Design Hjælp

Et godt design af dit projekt er forudsætningen for et godt slutprodukt. Jesper Holm har over 30 års erfaring som både møbeldesigner og snedker, og han har derfor en bred indsigt i, hvordan møblernes funktionalitet og designmæssige udtryk sammensættes på bedste vis. Få idéer til den mest optimale udnyttelse af rummet, garderobeskabenes indmad, køkkenets indretning, valg af træsorter og overfladebehandlinger eller lige dét, du har behov for.

Bestil et indretningsbesøg og få hjælp af Jesper Holm til alle de praktiske og æstetiske udfordringer, så du kan træffe de helt rette beslutninger til dit hjem. For 1850,- får du:  1-2 times møde om opgaven, indarbejdelse af dine ideer, personlige ønsker samt din øvrige indretning, opmåling og ansvar for dette, 3D tegninger til godkendelse og kørsel max 50 km fra Ishøj.

Skal du blot have målt op til et skab, koster det ikke ekstra, du anvender i stedet bare kontaktformularen. Skal du eksempelvis i gang med et skabs- eller køkkenprojekt, er du også velkommen til at sende en mail med et billede af dit rum, det gamle køkken eller en skitse af rummet, så sender Jesper Holm et prisestimat retur. For køkkenprojekter dækker de 1850,-det første møde og de første tegninger.

Bestil et indretningsbesøg direkte i Jesper Holms kalender via formularen nedenfor, eller kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Book et indretningssbesøg Kontakt Jesper Hom

KORT VEJ FRA IDÉ TIL FÆRDIGT PRODUKT / På snedkeriet i Ishøj har vi en stor passion for møbeldesign og godt håndværk. Det vigtigste er, at det færdige projekt er skræddersyet til dig, så møblet bliver den optimale løsning til hjemmet og bliver brugt mange år ud i fremtiden. Jesper Holm kan hjælpe med alle dele af designprocessen grundet sin baggrund som både møbeldesigner og snedker, og derfor er der kort vej fra idé til færdigt produkt.