Få hjælp af designeren bag alle møblerne

/

Jesper Holm er klar til at rådgive dig i dine valg og designe løsningerne i samarbejde med dig, så dit projekt kommer til at passe perfekt til dine præferencer, dine behov og dit hjem.

Design hjælp

Et godt design af dit projekt er forudsætningen for et godt slutprodukt. Jesper Holm har over 30 års erfaring som møbeldesigner og snedker, og han står klar til at assistere dig i dine valg, så slutproduktet bliver skræddersyet til dine ønsker. Bestil et indretningsbesøg og få hjælp til dit alle de praktiske udfordringer, så du kan træffe de helt rette beslutninger til dit hjem.

Få idéer til den mest optimale udnyttelse af rummet, garderobeskabenes indmad, køkkenets indretning, valg af træsorter og overfladebehandlinger eller lige dét, du har behov for. For 1850,- får du:  1-2 times møde om opgaven, indarbejdelse af dine ideer og ønsker, din øvrige indretning, opmåling og ansvar for dette, 3D tegning til godkendelse, og kørsel max 50 km fra Ishøj.

Skal du blot have målt op til et skab, så koster det ikke noget, du anvender i stedet bare kontaktformularen. Skal du eksempelvis i gang med et skabs- eller køkkenprojekt, er du også velkommen til at sende en mail med et billede af dit rum, det gamle køkken eller en skitse af rummet, så sender Jesper Holm et prisestimat retur. For køkkenprojekter dækker de 1850,-det første møde og de første tegninger.

Bestil et indretningsbesøg direkte i Jesper Holms kalender via formularen nedenfor, eller kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt.