/

Konferenceborde på mål

Vi fremstiller konferenceborde på mål af høj kvalitet af de bedste materialer, hvor alt designes efter dine ønsker. Jesper Holm har lang erfaring med at designe og snedkerere møbler på mål, og han er klar til at designe en løsning skræddersyet til dine behov. Bordene kan fremstilles i alle størrelser og, og der kan vælges mellem mange valgmuligheder i forhold til mønstre, træsorter, bordben, tillægsplader og udtrækssystemer. Konferencebordene kan også fremstilles med forskellige løsninger til kabler, hvor det hele får en funktionel plads.

Bordpladerne kan både fremstilles af massive planker eller som Intarsia bordplade, hvor der skabes et finérmønster på bordpladen. Vi giver 30 års gennemslidsgaranti på dit Intarsia bord. Vi har over 50 træsorter på lager, og du er velkommen til at komme ud til snedkeriet og vælge netop det træstykke, som skal bruges til dit konferencebord. Vi har sparet forhandlerledet væk, og du får derfor et individuelt designet bord af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dine ønsker eller bestil et indretningsbesøg.

Intarsia bord med krydsmønster / Konferencebordene kan fremstilles af 50 forskellige træsorter, og der kan skabes mange former for finérmønster på bordpladen.

Konferencebordet designes, så det passer til rummet / Er lokalet langt, kan der fremstilles et ekstra langt konferencebord. Her ses et bord i sort olieret eg med sorte stålben.

Bordplade med båd form / Skal alle kunne se hinanden, eller skal fokus være på bordenden? Skal det være et rundt og demokratisk bord? Eller skal bordet være en kombination og kunne bruges på flere måder? Vi tilpasser bordet lige efter dine ønsker.

Konferencebord med gavle / Et gavlbord kan give et ryddeligt udseende, hvor kabler og andre ejendele kan skjules bag gavlene.

Rundt og demokratisk / Her ses et rundt bord til rettens forligslokale, hvor alle kan se hinanden til de vigtige møder.

Solskinsmønster / Ønsker du et rundt konferencebord med solskinsmønster, kan dette fremstilles af mange forskellige træsorter.

Enkelt og stringent / Ved at vælge et gavlbord i en lys træsort, kan bordet komme til at fremstå helt enkelt i sit udtryk, ligesom dette konferencebord i lys ask.

Mange siddepladser / Dette konferencebord er 10 meter langt, og lamperne er også designet af Jesper Holm i samme træsort som bordet.

Rundt spisebord med sort olie af høj kvalitet, håndlavet og designet efter mål på snedkeriet Jesper Holm Design i København.

Mange slags overfladebehandlinger / Vælg mellem mange typer olie og overfladebehandlinger til dit bord. Her ses et rundt bord behandlet med sort olie.

Kabler / Få designet en smart og praktisk løsning til alle kablerne. Fortæl om dine behov, og sammen finder vi en løsning.

Tillægsplader / Få tilføjet tillægsplader til konferencebordet, eller få mulighed for at sætte flere borde sammen med disse træhængsler.

Træhængsler / Disse træhængsler skaber en enkel overgang mellem pladerne, hvor træets åretegninger er gennemgående fra plade til plade.

Mange års erfaring med finérarbejde / Vores snedkere er omhyggelige, og de er klar til at snedkerere lige det mønster, som du ønsker dig på dit Intarsia bord.

Solskinsmønster med flere træsorter / Der kan skabes et flerfarvet solskinsmønster, hvor flere træsorter kombineres. Her ses en bordplade i eg, røget eg og zebrano.

Krydsmønster / Konferencebordene kan også fremstilles med krydsmønster af åretegninger langs hele bordet.