/

Garderobeskabe på mål

Vi designer og fremstiller garderobeskabe på mål i alle dybder, højder og bredder, og de monteres af vores egne snedkere. Møbeldesigner og snedker Jesper Holm går til opgaven med stor omtanke for garderobeskabets æstetiske udtryk i rummet, for at sikre, at det færdige produkt har en høj funktionalitet og er skræddersyet til det hjem, det skal stå i. Hele garderobeskabet produceres på vores snedkeri i Ishøj via en kombination af traditionelle snedkermetoder og moderne produktion.

Alle vores garderobeskabe fremstilles af 22 mm HDF-plader af højeste kvalitet samt de bedste beslag og soft-close hængsler, hvilket gør, at skabene er lavet til at holde livslangt. På snedkeriet specialiserer vi os i omhyggeligt finérarbejde, og derfor kan der skabes mange specielle mønstre af træets åretegninger på dit garderobeskab. Vi har et bredt udvalg af over 50 træsorter, hvor du får mulighed for at udvælge det træstykke, som skal bruges til dit garderobeskab. Hos os er forhandlerledet sparet væk, og dette betyder, at du får et individuelt designet snedkergarderobeskab af høj kvalitet til en fair pris.

Sådan gør du:

– Indtast dine mål i beregneren nederst på denne side, og du vil derefter modtage et prisestimat på dit garderobeskab.

– Du kan også bestille et indretningsbesøg, hvor vi måler op hos dig og taler detaljerne grundigt igennem, så vi sikrer os, at det færdige garderobeskab opfylder alle dine ønsker.

– Jesper Holm designer skabet og sender dig tegningerne til godkendelse

– Skabet fremstilles på snedkeriet i Ishøj inden for 3-5 uger

– Vores snedkere kommer hjem til dig og monterer garderobeskabet med omhu.

Høj kvalitet til fornuftige priser / Hos os får du mere for pengene sammenlignet med priserne på andre specialfremstillede snedkermøbler, fordi du køber direkte fra vores snedkeri uden mellemled.

Specielle låger med gennemgående åretegninger / Kom ud på snedkeriet, hvor vi har over 50 træsorter på lager, og udvælg det træstykke, du ønsker til dit personlige garderobeskab. Her ses eksempelvis et skab i røget eg med gennemgående åretegninger på lågerne.

Indbyggede garderobeskabe fra gulv til luft og væg til væg, håndlavet af høj kvalitet fra Jesper Holm Design i København.

Få skabene perfekt integreret i din indretning / Vores mål er at designe garderobeskabe til de hjem, de skal stå i. Ved et indretningsbesøg kan du få masser af gode idéer til, hvordan skabenes integreres bedst muligt i dit hjem.

Et personligt æstetisk udtryk / Garderobeskabene kan fremstilles i mange forskellige designs, træsorter og mønstre. Intet er standard hos os, og dit skab vil derfor blive designet til dine personlige præferencer, æstetik og behov.

Få dine skabe integreret i hjemmets arkitektur / Det kan være besværligt at indrette hjem med skråvægge uden at gå på kompromis med pladsen eller skjule de arkitektoniske detaljer. Ved at få indbygget dit skab, udnytter du pladsen bedst muligt uden at fjerne fokus fra arkitekturen i rummet. Se flere garderobeskabe til skråvægge ved at klikke på billedet eller gå til kategorien "Garderobeskabe til skråvægge".

Entreskabe med mønster af træfiner. Garderobeskabe fremstilles efter særlige mål i alle dybder, bredder og højder hos Jesper Holm Design i København.

Orden og rene linjer / Man gør dagligt brug af sine skabe, og derfor skal de bygges godt og være smukke at se på. Disse høje entréskabe giver en masse opbevaringsplads i entréen og samtidigt giver de rummet mere karakter og et anderledes æstetisk udtryk i kraft af lågernes gennemgående mønster fra gulv til loft, hvilket fremhæver lofthøjden.

Håndlavet garderobeskab på mål snedkereret efter traditionelle snedkermetoder. Skabe og indretningsløsninger laves på mål hos Jesper Holm Design i København

Få skabt et mønster lige efter dine ønsker / Finéringen på skabenes låger kan laves på utallige måder og med over 50 forskellige træsorter, hvilket gør, at dit skab kan få et helt unikt og personligt mønster efter dit valg.

Hvert mønster er unikt / Idet mønstrene skabes af træets naturlige åretegninger, vil to låger aldrig være helt ens, men der vil altid ses en variation fra naturens side, som gør skabet unikt. Her ses et skab i røget eg med krydsmønster.

Håndlavet garderobeskab på mål med mønster af træets åretegninger. Fremstilles af høj kvalitet hos Jesper Holm Design i København.

Svævende garderobeskab / Ved at montere skabet på væggen, skabes der et luftigt og svævende udseende i rummet.

Snedker garderobeskab med indvendige snedkerskuffer af høj kvalitet. Hos Jesper Holm Design anvendes kun de bedste beslag og materialer, så garderobeskabene kan holde livslangt.

Skuffer og hylder af høj kvalitet / Skabenes indmad fremstilles af solide og holdbare plader i en træsort eller farve efter dit valg. Indretningen af de invendige elementer tilpasses til alle dine ønsker og behov. Låger og skuffer monteres med soft-close beslag.

Udsyn til hele gulvet / Et vægmonteret skab er en fordelagtig løsning, hvis man ønsker mere gulvplads samt et udsyn til hele gulvet i rummet.

Lav spildplads til opbevaringsplads / Vi tilpasser skabene til ethvert rum og udtænker den bedst mulige løsning, så du undgår spildplads. Alle korpussider og låger er skåret 45 grader, hvilket giver flotte hjørner på skabene.

Tynd hvid ramme / Garderobeskabenes kanter skæres 45 grader på bagsiden og kan males hvide, så der rundt om hver låge ses en tynd hvid ramme, som bidrager til skabets æstetiske udtryk ved at skabe en kontrast, hvilket kan ses på skab i olieret eg med krydsmønster.

Skabe over 280cm deles i to / Disse skabe har indbygget køleskab og plads til printer. Vi kan lave en tilsvarende løsning, eller en anden løsning tilpasset dine behov for opbevaring.

Indbygget garderobeskab under trappe designet efter mål. Udnyt pladsen med et individuelt designet, håndlavet garderobeskab fra Jesper Holm Design i København.

Mange indbygningsløsninger / Vi kan snedkerere et specialfremstillet skab til dig, uanset hvilken plads, det skal have i dit hjem. Bestil et indretningsbesøg og få idéer til, hvordan din opgave løses bedst og smukkest. Dette skab er indbygget under hjemmets trappe, hvor pladsen nu udnyttes optimalt..

Mange indbygningsløsninger / Vi kan snedkerere et specialfremstillet skab til dig, uanset hvilken plads, det skal have i dit hjem. Bestil et indretningsbesøg og få idéer til, hvordan din opgave løses bedst og smukkest. Dette skab i hvidpigmenteret eg blev indbygget ved siden af hjemmets trappe.

Hvide fyldningslåger / Her ses klassiske hvide fyldningslåger. Alle låger kan kombineres med alle greb eller knopper.

Udnyt hjørnerne og giv rummet et nyt udtryk / Giv dit hjørne nyt liv med den naturlige åretegning på skabets fronter. Her har kunden valgt det stykke egetræ, de syntes bedst om.

Få alle detaljerne med / Vi rådgiver og kommer med idéer til, hvordan dit skab bygges smukt ind, så det får den rigtige afstand til dørpaneler og eksempelvis stikkontakter bliver indbygget, så skabet fremstår stilrent i sin helhed.

Udnyttelse af entréen og gangen / Ved at få bygget et håndlavet skab på mål, kan hjemmets trænge og upraktiske hjørner blive udnyttet til opbevaringsplads. Dette skab giver hjørnet et nyt udtryk med låger i fyrretræ, som komplimenterer trægulvet, der ligeledes er fyrretræ.

Skabet tilpasses til rummets detaljer / Nogle hjem har spændende detaljer som stuk og høje paneler, hvilket har til formål at give rummet storhed og format. Ved at bygge garderobeskabet under rummets stuk og over de høje paneler, bevarer man rummet, som det blev skabt, og samtidig kan man få en funktionel skabsløsning. Book et indretningsbesøg for at få idéer til, hvordan dit garderobeskab kan passe ind i hjemmets stil uden at stjæle fokus fra rummets oprindelige udtryk.

Håndlavet garderobeskab med tydeligt organisk mønster af træets åretegninger på skabets låger. Fremstillet af høj kvalitet efter mål hos Jesper Holm Design i København.

Omhyggeligt finérarbejde / Det organiske mønster skabes via omhyggeligt finérarbejde, hvor linjerne gentages langs alle låger.

Indbygget skabsvæg med runde greb. Håndlavet af de bedste materialer på snedkeriet Jesper Holm Design i København.

Indbygget skabsvæg / Vi dividerer væggens bredde, så det går op med et passende antal skabe. Skabene får ens bredde, så de går op med din vægs bredde. Indtaster du bredden på din væg i beregneren nederst på denne side, beregnes skabsbredden automatisk.

Naturligt og organisk mønster / Dette garderobeskab er fremstillet af brede træstykker fra samme finerpakke, som gentager sig på alle lågerne med en lille variation fra naturens side.

Ekstra høje skabsvægge / Vi kan lave skabe, der er 280 cm høje i et stykke. Skal dit skab være højere en dette, bygger vi i stedet to skabe ovenpå hinanden, ligesom vi hos denne kunde har lavet en 320 cm høj skabsvæg delt i to.

Svævende skabe / Her ses hvordan et skab kan virke svævende, når det monteres på væggen, hvor man får et udkig til gulvet under, hvilket gør at man tydeligere kan fornemme rummets fulde størrelse.

Specialdesignede indretningsløsninger hvor al plads udnyttes. Indbygget garderobeskab på mål fra snedkeriet Jesper Holm Design i København

Gennemtænkte løsninger / Jesper Holm giver gode råd til, hvordan skabet kan indbygges så enkelt, som muligt, for at skabe en æstetik med rene linjer i hjemmet.

Udvendige og indvendige skuffer / For hurtig og nem adgang til dine ejendele, kan skufferne laves udvendige. I modsætning til indvendige skuffer, som er placeret bag lågerne, skal man huske at udvendige skuffer ikke kan ændre placering og højde senere.

Skabe i forskellige niveauer og dybder / Ønsker du et skab i forskellige niveauer eller dybder, kan der designes en god og æstetisk løsning, som eksempelvis dette skabsprojekt med udvendige skuffer.

Indbygget garderobeskabsløsning med seng. Hos Jesper Holm Design i København får de individuelt designede indretningsløsninger af høj kvalitet.

Garderobeskab og seng i ét design / Vi laver gerne en særlig løsning til dig, hvis der skal kombineres flere elementer i en samlet designløsning til rummet.

Indbygget skabsvæg over seng, designet efter kundens personlige mål. Hos Jesper Holm Design i København designer vi individuelle indretningsløsninger, hvor pladsen i rummet udnyttes på bedste vis.

Hver enkelt centimeter gennemtænkes nøje / For at opnå den mest funktionelle løsning udnyttes hver centimeter til fulde.

De bedste materialer og beslag / Vi bruger solide 22 mm HDF-træplader og stærke beslag af høj kvalitet. Hylder, skuffer og bøjlestænger placeres efter dine ønsker, så pladsen inde i skabet udnyttes på bedste vis..

Fyldningslåger i grå lak / Vi fremstiller et bredt udvalg af låger, hvilket gør, at der er rig mulighed for at personliggøre dit skab og tilpasse materialerne og det æstetiske udtryk til din indretning.

Skab harmoni ved at tilpasse dit garderobeskab til hjemmets indretningsstil / Denne kunde har valgt at lade skabene flugte med vinduets overkant, og derudover har de valgt grebsløse låger i sort olieret egetræ, hvilket understøtter og harmonerer med hjemmets indretningsstil.

Skabe til skråvægge fremstilles af høj kvalitet efter mål i en træsort efter eget valg med mulighed for forskellige mønstre hos Jesper Holm Design i København, så dit garderobeskab passer perfekt til hjemmet og kan holde livslangt.

Ingen spildplads under skråvæggene / Skråvæggen kan nemt udnyttes til opbevaringsplads med et indbygget garderobeskab på mål. Se flere garderobeskabe til skråvægge ved at klikke på billedet eller gå til kategorien "Garderobeskabe til skråvægge".

Sammenhæng med resten af rummets linjer / Lad skabet flugte med dørpaneler og dæk ikke stukken til. Med udkig til gulvet, loftet og væggen omkring skabet, virker rummet ikke mindre, selvom du har fået monteret et stort skab. Dette skab har låger af eg behandlet med voks, hvor kunden har udvalgt det træstykke, som de ønskede til deres skab.

Unikt hver gang / Alle kunder og alle rum kræver sin egen unikke, skræddersyede løsning, og der er derfor ingen af vores garderobeskabe, som er ens. Jesper Holm hjælper gerne med en helt særlig løsning til dig ved et personligt indretningsbesøg. Book datoen med det samme og få derefter tilsendt tegninger med idéer til din personlige skabsløsning.

God skabsplads i et lille værelse / Vi hjælper med at udtænke en ideel og praktisk skabsløsning, hvor alle hjørner og nicher udnyttes bedst muligt. Vi designer en gennemtænkt løsning, hvor vi tager højde for alle de funktioner, som du har brug for.

Et let udtryk / Oplev hvordan der kan skabes et mere luftigt udseende ved at montere skabene på væggen, så man kan se gulvet, loftet og væggene rundt om skabet.

Det organiske mønster bliver en udsmykning af væggen / Her ses et skab i asketræ med grå olie samt greb med messing bagplade.

Skabsvæg fra gulv til loft / Et indbygget skab, som fylder hele væggen, egner sig godt til et rum uden stuk og høje paneler.

Skabsvæg fra gulv til loft / Et indbygget skab, som fylder hele væggen, egner sig godt til et rum uden stuk og høje paneler.

Hele familiens tøj i ét skab / Med mange låger og indvendige skuffer bliver der god plads til tøj i dette skab, som fylder hele rummets ene væg med lidt afstand i kanterne.

Vores snedkere kommer og monterer dit skab med omhu / Vi bygger dine skabe smukt ind med snedkererede lister og fuger. Det vil være vores egne snedkere, der kommer hjem til dig, ikke et 3. parts firma. Vores snedkere laver ikke andet end at montere og fremstille skabe, reoler og snedkerkøkkener, så de har lang erfaring med at montere med omhu.

Se videoen om processen når du bestiller et garderobeskab / Varighed: cirka 2 minutter.

Inddeler til skuffer / snedkerskufferne kan inddeles for at gøre opbevaringen nem og overskuelig.

Hylder og skuffer i kontrast til skabets låger / Vælg et andet materiale til den indvendige beklædning for at få et anderledes og kontrastfuldt udtryk.

Holdbare snedkerskuffer / Vi laver solide snedkerskuffer med ekstra meget plads. Disse er af massivt eg med sløjfe af røget eg.

Vi tilpasser indretningen / Indretningselementerne monteres efter ønske og kan senere flyttes.

Alle vores garderobeskabe har bøjlestænger af massivt træ, som er yderst holdbare og fremstillet i en høj kvalitet. Få et snedker garderobeskab, som holder livslangt, hos Jesper Holm Design i København.

Kraftige bøjlestænger / Vi laver bøjlestængerne af massiv træ, så de kan holde til mange beklædningsgenstande.

Alle skabenes kanter skæres 45 grader. / Dette bidrager til at give skabene rene linjer hele vejen rundt.

Hvidmalet kant / Den hvide kant indrammer træet og skaber kontrast til lågerne. Kanterne kan også males i en anden farve efter dine ønsker.

Snedkerkøkken højskabe med snedkerskuffer og hylder i ask. Få et personligt designet snedkerkøkken fremstillet til dine behov hos Jesper Holm Design i København.

Indvendig beklædning i en anden træsort / Denne indvendige beklædning af egetræ giver et lyst udseende, når skabet åbnes. Alle vores garderobeskabes designes således, at der kommer så meget opbevaringsplads som muligt. Eksempelvis sørger vi for, at der ikke er spildplads mellem bøjlestang og hylder samt mellem skufferne.

Indbygget skabsvæg med lodrette hylder til stige, strygebræt med videre. Personlige løsninger fremstilles hos Jesper Holm Design i København.

Lodrette hylder / Hylderne kan laves præcis, som du ønsker. Lodrette hylder kan være praktiske til eksempelvis et strygebræt eller en stige.

Garderobeskuffe i lyst træ, snedkerskuffer af høj kvalitet i en træsort efter eget valg fremstilles hos Jesper Holm Design i København.

Snedkerskuffer uden spildplads / Vores skuffer designes, så der er den mindst mulige afstand mellem hver skuffe, og derfor er der mindre spildplads i garderobeskabet. Disse snedkerskuffer er af massivt asketræ med sløjfe i eg.

Snedkerskuffer uden spildplads / Vores skuffer designes, så der er den mindst mulige afstand mellem hver skuffe, og derfor er der mindre spildplads i garderobeskabet.

Sko-opbevaring / Vi fremstiller skuffer til sko-opbevaring med plads til op til 12 par sko per skuffe.

Skunkskabe under skråvæg indbygget efter mål af høj kvalitet, som kan holde livslangt og udnytter spildpladsen. Garderobeskabe med snedkerskuffer designes og fremstilles på mål hosnedkerkøkken højskabe med indvendig beklædning i valnød og lys i skabet. Få et personligt designet snedkerkøkken fremstillet til dine behov hos Jesper Holm Design i København.

God udnyttelse af pladsen under dine skråvægge / Udnyt skråvæggen ved at få indbygget et skab med en lavere bøjlestang, så der stadig er plads til at hænge tøjet op. Se mere ved at klikke på kategorien "Garderobeskabe skråvægge".

Kommode på mål under skråvæg / Under en skråvæg kan vi bygge en kommode i hele rummets længde. Denne kommode er tilpasset vinduets og fodpanelernes højde. Tager man alle skufferne ud og stiller dem på gulvet, dækker de tilsammen 9 kvm, hvilket viser hvor meget opbevaringsplads en kommode som denne kan tilføje til hjemmet.Se mere ved at klikke på kategorien "Garderobeskabe skråvægge"

Snedkerskuffer behandlet med linolie / Ved at give dine snedkermøbler olie en gang årligt, vil du opleve en flot patinering, hvor træet ændrer karakter gennem tiden. Dette gør, at du får et smukkere og smukkere møbel, som årene går.

Indbygget skabsvæg over seng, designet efter kundens personlige mål. Hos Jesper Holm Design i København designer vi individuelle indretningsløsninger, hvor pladsen i rummet udnyttes på bedste vis.

Mange designløsninger / Har du behov for plads til at opbevare mange forskellige ejendele, kan der være behov for særlige designløsninger. Jesper Holm står klar til at udtænke de helt rette løsninger til dine behov.

Design dit eget skab

Indtast væggens eller nichens mål i beregneren nedenfor. Computeren beregner det antal skabe, du skal bruge, og den fratrækker plads til lister eller luft omkring skabene. Vælg farve, træsort, låger, greb og indmad til dine skabe og se prisestimatet. Vælg hvornår du ønsker skabet monteret og book monteringsdatoen med det samme. Du kan også bruge beregneren til at orientere dig om vores priser, og derefter bestille et indretningsbesøg og få hjælp til skabenes placering, størrelse, farve, indretning mm.

1. Indtast væggens mål

Mål Højde fra gulv til loft i begge sider og vælg det mindste mål.
Mål bredde fra væg til væg, eller fra væg til hjørne. Mål oppe og nede og midt på. Vælg det mindste mål. Vær omhyggelig med bredden - måler du forkert skal meget laves om.
Luft rundt om skabet beregnes nedenfor når du vælger monteringsmetode. Så indtast væggens mål, ikke skabet mål.

Dybden kan tilpasses din niche, eller laves i ønsket dybde. Tøj på bøjler skal bruge minimum dybde 55cm. Tøj der skal foldes og ligge på hylde, sengelinned, håndklæder mm. skal bruge en dybde på 40cm

Ønsker du hjælp til opmåling og ideer til hvordan dine skabe skal bygges, så kan du bestille indretningsbesøg nederst på siden. Det koster kr. 1850,- (max 50km)
Men du kan bruge denne beregner til at finde ud af om vores skabe, er indenfor dit budget, inden du bestiller indretningsbesøg.

Antal skabe udregnes automatisk

Fra 30 - 280cm

Fra 30 - 360cm

Fra 12 - 100cm

2. Montering

Vælg en af 3 monteringsmetoder.

Se eksempler på de forskellige monteringsmetoder ovenfor på billederne af tidligere projekter.

Du har mulighed for at få dine skabe op at hænge, så du får et let udseende, nemt kan gøre det rent og udnytte pladsen under skabene til sko.

Eller vi kan indbygge skabene smukt med lister og sokler.

Vi fuger og laver projektet helt færdigt, støvsuger og ryder op og tage affaldet med. Vi beder om du er hjemme og godkender alt inden vi kører.

3. Indretning

Vælg en af 8 forslag til indretninger af dine skabe.

Ønsker du en anden indretning, så kan du vælge individuel indmad under tilkøb.

Når vi behandler din order, vurdere vi om du har for meget eller for lidt indmad i skabene. Om der fx. er plads til kjoler på bøjler mm. Vi kontakter dig hvis der er tvivl.

4. Front træfarve

Vælg en af træsorterne, hvid eller en anden farve til dine fronter.

Hvid er billigst. Andre farver sprøjte lakeres efter din farve kode og koster kr. 1800,- pr låge.
Fyldningslåger koster også 1800 kr./låger.

Træsorterne er inddelt i 3 prisgrupper og priserne fremkommer når du vælger dem nedenfor. Du er velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge det specifikke stykke træ, med den åretegning du bedst kan lide. Træet reserveres til din ordre.

5. Greb

Alle vores greb er indfræste så de ikke stikker ud fra skabene. Så i vores greb, griber du fat i lågens kant. Du kan vælge i mellem forskellige former.

Låger, der har en træ bagplade, koster kr. 560 ekstra.
Som standart kommer vi egetræ i grebenes bagplade. Ønsker du en anden træsort, så skriv det gerne i kommentar feltet.(vi spørger også, når vi bekræfter ordren)
Andre træsorter koster ikke ekstra, vi skal blot vide hvilken du ønsker.

6. Tilkøb

Sammensæt din egen indretning i dine skabe. Beregn typisk 25cm over en hylde og 20-25 over en skuffe. Bøjlestænger til skjorter, bukser og habitjakker skal bruge 90-100cm under bøjestangen. Kjoler skal bruge 130-140cm under bøjle stangen.
Bare rolig, vigennemgå din ordre og se om det ser fornuftigt ud.

Hylder, skuffer og bøjlestænger, kan flyttes rundt i skabene efter behov. Der er forboret, du skal blot bruge en stjeneskruetrækker.

7. Skorsten / rør i skab

Er der en skorsten eller et rør, der skal skjules inde i dine skabe, så kan snedkere lave dette.

Top, bund og hylder bliver skåret til, så det passer rundt om rør eller skorsten. Bemærk, at du kan ikke have skuffer i fuld dybde i dette skab. Vælg i stedet dine skuffer i nabo skabet og brug skabet med fx. rør til hylder og bøjlestænger.

8. Køb montering

Ønsker du vi skal komme og montere dine skabe, så skal du ikke bekymre dig. Vi sender vores egne snedkere ud, der har lang erfaring med at monter vores skabe. De bygger skabene smukt ind med lister og sokler, der tilpasses og fuges rundt om skabne.

Vi beder om du er hjemme den sidste monteringsdag, så du kan kontrollere alt inden snedkerne pakke værktøjet sammen og kører hjem. Vi er først færdige når du er tilfreds.

Vi ryder op, tager affald med og støvsuger inden vi kører fra opgaven.

Du kan vælge at montere selv, men det er ikke nemt at få skabe til at hænge helt lige på alle leder og justere lågerne ind. Vælg kun denne løsning, hvis du har håndværkserfaring.

Bemærk, vi sender ikke skabene, du skal selv hente dem, men er velkommen til at låne vores trailer. Vi forklarer om hvordan skabene monteres ved afhentning.

Vi kommer og montere dit skab

Få Jesper Holms ideer til hvordan dit skab bliver funktionelt og smukt

BOOK INDRETNINGSBESØG

kr 1850,- Inkl. kørsel (max 50km)

Gode ideer til bedste placering i dit rum, råd til bedste udnyttelse og indretning af skabet.
Hjælp til valg af farve og træsort og tegninger til godkendelse.

0,00

Greb / Nr. 12

Greb / Nr. 14.

Greb / Nr. 15

Greb / Nr. 19

Greb / Nr. 20

Greb med solskinsmønster håndlavet af finer. Få et flot og dekorativt greb på dine snedkermøbler hos Jesper Holm Design i København.

Greb med mønster / Har du en god idé til design af dine greb, kan de fremstilles lige efter dine ønsker. Her ses Greb nr. 19 med solskinsmønster.