Snedkerspiseborde på mål

/

Bestil et håndlavet spisebord, som designes og fremstilles efter dine ønsker og behov.

Spiseborde på mål

Vi fremstiller spiseborde af de bedste materialer, hvor alt designes efter dine ønsker. Spisebordene kan fremstilles i alle størrelser, og der kan vælges mellem mange forskellige typer af bordben, udtrækssystemer, træsorter, mønstre, former og overfladebehandlinger, som kan kombineres efter dine ønsker. Spisebordene kan både fremstilles med bordplader af massive planker eller med Intarsia bordplader, hvor der skabes et finérmønster. Du får 30 års gennemslidsgaranti på dit Intarsia bord.

Vi er specialiserede i omhyggeligt finérarbejde og har lang erfaring med at arbejde med træ, og derfor kan vi skabe mange specielle mønstre af træets åretegninger. Vi har over 50 træsorter på lager, og du er velkommen til at komme ud til snedkeriet og vælge netop det træstykke, som skal bruges til dit bord. Vi har sparet forhandlerledet væk, og du får derfor et individuelt designet spisebord af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dine ønsker eller bestil et indretningsbesøg.

Firkantet spisebord med krydsmønster / Krydsmønsteret skabes via omhyggeligt finérarbejde, så man kan få åretegningerne til at mødes på den rette måde og danne mønsteret. Denne bordplade er af asketræ med grå olie.

Et ensartet udtryk / Ønsker du bordpladen og benene i samme træsort, kan der eksempelvis fremstilles bordben som disse. Træsort?

Et spisebord med plads til mange gæster / Dette spisebord har en kombination af klapplader og tillægsplader, som gør, at der kan gøres plads til 16-18 personer ved bordet. Vil du også have plads til mange gæster, kan der designes en løsning skræddersyet til dine behov.

Et mindre spisebord til hverdagen / Ved at slå klappladen ned og fjerne tillægspladen i midten, bliver spisebordet en mere praktisk størrelse til hverdag, hvor det kan stå helt ind til væggen.

Enkle bordben, der ikke er i vejen / Dette enkle bordbensdesign skaber god benplads og kan især være praktiske sammen med en bænk.

Forskellige typer af tillægsplader / Ønsker du et spisebord med tillægsplader, kan disse designes på mange forskellige måder. Her ses et bord med en tillægsplade af stål, som kan trækkes af og på efter behov.

Klapplader / Vælg eksempelvis et spisebord med klapplader og træhængsler, så træets åretegninger kan fortsætte langs hele bordpladen.

Gennemgående åretegning / Selvom bordpladen er delt i flere stykker og er sammensat med træhængsel, ses der et gennemgående mønster af åretegninger, når tillægspladerne vippes op.

Tillægsplader med træhængsel / Dette design af tillægsplader med træhængsel gør, at tillægspladerne er lige ved hånden, så bordet hurtigt kan gøres længere og kortere. Bordpladen er skabt af finer på krydsfinér, hvilket giver meget stærke plader.

Lad træsorter gå igen i indretningen / Denne kunde har en bænk i samme træsort som spisebordet, og kunden har valgt bordben i børstet stål, som giver god benplads, når man sidder på bænken.

Plankebord / Her ses et plankebord med to brede planker af træsorten Tineo fra peru, som er gennemskåret og spejlvendt.

Brede stykker / Vælg to brede planker af samme stykke træ med tydelige åretegninger langs hele bordet.

Spisebord og spisestole i samme træsort / Vælg et spisebord i samme træsort som dine spisestole for at skabe en flot sammenhæng i hjemmet. Her har kunden valgt et spisebord i valnød ligesom deres stole.

Fra rundt til ovalt / Dit runde spisebord kan nemt gøres til et langt ovalt spisebord med tillægsplader. Her ses et ekstra langt, ovalt bord med 3 tillægsplader og støtteben.

Fra ovalt til rundt / Til hverdagen kan bordet nemt gøres rundt igen.

Vælg et særligt mønster / Vi fremstiller bordplader med mange forskellige mønstre, og hver træsort har sit eget æstetiske udtryk.

Rundt spisebord med solskinsmønster / Vi fremstiller runde spiseborde, som passer præcist til dine ønsker og behov. Dette bord er fremstillet af zebrano træ med ben i børstet stål.

Solskinsmønsteret skabes af træets fedtlag / Under barken er der et vækstlag, som på nogle træsorter er lyst. Dette bruges til at skabe solskinsmønsteret, hvor det lyse træ lægges i kilernes tynde ende for at få solskinsmønsteret frem på midten.

Et lyst og enkelt udtryk / Ved at vælge en lys træsort, kan der skabes et let og enkelt udtryk samtidigt med, at solskinsmønsterets striber er i fokus.

Mønster med flere træsorter / Vores solskinsmønster kan også skabes ved at blande flere træsorter. På dette billede ses en blanding af eg, røget eg og zebrano.

Asymmetrisk solskinsmønster / Her ses et asymmetrisk solskinsmønster i zebrano træ.

Rundt spisebord med tillægsplader / Dette spisebord har en bordplade med solskinsmønster i ask med brunkerne med tillægsplader, som gør bordet dobbelt så langt.

Mønstrede tillægsplader / Der skabes et anderledes mønster, når de brede tillægsplader tilføjes til solskinsmønsteret.

Mørkt solskinsmønster / Få en mørk version af solskinsmønsteret ved eksempelvis at vælge en træsort som røget eg. Dette bord har ben i børstet stål.

Lyst solskinsmønster / Ønsker du et mere afdæmpet udtryk, kan dit spisebord også designes i lys ask, som på dette billede, hvor bordet har fået ben i røget eg for at skabe en kontrast mellem det mørke og det lyse træ.

Et rundt bord, som udnytter pladsen optimalt / Skal spisebordet stå midt i rummet, kan det være oplagt at vælge et rundt bord. Denne bordplade er af valnød med ben i sort stål.

Naturlige striber / Solskinsmønsteret skabes af træets naturlige striber.

Organisk hvirvelmønster / Bordpladerne kan designes med organiske mønstre, som dannes af træsortens naturlige åretegninger og hvirvler. Her ses en bordplade af mahogny med en hvirvel, som danner et helt unikt mønster i forskellige nuancer.

Rundt bord med krydsmønster / Krydsmønsteret kan også skabes på en rund bordplade, hvilket kan skabe en spændende kontrast mellem den firkantede og den runde form.

Mørkt krydsmønster / Skab et mere afdæmpet, æstetisk udtryk, ved at vælge krydsmønsteret i en mørk træsort. Her ses et rundt spisebord i røget eg.

Overfladebehandling, der får træet til at ældes smukt / Alle vores møbler overfladebehandles efter traditionelle snedkermetoder. Behandler du bordet med olie 1-2 gange årligt, vil det kunne ældes smukt og holde til at blive brugt i mange år.

Farvet olie / Vælg mellem forskellige typer olie og andre overfladebehandlinger til dit bord. Her ses et rundt bord behandlet med sort olie.

Messing forstærkning / Dit spisebord kan designes med disse bordben med en messing forstærkning og eksempelvis sort olieret bøgetræ, som ses på dette billede.

Bordbenene er ikke i vejen / Dette enkle bordbensdesign skaber god benplads, og de kan især være praktiske sammen med en bænk.

Børstet stål / Skab en kontrast til de bordplade af træ ved at vælge bordben som disse i børstet stål.

Logo / Et lille Jesper Holm logo med signaturmønsteret indlægges i træet, eksempelvis som på dette spisebord, hvor logoet er indlagt i bordbenet.

Massive planker / I nogle træsorter, som eksempelvis eg, bøg, valnød eller douglas træ, er det muligt at fremstille spisebordet med massive planker. Denne kunde har valgt massive planker af egetræ med hvidpigmenteret olie, hvilket er blevet kombineret med ben af børstet stål.