Badeværelsesmøbel med gennemgående åretegninger og bordplade af corian. Snedkermøbler med rene linjer af høj kvalitet designes og fremstilles hos Jesper Holm Design i København

/

Badeværelsesmøbler på mål

Vi fremstiller specialdesignede badeværelsesmøbler på mål, der er skabt specifikt til dit badeværelse baseret på dine behov, præferencer og rummets dimensioner. Møblerne designes med fokus på funktionalitet, æstetik og optimal udnyttelse af pladsen i dit badeværelse. Du får mulighed for at tilpasse hver eneste detalje efter dine ønsker, hvilket gør det muligt at skabe et personligt badeværelsesmiljø, der passer perfekt til din smag og dit hjem, eksempelvis kan der fremstilles et skabsarrangement, der passer ind i et hjørne eller langs en skråvæg, og som udnytter pladsen optimalt.

På snedkeriet er vi specialiserede i omhyggeligt finérarbejde og har lang erfaring med at arbejde med træ, og derfor kan vi skabe mange specielle mønstre af træets åretegninger. Vi har over 50 træsorter på lager, og du er velkommen til at komme ud til snedkeriet og vælge netop det træstykke, som skal bruges til dit møbel. Vi har sparet forhandlerledet væk, og du får derfor et individuelt designet badeværelsesmøbel af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dit badeværelsesprojekt eller bestil et indretningsbesøg.

Badeværelsesmøbel af egetræ og bordplade af corian. Snedkermøbler med rene linjer af høj kvalitet designes og fremstilles hos Jesper Holm Design i København

Vælg mellem 50 træsorter / Du er velkommen på snedkeriet, hvor du kan udvælge netop det stykke træ, der skal bruges til at fremstille dit badeværelsesmøbel.

Udnyt pladsen under skråvæggen / For at udnytte rummet optimalt, kan der skabes en særlig løsning til skråvægge, hvilket eksempelvis kan gøres på denne måde, hvor der er tilføjet en ekstra skuffe med plads til en plante under skråvæggen. Møblet kan også skæres skråt, hvis det skal flugte med væggen.

Et langt møbel til et stort badeværelse / Har du et stort badeværelse med meget vægplads, kan det være en flot løsning at få integreret et badeværelsesmøbel langs hele væggen.

Badeværelsesmøbel med gennemgående åretegninger og bordplade af corian. Snedkermøbler med rene linjer og høj kvalitet kan købes hos Jesper Holm Design i København

Gennemgående åretegninger / Træets åretegninger føres videre langs alle møblets fronter.

Messinggreb / Badeværelsesmøblets greb kan designes på mange forskellige måder samt med forskellige materialer. Her ses et møbel af ask med grå olie, som har fået greb af messing.

Indbygget håndvask af Corian / Skab et enkelt udtryk med rene linjer med en Corian bordplade, hvor vasken og pladen er af ét stykke. Dette håndvaskdesign er nemt at rengøre på grund af de bløde former.

Hvide kanter / Alle kanter skæres 45 grader, hvilket giver rene linjer. Dette badeværelsesmøbel har fået hvide kanter mellem skufferne, hvilket skaber en kontrast og fremhæve træets naturlige mønster.

Vandfaste materialer / Alle badeværelsesmøblernes materialer er naturligvis vandfaste, så de kan holde til dagligt brug gennem mange år.

En gennemgående æstetik på hele badeværelset / Få tilpasset dit badeværelsesmøbel, så alle deltajerne passer til din personlige smag og indretningsstil. Her ses en kunde, som har valgt sorte låger for at matche rummet, hvilket sættes i kontrast med den hvide Corian bordplade med integrerede håndvaske.

Badeværelsesmøbel med gennemgående åretegninger og et simpelt greb til snedkerskufferne. Håndlavet af høj kvalitet hos Jesper Holm Design i København.

Lang holdbarhed / Vi sørger for, at alle vores badeværelsesmøbler holder til dagligt brug i mange år.

Udnyt rummet til mere opbevaringplads / Selv på små badeværelser kan der skabes god opbevaringsplads med et specialdesignet badeværelsesmøbel. Jesper Holm står klar til at designe en æstetisk og funktionel løsning uanset væggens og rummets størrelse.

Badeværelsesskabe / Der kan også indbygges højskabe, som giver ekstra god opbevaringsplads på badeværelset. Vaskemaskine, tørretumbler og eksempelvis tørrestativ kan integreres i skabene, for at skabe et helt enkelt udtryk i rummet.

Grebsløse skuffer / Ønsker du helt rene linjer uden greb, kan der laves grebsløse skuffer, som springer op, når man trykker på dem.

Snedker badeværelsesmøbel med snedkerskuffer af træ og bordplade af corian. Skræddersyede indretningsløsninger hos Jesper Holm Design i København.

Badeværelsesopbevaring uden spildplads / Vi sørger for at designe en løsning, hvor pladsen under vasken udnyttes optimalt.

Badeværelsesmøbel med gennemgående åretegninger og et simpelt greb til snedkerskufferne. Håndlavet af høj kvalitet hos Jesper Holm Design i København.

Kontrast mellem de varme og kolde toner / Tilføj et møbel i en varm træsort til badeværelset og opnå et helt nyt udtryk, hvor der ses en kontrast mellem de varme og kolde toner.

Mange Corian varianter / Vælg lige netop den type Corian, du synes er smukkest til dit badeværelsesmøbel.

Sæt et personligt præg / Vælg en særlig farve, og giv dit badeværelse et personligt og unikt præg.

Mønstret Corian / Ønsker du en bordplade med nuanceforskelle og mønster, hvilket skaber tekstur og karakter til møblet, kan der skabes en bordplade me eksempelvis dette mønster i Corian.

Kraftige plader og omhyggeligt snedkerarbejde / Alle badeværelsesmøbler fremstilles af kraftige 22mm HDF-plader, hvilket giver en lang holdbarhed. Kanterne skæres 45 grader, hvilket skaber rene linjer på alle møblernes kanter.

Mange forskellige typer greb / Der er mange måder at designe badeværelsesmøblets greb på, og du kan også få lavet et helt nyt design, hvis du har en god idé til dit grebsdesign. Her ses greb nr. 15.

Snedkerskuffer håndlavet hos Jesper Holm Design i København.

Greb / Nr. 14

Greb / Nr. 19

Greb / Nr. 20, diameter 60mm

Greb / Nr. 20, diameter 80mm

Greb / Nr. 21