestang er af massivt asketræ

Vi tilpasser indretningen / Indretningselementerne monteres efter ønske og kan senere flyttes.

Snedkerskuffer / Vi laver solide snedkerskuffer med ekstra meget plads. Disse er af massivt eg med sløjfe af røget eg.

Garderobeskuffe i lyst træ

Snedkerskuffer / Disse skuffer er af massivt asketræ med sløjfe i eg.

Inddeler til skuffer / Skufferne kan inddeles for at gøre opbevaringen nem og overskuelig.

Sko-opbevaring / Vi kan lave skuffer til sko-opbevaring med plads til op til 12 par sko per skuffe.

Sko-opbevaring / Få nemt overblik over dine sko med vores sko-skuffer med plads til op til 12 par sko i hver skuffe.

Hvidmalet kant / Den hvide kant indrammer træet og skaber kontrast

Skabenes kanter skæres 45 grader. / Dette bidrager til en flot finish.

Hylder og skuffer i kontrast til skabets låger / Vælg et andet materiale til den indvendige beklædning for at få et anderledes og kontrastfuldt udtryk.

Snedkerskuffer behandlet med linolie / Ved at give dine snedkermøbler olie en gang årligt, vil du opleve en flot patinering, hvor træet ændrer karakter gennem tiden. Dette gør, at du får et smukkere og smukkere møbel, som årene går.

Jo flere skuffer, jo mere orden. / Med mange rummelige skuffer, er det nemt at holde overblik over sine ejendele.

Indvendig beklædning i egetræ / Denne indvendige beklædning giver et lyst udseende, når skabet åbnes.

Hylder i valnød og indvendigt lak. / Disse køkkenskabe har fået et flot indvendigt udseende

Lodrette hylder / Hylderne kan laves præcis, som du ønsker. Lodrette hylder kan være praktiske til eksempelvis et strygebræt eller en stige.

God udnyttelse af dine skråvægge / Udnyt skråvæggen ved at få indbygget et skab med en lavere bøjlestang, så der stadig er plads til at hænge tøjet op. Se mere ved at klikke på kategorien "Garderobeskabe skråvægge".

Kommode på mål under skråvæg / Under en skråvæg kan vi bygge en kommode i hele rummets længde. Denne kommode er tilpasset vinduets og fodpanelernes højde. Tager man alle skufferne ud og stiller dem på gulvet, dækker de tilsammen 9 kvm, hvilket viser hvor meget opbevaringsplads en kommode som denne kan tilføje til hjemmet.Se mere ved at klikke på kategorien "Garderobeskabe skråvægge"

Gå ikke på kompromis med opbevaringsplads / Alle vores garderobeskabes designes således, at der kommer så meget opbevaringsplads som muligt.

Greb / nr. 19

Greb / nr. 12.

Greb / nr. 15.

Greb / nr. 14.

Greb / nr. 19

Greb / nr. 20, diameter 60 mm.

Greb / nr. 20, diameter 80 mm.