Badeværelsesmøbler efter mål

Vi fremstiller specialdesignede badeværelsesmøbler på mål, der er skabt specifikt til dit badeværelse baseret på dine behov, præferencer og rummets dimensioner

Møblerne designes med fokus på funktionalitet, æstetik og optimal udnyttelse af pladsen i dit badeværelse. Du får mulighed for at tilpasse hver eneste detalje efter dine ønsker, hvilket gør det muligt at skabe et personligt badeværelsesmiljø, der passer perfekt til din smag og dit hjem, eksempelvis kan der fremstilles et skabsarrangement, der passer ind i et hjørne eller langs en skråvæg, og som udnytter pladsen optimalt.

På snedkeriet er vi specialiserede i omhyggeligt finérarbejde og har lang erfaring med at arbejde med træ, og derfor kan vi skabe mange specielle mønstre af træets åretegninger. Vi har over 50 træsorter på lager, og du er velkommen til at komme ud til snedkeriet og vælge netop det træstykke, som skal bruges til dit møbel. Vi har sparet forhandlerledet væk, og du får derfor et individuelt designet badeværelsesmøbel af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dit badeværelsesprojekt eller bestil et indretningsbesøg.

Kontakt Jesper Holm

CORIAN

Corian er et stærkt og holdbart materiale, som er modstandsdygtigt over for ridser, pletter og stød. Det er ikke et porøst materiale, hvilket betyder, at det ikke absorberer væske og er modstandsdygtigt over for bakterier og skimmel, hvilket gør det særligt velegnet til badeværelses- og køkkenmøbler. Corian kan formes efter behov, hvilket giver mulighed for utallige designløsninger til vask og bordplade.

MANGE FORSKELLIGE TYPER GREB

Der er mange måder at designe badeværelsesmøblets greb på, og du kan også få lavet et helt nyt design, hvis du har en god idé til dit grebsdesign.