
Snedkerkøkkener – Skabt af passion, erfaring og kærlighed til madlavning
Mit navn er Jesper Holm, og jeg har designet og bygget møbler i over 33 år. Jeg driver mit eget snedkeri, hvor vi – et team på fire dygtige snedkere og jeg selv – håndlaver hvert eneste snedkerkøkken med omhu, præcision og respekt for materialerne.
Jeg bruger selv mange timer i mit eget køkken. Jeg laver mad, bager, sylter og eksperimenterer – og det betyder, at jeg ved, hvad der fungerer i praksis. Jeg kombinerer min erfaring som møbeldesigner, snedker og passioneret madentusiast, og det giver mig en helt særlig vinkel, når jeg rådgiver om dit nye snedkerkøkken.
Når du vælger et snedkerkøkken fra os, får du ikke bare et smukt køkken – du får et unikt, funktionelt rum, der er bygget til at blive brugt, nydt og elsket i mange år frem. Et snedkerkøkken er for dig, der ønsker noget særligt – uden at prisen løber løbsk.
Jeg glæder mig til at høre om dine køkkendrømme og hjælpe dig med at føre dem ud i livet – med et ægte snedkerkøkken, skabt med passion og erfaring.
Kontakt Jesper HolmEt snedkerkøkken fra mig og mit team:
-
Håndlavet – Alle køkkenelementer bygges på vores eget snedkeri af os selv. Ingen tredjepart – hele dit snedkerkøkken laves af os.
-
Materialer i høj kvalitet – Vi bruger 22 mm HDF-plader, som er stærkere og mere holdbare end standardmaterialer i almindelige køkkener.
-
Direkte kontakt – Du taler med designeren og snedkeren direkte. Det sikrer tryghed og fleksibilitet gennem hele processen med dit snedkerkøkken.
-
Hurtig levering og montering – Vi bygger og monterer effektivt – og monterer køkkenbordpladen straks, når dit snedkerkøkken står færdigt.
-
Personlig rådgivning – Jeg hjælper dig med at indrette dit køkken funktionelt, baseret på både erfaring og designviden.
-
Innovativt og skræddersyet – Vi tilpasser løsningerne til dine behov og bygningens særpræg – uden at det bliver dyrt.
-
Fair pris – Vores snedkerkøkkener ligger prismæssigt på niveau med de dyrere linjer fra almindelige køkkenbutikker – men her får du kvalitet direkte fra kilden.

I et langt og smalt rum, hvor en køkkenø ville fylde for meget, designede jeg et snedkerkøkken på 5,5 meter med gennemgående åre i hele fronten. Alle hvidevarer som opvaskemaskine, bordemhætte og Quooker er skjult bag det rolige ydre. Sammen med elektrikeren har jeg integreret stikkontakter i stænkpladen, så det hele fremstår enkelt og funktionelt. Jeg går altid op i, at detaljerne spiller 100%. Snedkerkøkken ekskl. bordplade: kr. 154.800,- | Montering med egne snedkere: kr. 18.500,-

Kaffestation i Corian – både bordplade og bagplade – med hylder til kopper og småting. Der er lavet en lem i bordpladen til kaffegrums, som lander direkte i en beholder i skuffen. Strøm er diskret trukket bag skufferne. Snedkerkøkken ved endevæggen med indbygget ovn og køleskab. Pris for køkkenmoduler: kr. 87.780,- + bordplade og montering

Til en kunde i et rundt hus designede jeg et snedkerkøkken, hvor alle flader følger husets krumning. Gavlene er skåret i radius og peger ind mod midten af huset. Fronterne er i valnød, og bordpladen er i Corian – en kombination der giver både varme og funktionalitet.

Denne kunde importerer vin og ville have flaskerne opbevaret synligt og køligt bag glas. Derfor byggede jeg et vinkøleskab med aircondition og lys. I skabene ved siden af er køl, frys og højskabe med indbygget bordplade, hvor køkkenmaskiner står klar til brug. Det gør dagligdagen nem og køkkenet ryddeligt.

Her lavede jeg et snedkerkøkken i indfarvet egetræ, hvor emhætten er skjult i et skab, der også rummer olieflasker og andre ting, man gerne vil have ved hånden ved komfuret. Jeg foreslog kunden at vende køkkenet, så der blev plads til en slagbænk i vinduesnichen – nu et hyggeligt samlingspunkt. Jeg foreslog også en ny dør ud til en morgenmadsterrasse – som blev bygget. For mig handler køkkendesign om at tænke hele familiens liv og trivsel ind fra start.

Jeg tager også gerne mindre snedkerkøkken-projekter ind. Her er mit eget sommerhuskøkken i redgum-træ med bordplade i aluminium.

På grund af pladsen, indrettede jeg køkkenet med overskabe hvor lågerne løfte op. På denne måde er der belevet opobevaringsplds nok. Træets åretegning forsætter igennem alle fronter, grebene er indspiteret af en sprække i træet.

Lille køkken i en taglejlighed – her skulle der tænkes kreativt. Køkkenbordet ligger under ovenlysvinduer, og skufferne er ekstra dybe og går 75 cm ind under skråvæggen. Vi byggede en skabsvæg mellem stue og køkken med integrerede hvidevarer og reoler mod stuen – det delte rummet op og skabte praktisk opbevaring.

Snedkerkøkken til et lille bondehus i røget eg – valgt for at matche husets sjæl. Opvask og madlavning er adskilt som i professionelle køkkener, så flere kan arbejde samtidig. Køleskabet er tæt på spisebordet – praktisk, fordi man ofte tager maden direkte derfra og sætter på bordet. Jeg designer altid med fokus på logiske og enkle arbejdsgange.

Denne kunde ville først udskifte hele køkkenet. Efter min vurdering foreslog jeg blot at udskifte lågerne på bagvæggen. Mine snedkere rettede skuffer og låger op og reparerede småskader – og køkkenet fik nyt liv uden at starte forfra.

Samme snedkerkøkken som før. Jeg beder altid kunder overveje grundigt, om et vinkøleskab er nødvendigt i dagligdagen. Ofte er det bedre at bruge pladsen på noget mere praktisk – især på hverdage, hvor alt skal fungere hurtigt og nemt. Vin kan hentes i weekenden fra et andet rum, hvor der er god tid.

Til en stor, ny villa har vi lavet dette snedkerkøkken, hvor overskabene fremhæver og følger rummets form. Højskabene rummer plads til alle køkkenmaskiner, så de ikke står fremme. I soklen har vi integreret en flad rullevogn til opbevaring af tillægsplader til spisebordet. Grebene har indlagt messing, og emhætten er diskret skjult i overskabene. Reolerne er designet til kundens mange kogebøger. Da kunden laver pølser, skinker m.m., er køkkenet indrettet med god arbejdsplads og materialer, der gør arbejdet i køkkenet nemt.

Moderne snedkerkøkken til historisk byhus. Her har vi brugt malede fyldningslåger for at kombinere funktionalitet med respekt for husets alder. Emhætten er bygget ind i en aftrækskasse med referencer til det oprindelige ildsted.

Emhætten er lavet som et aftræk fra et gammelt ildsted. Bordpladerne er i asketræ – normalt vil vi ikke anbefale træ som en praktisk bordplade, men for at køkkenet skulle passe til det historiske hus, og med den rette overfladebehandling, kan det fungere godt. Valget af vask sammen med en træbordplade skal nøje overvejes og kombineres rigtigt for at undgå rådskader omkring vasken. Læs mere om køkkenbordplader via linket nedenfor

Jeg skærer alle kanter i 45 grader – det giver (synes jeg) ekstra smukke hjørner, f.eks. på en køkkenø. Dette er ét af 8 snedkerkøkkener, vi lavede i et nybyggeri på Frederiksberg.

Her har kunden ønsket elmetræ på alle flader – og vi leverer naturligvis det, kunden ønsker. Dog råder jeg som regel til, at træ bruges mere sparsomt, så det får mere visuel vægt. Vi har over 50 træsorter på lager, og vores kunder vælger selv det specifikke stykke træ og hvordan det skal skæres og lægges ud.

Snedkerkøkken til nybyggeri – enkelhed og rene træflader langs væggene. Køkkenøen er hvid for at undgå for meget træ, men med samme træ på grebene, så ø og vægge bindes sammen.

Valnød i meget brede planker – åretegningen er tværsnittet af en hel stamme. Overskabenes låger åbner parallelt op og kan stå åbne under madlavning. Vi bygger overskabe i en dybde, hvor emhætten kan integreres uden at skabet føles tungt. Et praktisk sted til de ting, man bruger dagligt.

Snedkerkøkken i eg. Hjørner og skuffer skåret i 45 grader, så linjerne flugter. Kanterne er malet mørkegrå for at matche bordpladen. Højskabene er hvide, men med greb i egetræ – en løsning for et roligt og enkelt udtryk.

Opvask og madlavning er adskilt i hver ende af køkkenet – så der er plads til begge aktiviteter uden at krydse hinanden. Skufferne overfor opvaskemaskinen gør det nemt at tømme og dække bord. I midten er vasken, som bruges til begge dele.

Ask med brunkerne i to brede planker – gennemgående i hele snedkerkøkkenet. Hylderne på væggen matcher i samme træ.

Bred valnød med hvide flader – her kommer træet til sin ret uden at overtage. Jeg har overvejet udvendige tapsamlinger, men synes ikke det fungerer sammen med f.eks. opvaskemaskine og skraldeskabe. Jeg designer altid snedkerkøkkener, hvor linjer flugter, greb sidder i linje – det skal være enkelt og gennemtænkt.

Vi kan vende årene lodret eller vandret. Ofte er skuffer vandrette og højskabe lodrette. Jeg tegner gerne flere forslag, og ofte sidder kunden og jeg sammen og prøver muligheder af – det er en vigtig del af processen.

Egetræ indrammet af hvide flader. Træets åretegning er vigtig i lange snedkerkøkkener. Jeg håndplukker træ i store partier, og finder stykker med karakter – hvirvler og knaster. Denne kunde valgte et særligt stykke med bredde, hvor vi brugte 3 baner. Mine snedkerkøkkener er 80 cm høje (mod normalt 72 cm), hvilket giver større skuffer, XXL opvaskemaskine og skuffe under ovn. Vi lavede også en lille radiatorskjuler for at afslutte helheden.

Fronter i grå linoleum – langt mere holdbart end lak, og det dæmper akustikken. Kunden ville have stort køleskab, så vi tilpassede skabene i dybden, så fronten flugter. Små detaljer som indbygning omkring køleskabet gør en stor forskel – og koster ikke meget, når det tænkes ind fra start.

For at få plads til en køkkenø måtte vi lave et hul i bordpladen. Bordpladen blev monteret ved at buge loftsbjælken 5 mm op og glide pladen på plads. Ikke så svært som det lyder – men det kræver omtanke.

Aluminium som bordplade er et stærkt valg. Jeg rådgiver altid om materialer – et smukt valg som marmor kan være upraktisk i hverdagen. Et funktionelt snedkerkøkken øger lysten til at lave mad. Vi laver naturligvis marmor, hvis det ønskes – men jeg sørger for, at kunden træffer valget på oplyst grundlag.

Vil du have afdrypning til opvask, laver vi det gerne med et unikt mønster. Her er afdrypningen formet som et træ – kundens egen idé. Kom gerne med din.

Gennemgående åretegninger i hele køkkenet. Vores snedkerkøkkener er kendetegnet ved de gennemgående, naturlige åretegninger på hele fronten, hvilket giver et organisk mønster, som er helt unikt, idet to køkkener aldrig vil være helt ens. Her ses et køkkendesign, hvor også væggene er beklædt med træplader, hvilket yderligere fremhæver åretegningerne samt integrerer dem som en central del af køkkenets udtryk.

Velovervejede detaljer / Vi sørger for, at der tages hensyn til alle de nødvendige detaljer i køkkenet. I nogle køkkener kan der eksempelvis være behov for en stige, for at få nemmere adgang til køkkenets øverste skabe. Jesper Holm står klar til at designe alle køkkenets detaljer i smukke træsorter, så du eksempelvis kan få skabt den helt rette stige til dine højskabe.

Den typiske snedkerskuffe med tappede sider ses ofte i snedkerkøkkener, men hvorfor ikke hos os? / Jesper Holm ønsker at skabe rene linjer gennem hele køkkenets design. Designer man et køkken med tappede skuffer uden frontstykker, er det ikke muligt at fortsætte samme stil med gennemgående åretegninger på tværs af hele køkkenet, idet der skal være en større låge til opvaskemaskine, køleskab og eventuelt højskabe. Køkkenets udtryk ville derfor blive anderledes og mindre sammenhængende, hvis der skulle laves tappede skuffer.

Alle skuffer håndlaves på snedkeriet, så de passer på mål til skuffesektioner lavet på mål. / 4 skuffer i højden for maximering af opbevaringsplads.

Snedker-bestikbakker / Få skabt de helt rette bestikbakker i en smuk træsort, som understøtter det æstetiske udtryk i køkkenet. Her ses en bestikbakke i massiv valnød, hvilket skaber en spændende kontrast til køkkenets fronter.

Slidstærke bordplader med personlige detaljer / En bordplade af Corian er meget formbar, hvilket gør at der kan skabes et personligt designet mønster i bordpladen.

Vasken integreres smukt / Vi sørger for, at håndvasken integreres nøje i bordpladen, så der ses rene linjer gennem hele køkkenet.

Speciallavede skabe til gryder og pander / Disse speciallavede skabe giver et godt overblik over gryder og pander, idet de ikke stables, men i stedet står på højkant, så de nemt kan trækkes frem til den daglige madlavning.

Alle redskaber får sin egen plads / I et køkken er det essentielt at have nem adgang til alle de vigtige redskaber. Ved at indrette skuffer og skabe strategisk, kan tiden i køkkenet bliver udnyttet bedst muligt. Her ses eksempelvis en skuffe til skærebrætter, som gør det nemt at trække dem frem dagligt. Jesper Holm rådgiver og designer de løsninger, som bedst udnytter pladsen i rummet.

Gennemtænkt design af overskabe / Ofte kan overskabe komme i vejen, når man bevæger sig rundt i køkkenet, hvis lågerne står åbne. Jesper Holm er specialiseret i at skabe et gennemtænkt design af overskabene, så de vipper op og optager mindst muligt plads i rummet, samtidigt med at der er god plads til opbevaring. Disse overskabe kan også kombineres med emhætte.

Et godt overblik over køkkenknivene / Køkkenets skuffer til knive kan indrettes således, at knivene ligger med en 45 graders hældning. Dette giver et bedre overblik, så man hurtigt kan vælge den rette kniv.

Flytbare skillerum / Din personlige arbejdsgang i køkkenet bestemmer, hvordan skabe og skuffer indrettes. Alle de redskaber, som du bruger dagligt, får sin egen praktiske plads med skillerum. Alle skuffer kan indrettes med skillerum, som efterfølgende kan flyttes rundt efter behov. Få snedkereret de helt rette skuffer i en smuk træsort, der komplimenterer køkkenets fronter.

Flytbare skillerum / Din personlige arbejdsgang i køkkenet bestemmer, hvordan skabe og skuffer indrettes. Alle de redskaber, som du bruger dagligt, får sin egen praktiske plads med skillerum. Alle skuffer kan indrettes med skillerum, som efterfølgende kan flyttes rundt efter behov. Få snedkereret de helt rette skuffer i en smuk træsort, der komplimenterer køkkenets fronter.

Nem affaldssortering / Skuffer og skabe kan indrettes, så de passer til hjemmets behov for affaldssortering. Her ses et eksempel på en helt simpel affaldsskuffe, hvor rengøring og udskiftning af affaldspose gøres nemt, idet skuffen er indrettet specifikt til dette formål.

Praktisk lågedesign / Dine overskabe kan designes med låger der vipper op, hvilket giver mere plads i køkkenet, når lågerne er åbne.




Greb / Nr. 12

Greb / Nr. 14

Greb / Nr. 15

Greb / Nr. 19

Greb / Nr. 20

Greb / Nr. 19 med solskinsmønster

Greb / Nr. 20, diameter 80 mm.

Greb / Nr. 14.

Greb / Nr. 15

Greb / Nr. 15

Greb / Nr. 20, diameter 60 mm.

Greb / Nr. 20, diameter 80 mm.
Ud over sin passion for møbeldesign og godt håndværk, har Jesper Holm også en stor kærlighed til madlavning og nyder at bruge tid i køkkenet. Han har derfor en bred forståelse for, hvordan et køkken bør være praktisk og funktionelt indrettet, så det bliver nemt og behageligt at bruge mange timer i køkkenet. Ved at udnytte din køkkenplads optimalt, får du en ukompliceret arbejdsgang i din madlavning, hvor alle dine køkkenredskaber har en let tilgængelig plads, og intet er overladt til tilfældighederne.

En grøn tilgang på gården i Ishøj / Jesper Holm gør dagligt brug af sin store køkkenhave på gården i Ishøj, hvor han både bor og har sit snedkeri. Gården er derfor selvforsynende med frugt og grønt det meste af året. Ingredienser til madlavningen samles i haven og tilberedes i hans private snedkerkøkken
Book et indretningsbesøg eller kontakt Jesper Holm via mail eller telefon for en uforpligtende snak om dit køkkenprojekt.

Corian / Vi har et bredt udvalg af Corian, hvor der kan vælges mellem mange farver, nuancer og mønstre til din bordplade. Corian er et stærkt og holdbart materiale, som er modstandsdygtigt over for ridser, pletter og stød. Materialet er meget formbart, hvilket giver mulighed for mange spændende designløsninger til bordplader og håndvaske.