Garderobeskabe til skråvægge. Specialdesignet efter mål hos snedkeriet Jesper Holm Design i København.

/

Garderobeskabe til skråvægge

Pladsen under en skråvæg fremstår ofte som et ubrugeligt areal, som kan være vanskeligt at udnytte til opbevaring. Vi designer og fremstiller snedkergarderobeskabe til skråvægge i alle dybder, højder og bredder, og vi sørger derfor for, at skabet udnytter pladsen under dine skråvægge optimalt. Garderobeskabene fremstilles af 22 mm HDF-plader og snedkereres efter gamle, traditionelle snedkermetoder. Der overfladebehandles primært med linolie, voks og sæbe, hvilket får træet til at ældes smukt og naturligt.

To typer skråvæg:
1) Hvis skråvæggen er i siden af skabet, er det en mulighed at indbygge et skab med skrå låger, som følger loftet. Man kan også i stedet tilpasse skabe og kommoder til højden og fritholde et trekantet rum over skabene.

2) Er skråvæggen bag skabet, handler det ofte om, at få udnyttet skråvæggens fulde dybde nederst. Jesper Holm foreslår derfor skabe med ekstra dybe skuffer, som udnytter pladsen ud mod skunken. Hylder med bøjlestænger vil blive placeret, så tøjet hænger så højt som muligt og stadig passer i bredden.

Vi har sparet mellemled væk, og du får derfor en fordelagtig pris på dit skab, idet du køber direkte fra snedkeriet. Alle vores garderobeskabe fremstilles af 22 mm HDF-plader af højeste kvalitet, hvilket gør, at de kan holde til at blive brugt i mange år.

Bestil et indretningsbesøg direkte i Jesper Holms kalender via knappen nedenfor, eller kontakt Jesper Holm for en uforpligtende snak om dit skabsprojekt. 

Skabe til skråvægge fremstilles af høj kvalitet efter mål hos Jesper Holm Design i København, så dit garderobeskab passer perfekt til hjemmet og kan holde livslangt.

Hvor højt skal skabet være? / Få vejledning til dine valg, så du får både en æstetisk og funktionel løsning. Hos denne kunde er skabene tilpasset, så de flugter med dørens højde og på denne måde skabes der rene linjer i rummets indretning.

Garderobeskab på mål til skråvæg, specialdesignes til hver kunde hos snedkeriet Jesper Holm Design København.

Vælg mellem 50 træsorter / Kom ud til snedkeriet og vælg det smukkeste stykke træ, som vi lægger til side til dit skab og giver en overfladebehandling efter dit ønske. Denne kunde har valgt hvidolieret egetræ, hvilket skaber et smukt naturligt mønster langs lågerne.

Udnyt hele væggen / Vi kan bygge en smuk og holdbar løsning, hvor pladsen udnyttes bedst muligt uden at forstyrre rummets arkitektur. Her ses en løsning, hvor skabet går i ét med rummets loft og vægge og udnytter hele den trekantede bagvæg til opbevaringsplads.

Undgå spildplads og upraktiske løsninger ved at bestille en indbygget skabsvæg på mål under trappen, som holder livslangt og passer perfekt til rummet. Vi bygger garderobeskabe i alle dybder, højder og bredder hos Jesper Holm Design i København.

Alt fremstilles ud fra dine mål / Skråvægge kan være meget forskellige, og derfor måler vi omhyggeligt op, så vi sikrer os, at skabet kommer til at passe helt perfekt til rummet, inden skabet fremstilles på snedkeriet i Ishøj.

Skunkskab garderobeskab på mål til skråvæg af høj kvalitet, specialdesignes og indbygges til hver kunde hos snedkeriet Jesper Holm Design København.

Praktiske skunkskabe / Et skunkskab kan være et oplagt valg, hvis du vil udnytte pladsen under skråvæggene og samtidigt fremhæve rummets arkitektur.

Indbygget garderobeskab under trappe designet efter mål. Udnyt pladsen med et individuelt designet, håndlavet garderobeskab fra Jesper Holm Design i København.

Udnyt pladsen under trappen / Der kan laves en enkel løsning, hvor trappen og skabet får et sammenhængende udtryk.

Væghængte garderobeskabe til skråvægge / I stedet for et indbygget skab, kan der i stedet fremstilles et væghængt garderobeskab, som er tilpasset skråvæggens højde, hvilket giver mere et mere luftigt udtryk i rummet, idet skabet fremstår svævende, og væggen bag skabene er synlig. Dette skab samt kommode er fremstillet af Santos Palisander

Specialfremstillet garderobeskabsløsning med skab og kommode af høj kvalitet. Håndlavet efter mål hos snedkeriet Jesper Holm Design i København

Skab med tilhørende kommode / Kombinér eventuelt skabet med en kommode, som passer til skråvæggens højde.

Opsigtsvækkende eller neutralt? / Vi kan fremstille skabenes låger med smukke mønstre, som skaber et opsigtsvækkende udtryk og kan være med til at give rummet karakter. Ønsker du derimod et mere neutralt udtryk, kan lågerne males i en farve, der fremstår minimalistisk i rummet. Dette skab er fremstillet af zebrano træ i krydsmønster med faldende højder, hvilket giver et opsigtsvækkende, æstetisk udtryk.

Skabe til skråvægge fremstilles af høj kvalitet efter mål i en træsort efter eget valg med mulighed for forskellige mønstre hos Jesper Holm Design i København, så dit garderobeskab passer perfekt til hjemmet og kan holde livslangt.

Unikke åretegninger langs lågerne / Ved at vælge et stykke træ med tydelige, naturlige åretegninger, får dit skab et smukt og organisk udtryk, der patinerer smukt. Dette skab er af egetræ behandlet med linolie, hvilket gør, at træet får en varmere tone med tiden.

Indvendige detaljer af høj kvalitet / Vi fremstiller hylder, skuffer og bøjlestænger i de bedste og mest holdbare materialer. Her ses hvordan en kunde har valgt at skabe en kontrast mellem farverne på skabet indvendigt og udvendigt.

Indbygget garderobeskab af høj kvalitet med indvendige snedkerskuffer håndlavet hos Jesper Holm Design i København

Ingen mangel på opbevaringsplads / Få et godt overblik over alle familiens ejendele ved at tilvælge mange hylder og indvendige skuffer.

Garderobeskabe til skråvægge på mål fremstilles af høj kvalitet hos Jesper Holm Design i København.

Vælg dit favoritgreb / Vi laver mange forskellige greb, hvor du kan vælge lige netop det greb, du synes bedst om til dit skab, og vælge en træsort til grebets bagplade. På denne måde får du et helt unikt og personligt skab, som passer til din indretningsstil.

Alle hjemmets udfordrende kroge kan transformeres til opbevaringsplads / Din vægplads bliver udnyttet, så intet går til spilde eller overlades til tilfældighederne, uanset væggens mål.

Specialdesignet walk-in-closet af høj kvalitet fra Jesper Holm Design

Åbent walk-in skab / Ønsker du en skabsløsning, hvor alt ikke gemmes væk bag låger, kan vi også designe et åbent walk-in skab som dette.

Individuelt designet opbevaringsløsning med to kommoder. Håndlavede snedkermøbler efter mål designes og fremstilles hos Jesper Holm Design i København

Kommoder på mål / Vi designer og fremstiller også kommoder, som kan tilpasses til hjemmets skråvægge. Her ses, hvordan der er valgt en højde til kommoderne, så de flugter med vindueskarmen og skråvæggen.

Indbygget skab fra gulv til loft og væg til væg
 / Ønsker du en minimalistisk og praktisk løsning, kan skabet indbygges så det bliver helt plant med væggen og udnytter hele væggen til opbevaring. Skabet kan tilpasses til alle mål og skævheder.

Jo flere skuffer, jo mere orden / Med mange rummelige skuffer bliver det nemt at holde overblik over sine ejendele.

Skoskuffe med plads til mange sko til håndlavede garderobeskabsløsninger fra Jesper Holm Design i København.

Sko-opbevaring / Vi kan lave sko-skuffer med plads til op til 12 par sko.

Kraftige bøjlestænger / Vi laver bøjlestængerne af massiv træ, så de kan holde til mange beklædningsgenstande. Denne bøjlestang er af massivt asketræ.

Gennemtænkt integrering af radiatorer / Har du en radiator under din skråvæg, kan vi udtænke en smart løsning til, hvordan den kan integreres i dit skab- eller kommodedesign. Her blev radiatoren integreret i kommoden, uden at der blev gået på kompromis med de rene linjer. Vi sørger også for, at stikkontakter eller andre detaljer ikke sidder i vejen for projektet, men i stedet integreres i designet.

Vi tilpasser indretningen / Indretningselementerne monteres efter ønske og kan senere flyttes.

Snedkerkøkken højskabe med snedkerskuffer og hylder i ask. Få et personligt designet snedkerkøkken fremstillet til dine behov hos Jesper Holm Design i København.

Kontrastfuld indvendig beklædning / Skabet kan få et anderledes udtryk udvendigt og indvendigt. Denne indvendige beklædning i egetræ giver et lyst og varmt udseende, når skabet åbnes.

Håndlavede snedkerskuffer / Disse er fremstillet af massiv eg med sløjfe i røget eg.

Lodrette hylder / Hylderne kan laves præcis, som du ønsker. Lodrette hylder kan være praktiske til eksempelvis et strygebræt eller en stige.

Bøjlestænger til lave skråvægge / Udnyt skråvæggen ved at få indbygget et skab med en lavere bøjlestang, så der stadig er plads til at hænge tøjet op.

Plads til det hele / Vores skuffer har ekstra meget opbevaringsplads, idet vi sørger for, at der er så lidt spildplads som muligt i vores skabe.

Hvidmalede låger med skuffer og hylder i massiv valnød / Disse køkkenskabe har fået et flot indvendigt udseende med valnød og indvendig lak, hvilket står i smuk kontrast til de hvidmalede låger.

Krydsmønster / Ønsker du et krydsmønster eller andre spændende mønstre på dine låger, kan vi tilpasse skabets udseende specifikt til dine ønsker.

Greb / Nr. 12.

Greb / Nr. 14

Greb / Nr. 15.

Greb / Nr. 19.

Greb / Nr. 20.

Greb med solskinsmønster håndlavet af finer. Få et flot og dekorativt greb på dine snedkermøbler hos Jesper Holm Design i København.

Greb / Nr. 19 med solskinsmønster

Få opbevaringsplads og æstetik til at gå hånd i hånd ved at få professionel vejledning til, hvordan pladsen under dine skråvægge kan udnyttes bedst muligt ved at bestille et indretningsbesøg, hvor Jesper Holm rådgiver, måler op og tegner skabsløsninger til rummet baseret på dine behov og præferencer.