Garderobeskabe på mål

Vi designer og fremstiller garderobeskabe på mål i alle dybder, højder og bredder, og de monteres af vores egne snedkere.

Møbeldesigner og snedker Jesper Holm går til opgaven med stor omtanke for garderobeskabets æstetiske udtryk i rummet, for at sikre, at det færdige produkt har en høj funktionalitet og er skræddersyet til det hjem, det skal stå i.

Hele garderobeskabet produceres på vores snedkeri i Ishøj via en kombination af traditionelle snedkermetoder og moderne produktion.

Alle vores garderobeskabe fremstilles af 22 mm HDF-plader af højeste kvalitet samt de bedste beslag og soft-close hængsler, hvilket gør, at skabene er lavet til at holde livslangt. På snedkeriet specialiserer vi os i omhyggeligt finérarbejde, og derfor kan der skabes mange specielle mønstre af træets åretegninger på dit garderobeskab.

Vi har et bredt udvalg af over 50 træsorter, hvor du får mulighed for at udvælge det træstykke, som skal bruges til dit garderobeskab. Hos os er forhandlerledet sparet væk, og dette betyder, at du får et individuelt designet snedkergarderobeskab af høj kvalitet til en fair pris.

Sådan gør du:

  • Indtast dine mål i beregneren nederst på denne side, og du vil derefter modtage et prisestimat på dit garderobeskab.
  • Du kan også bestille et indretningsbesøg, hvor vi måler op hos dig og taler detaljerne grundigt igennem, så vi sikrer os, at det færdige garderobeskab opfylder alle dine ønsker.
  • Jesper Holm designer skabet og sender dig tegningerne til godkendelse
  • Skabet fremstilles på snedkeriet i Ishøj inden for 3-5 uger
  • Vores snedkere kommer hjem til dig og monterer garderobeskabet med omhu.
Design dit garderobeskab

Se videoen om processen når du bestiller et garderobeskab

Varighed: cirka 2 minutter.

Stor omtanke for hvert eneste garderobeskab

Ønsker du hjælp til at tage de rette beslutninger til dit skabsprojekt?

Jesper Holm står klar til at rådgive, tegne og designe løsninger ud fra dine præferencer og behov, så du får det helt rette garderobeskab til dit hjem.

Du kan booke et indretningsbesøg direkte i Jespers kalender via knappen til højre, hvor du også kan tage kontakt for en uforpligtende snak om dit skabsprojekt.

Design dit eget skab

Indtast væggens eller nichens mål i beregneren nedenfor. Computeren beregner det antal skabe, du skal bruge, og den fratrækker plads til lister eller luft omkring skabene. Vælg farve, træsort, låger, greb og indmad til dine skabe og se prisestimatet. Vælg hvornår du ønsker skabet monteret og book monteringsdatoen med det samme. Du kan også bruge beregneren til at orientere dig om vores priser, og derefter bestille et indretningsbesøg og få hjælp til skabenes placering, størrelse, farve, indretning mm.

1. Indtast væggens mål

Mål Højde fra gulv til loft i begge sider og vælg det mindste mål.
Mål bredde fra væg til væg, eller fra væg til hjørne. Mål oppe og nede og midt på. Vælg det mindste mål. Vær omhyggelig med bredden - måler du forkert skal meget laves om.
Luft rundt om skabet beregnes nedenfor når du vælger monteringsmetode. Så indtast væggens mål, ikke skabet mål.

Dybden kan tilpasses din niche, eller laves i ønsket dybde. Tøj på bøjler skal bruge minimum dybde 55cm. Tøj der skal foldes og ligge på hylde, sengelinned, håndklæder mm. skal bruge en dybde på 40cm

Ønsker du hjælp til opmåling og ideer til hvordan dine skabe skal bygges, så kan du bestille indretningsbesøg nederst på siden. Det koster kr. 1850,- (max 50km)
Men du kan bruge denne beregner til at finde ud af om vores skabe, er indenfor dit budget, inden du bestiller indretningsbesøg.

Antal skabe udregnes automatisk

Fra 30 - 280cm

Fra 30 - 360cm

Fra 12 - 100cm

2. Montering

Vælg en af 3 monteringsmetoder.

Se eksempler på de forskellige monteringsmetoder ovenfor på billederne af tidligere projekter.

Du har mulighed for at få dine skabe op at hænge, så du får et let udseende, nemt kan gøre det rent og udnytte pladsen under skabene til sko.

Eller vi kan indbygge skabene smukt med lister og sokler.

Vi fuger og laver projektet helt færdigt, støvsuger og ryder op og tage affaldet med. Vi beder om du er hjemme og godkender alt inden vi kører.

3. Indretning

Vælg en af 8 forslag til indretninger af dine skabe.

Ønsker du en anden indretning, så kan du vælge individuel indmad under tilkøb.

Når vi behandler din order, vurdere vi om du har for meget eller for lidt indmad i skabene. Om der fx. er plads til kjoler på bøjler mm. Vi kontakter dig hvis der er tvivl.

4. Front træfarve

Vælg en af træsorterne, hvid eller en anden farve til dine fronter.

Hvid er billigst. Andre farver sprøjte lakeres efter din farve kode og koster kr. 1800,- pr låge.
Fyldningslåger koster også 1800 kr./låger.

Træsorterne er inddelt i 3 prisgrupper og priserne fremkommer når du vælger dem nedenfor. Du er velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge det specifikke stykke træ, med den åretegning du bedst kan lide. Træet reserveres til din ordre.

5. Greb

Alle vores greb er indfræste så de ikke stikker ud fra skabene. Så i vores greb, griber du fat i lågens kant. Du kan vælge i mellem forskellige former.

Låger, der har en træ bagplade, koster kr. 560 ekstra.
Som standart kommer vi egetræ i grebenes bagplade. Ønsker du en anden træsort, så skriv det gerne i kommentar feltet.(vi spørger også, når vi bekræfter ordren)
Andre træsorter koster ikke ekstra, vi skal blot vide hvilken du ønsker.

6. Tilkøb

Sammensæt din egen indretning i dine skabe. Beregn typisk 25cm over en hylde og 20-25 over en skuffe. Bøjlestænger til skjorter, bukser og habitjakker skal bruge 90-100cm under bøjestangen. Kjoler skal bruge 130-140cm under bøjle stangen.
Bare rolig, vigennemgå din ordre og se om det ser fornuftigt ud.

Hylder, skuffer og bøjlestænger, kan flyttes rundt i skabene efter behov. Der er forboret, du skal blot bruge en stjeneskruetrækker.

7. Skorsten / rør i skab

Er der en skorsten eller et rør, der skal skjules inde i dine skabe, så kan snedkere lave dette.

Top, bund og hylder bliver skåret til, så det passer rundt om rør eller skorsten. Bemærk, at du kan ikke have skuffer i fuld dybde i dette skab. Vælg i stedet dine skuffer i nabo skabet og brug skabet med fx. rør til hylder og bøjlestænger.

8. Køb montering

Ønsker du vi skal komme og montere dine skabe, så skal du ikke bekymre dig. Vi sender vores egne snedkere ud, der har lang erfaring med at monter vores skabe. De bygger skabene smukt ind med lister og sokler, der tilpasses og fuges rundt om skabne.

Vi beder om du er hjemme den sidste monteringsdag, så du kan kontrollere alt inden snedkerne pakke værktøjet sammen og kører hjem. Vi er først færdige når du er tilfreds.

Vi ryder op, tager affald med og støvsuger inden vi kører fra opgaven.

Du kan vælge at montere selv, men det er ikke nemt at få skabe til at hænge helt lige på alle leder og justere lågerne ind. Vælg kun denne løsning, hvis du har håndværkserfaring.

Bemærk, vi sender ikke skabene, du skal selv hente dem, men er velkommen til at låne vores trailer. Vi forklarer om hvordan skabene monteres ved afhentning.

Vi kommer og montere dit skab

Få Jesper Holms ideer til hvordan dit skab bliver funktionelt og smukt

BOOK INDRETNINGSBESØG

kr 1850,- Inkl. kørsel (max 50km)

Gode ideer til bedste placering i dit rum, råd til bedste udnyttelse og indretning af skabet. Hjælp til valg af farve og træsort og tegninger til godkendelse.

0,00