Udnyt pladsen under dine skråvægge

/

Vi har lang erfaring med at designe garderobeskabe til skråvægge ud fra særlige mål. Møbeldesigner og snedker Jesper Holm går til opgaven med stor omtanke for garderobeskabets æstetiske udtryk i rummet, for at sikre, at det færdige produkt er skræddersyet til det hjem, det skal stå i.

Garderobeskabe til skråvægge

Pladsen under en skråvæg fremstår ofte som et ubrugeligt areal, som kan være vanskeligt at udnytte til opbevaring. Vi designer og fremstiller snedkergarderobeskabe til skråvægge i alle dybder, højder og bredder, og vi sørger derfor for, at skabet udnytter pladsen under dine skråvægge optimalt.

To typer skråvæg:
1) Hvis skråvæggen er i siden af skabet, er det en mulighed at indbygge et skab med skrå låger, som følger loftet. Man kan også i stedet tilpasse skabe og kommoder til højden og fritholde et trekantet rum over skabene.

2) Er skråvæggen bag skabet, handler det ofte om, at få udnyttet skråvæggens fulde dybde nederst. Jesper Holm foreslår derfor skabe med ekstra dybe skuffer, som udnytter pladsen ud mod skunken. Hylder med bøjlestænger vil blive placeret, så tøjet hænger så højt som muligt og stadig passer i bredden.

Vi har sparet mellemled væk, og du får derfor en fordelagtig pris på dit skab, idet du køber direkte fra snedkeriet. Alle vores garderobeskabe fremstilles af 22 mm HDF-plader af højeste kvalitet, hvilket gør, at de kan holde til at blive brugt i mange år.

Bestil et indretningsbesøg direkte i Jesper Holms kalender via knappen nedenfor, eller kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dit skabsprojekt. 

Hvor højt skal skabet være? / Vi vejleder dig i dine valg, så du får en flot og funktionel løsning. Hos denne kunde er skabene tilpasset, så de flugter med dørens højde og på denne måde skabes der rene linjer i rummets indretning.

Alt fremstilles ud fra dine mål / Skråvægge kan være meget forskellige, og derfor måler vi omhyggeligt op, så vi sikrer os, at skabet kommer til at passe helt perfekt til rummet, inden skabet fremstilles på snedkeriet i Ishøj.

Praktiske skunkskabe / Et skunkskab kan være et oplagt valg, hvis du vil udnytte pladsen under skråvæggene og samtidigt fremhæve rummets arkitektur.

Vælg mellem 50 træsorter / Kom ud til snedkeriet og vælg det smukkeste stykke træ, som vi lægger til side til dit skab og giver en overfladebehandling efter dit ønske. Denne kunde har valgt hvidolieret egetræ, hvilket skaber et smukt naturligt mønster langs lågerne.

Udnyt hele væggen / Vi kan bygge en smuk og holdbar løsning, hvor pladsen udnyttes bedst muligt uden at forstyrre rummets arkitektur. Her ses en løsning, hvor skabet går i ét med rummets loft og vægge og udnytter hele den trekantede bagvæg til opbevaringsplads.

Væghængte garderobeskabe til skråvægge / I stedet for et indbygget skab, kan vi i stedet fremstille et væghængt garderobeskab, som er tilpasset skråvæggens højde, hvilket giver mere et mere luftigt udtryk i rummet, idet skabet fremstår svævende, og væggen bag skabene er synlig. Kombinér eventuelt skabet med en kommode, som denne kunde, der har valgt et væghængt skab og kommode i Santos palisander.

Vælg greb og placér dem efter behov / Vi kan lave mange typer af greb, hvilket kan ses i galleriet nedenfor. Placér dine greb i forhold til, hvad der passer bedst til dig og dine skråvægge.

Opsigtsvækkende eller neutralt? / Vi kan fremstille skabenes låger med smukke mønstre, som skaber et opsigtsvækkende udtryk og kan være med til at give rummet karakter. Ønsker du derimod et mere neutralt udtryk, kan lågerne males i en farve, der fremstår minimalistisk i rummet. Dette skab er fremstillet af zebrano træ i krydsmønster med faldende højder, hvilket giver et opsigtsvækkende, æstetisk udtryk.

Unikke åretegninger langs lågerne / Ved at vælge et stykke træ med tydelige, naturlige åretegninger, får dit skab et smukt og organisk udtryk, der patinerer smukt. Dette skab er af egetræ behandlet med linolie, hvilket gør, at træet får en varmere tone med tiden.

Ingen spildplads / Din vægplads bliver udnyttet, så intet går til spilde eller overlades til tilfældighederne.

Åbent walk-in skab / Ønsker du en skabsløsning, hvor alt ikke gemmes væk bag låger, kan vi også designe et åbent walk-in skab som dette.

Indbygget skab fra gulv til loft og væg til væg
 / Ønsker du en minimalistisk og praktisk løsning, kan skabet indbygges så det bliver helt plant med væggen og udnytter hele væggen til opbevaring. Skabet kan tilpasses til alle mål og skævheder.

Personlige løsninger / Vi laver mange forskellige greb, hvor du kan vælge lige netop det greb, du synes bedst om til dit skab, og vælge en træsort til grebets bagplade. På denne måde får du et helt unikt og personligt skab, som passer til din indretningsstil.

Flotte indvendige detaljer / Vi fremstiller også hylder, skuffer og bøjlestænger i de bedste og mest holdbare materialer. Her ses hvordan en kunde har valgt at skabe en kontrast mellem farverne på skabet indvendigt og udvendigt.

Kommoder på mål / Vi designer og fremstiller også kommoder, som kan tilpasses til hjemmets skråvægge. Her ses, hvordan der er valgt en højde til kommoderne, så de flugter med vindueskarmen og skråvæggen.

Jo flere skuffer, jo mere orden / Med mange rummelige skuffer bliver det nemt at holde overblik over sine ejendele.

Sko-opbevaring / Få nemt overblik over dine sko med vores sko-skuffer med plads til op til 12 par sko i hver skuffe.

Sko-opbevaring / Vi kan lave sko-skuffer med plads til op til 12 par sko.

Kraftige bøjlestænger / Vi laver bøjlestængerne af massiv træ, så de kan holde til mange beklædningsgenstande. Denne bøjlestang er af massivt asketræ.

Gennemtænkt integrering af radiatorer / Har du en radiator under din skråvæg, kan vi udtænke en smart løsning til, hvordan den kan integreres i dit skab- eller kommodedesign. Her blev radiatoren integreret i kommoden, uden at der blev gået på kompromis med de rene linjer. Vi sørger også for, at stikkontakter eller andre detaljer ikke sidder i vejen for projektet, men i stedet integreres i designet.

Vi tilpasser indretningen / Indretningselementerne monteres efter ønske og kan senere flyttes.

Kontrastfuld indvendig beklædning / Skabet kan få et anderledes udtryk udvendigt og indvendigt. Denne indvendige beklædning i egetræ giver et lyst og varmt udseende, når skabet åbnes.

Håndlavede snedkerskuffer / Disse er fremstillet af massiv eg med sløjfe i røget eg.

Lodrette hylder / Hylderne kan laves præcis, som du ønsker. Lodrette hylder kan være praktiske til eksempelvis et strygebræt eller en stige.

Bøjlestænger til lave skråvægge / Udnyt skråvæggen ved at få indbygget et skab med en lavere bøjlestang, så der stadig er plads til at hænge tøjet op.

Plads til det hele / Vores skuffer har ekstra meget opbevaringsplads, idet vi sørger for, at der er så lidt spildplads som muligt i vores skabe.

Hvidmalede låger med skuffer og hylder i massiv valnød / Disse køkkenskabe har fået et flot indvendigt udseende med valnød og indvendig lak, hvilket står i smuk kontrast til de hvidmalede låger.

Krydsmønster / Ønsker du et krydsmønster eller andre spændende mønstre på dine låger, kan vi tilpasse skabets udseende specifikt til dine ønsker.

Vælg greb / Her kan du se nogle af de forskellige typer af greb, vi ofte laver på vores garderobeskabe. Har du selv en idé til et spændende design til et greb, kan vi lave grebene præcist, som du ønsker.

Greb / Nr. 19.

Greb / Nr. 15.

Greb / Nr. 12.

Greb / Nr. 14.

Greb / Nr. 20, diameter 60 mm

Greb / Nr. 20, diameter 80 mm