Designer Jesper Holm

/

Det hele startede da jeg var 15år, men en god sløjtlærer

Designer Jesper Holm

Designs skal opfylde dagligdagens behov. Jeg arbejder nøgternt med design og håndværk. Mit mål er at sælge godt design, håndværk og gode materialer. Gennemtænkt design er fundamentet for et godt produkt. Gode produkter, er respektfuld anvendelse af verdens resurser, og er en daglig glæde for ejeren.

Der er lavet møbler i 8.000 år, alt er opfundet. Jeg opfinder ikke nyt, men forenkler gamle modeller. Jeg finder inspiration i gamle møbler og laver min nye fortolkning. Jeg finder inspiration i naturens konstruktioner, i håndværket og vores forfædres og naturfolks simple redskaber, i vikingeskibe og i alt der er lavet optimalt. Jeg forenkler yderligere og laver det til et tidssvarende produkt, der kan fremstilles på mit snedkeri.

Jesper Holm Design og Møbelsnedkeri A/S grundlage jeg i 1992. Men jeg har lavet møbler længere. Da jeg var 15år lavede jeg møbler til mit eget værelse. Senere kom skolekamerater og bestilte møbler, som jeg fremstillede på høvlbænk, høvl, hånd borremaskine mm. Det jeg laver idag, har jeg faktisk lavet lige siden. Min Mor lavede keramik, vævede med plantefarvet garn, læder arbejde, syede tøj, porcelænsmaling, tegning, tryk etc. Hvilket naturligvis har været derfra jeg fået interessen for håndværk. I folkeskole havde jeg en god sløjtlærer, og lige siden har min passion været træ og snedkerhåndværk, samt muligheden for at hjælpe mine kunder. Fra 1986-1991 tog jeg en design uddannelse på Skolen for brugskunst (nu Danmark Design Skole)

Se mere / Jesper Holm Design og Møbelsnedkeri

Fra ide til færdigt produkt / tegnestue og snedkeri under samme tag, giver mulighed for at straks afprøve nye ideer.

Alle møbler overfladebehandles efter gamle,
traditionelle metoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt.

Denne kombination af effektiv moderne produktion og det bedste fra gamle dage, giver gode
møbler og køkkener til fornuftige priser.