Snedkerkøkken, til en fair pris

Vi designer og fremstiller dit snedkerkøkken på mål og efter dine ønsker. Vi designer køkkenet i samarbejde med dig og laver alle moduler på mål, så du får et køkken der passer specifikt til dig og udnytter din plads optimalt.

Jesper Holms køkkener er alle lavet af 22mm MDF-plader der er hårde, formstabile, vandfaste og hvor skruer og beslag sidder godt fast.

Få lavet et designoplæg af Jesper Holm, designeren der elsker at lave mad og bage. Få indrettet dit køkken, så du kan bruge din tid på at lave lækker mad og minimal tid på oprydning, rengøring og opvask.

100% unikt

Vælg imellem vores 50 træsorter. Kom på snedkeriet og find det stykke træ, du bedst kan lide. Dit træ lægges til side og dit køkken fremstilles med det præcise stykke, du har valgt. Vi kan lægge træet, så du får et mønster af en træstamme igennem alle dine låger og skuffer.
Du kan også vælge linolium, corian eller sprøjtelakeret i alle farve.

Vi laver skuffeindretninger på mål og i det træ, du har valgt. Vores skuffeindretninger er fleksible, da æskerne kan tages op og flyttes rundt efter behov. Læs også om: køkkenbordsplader og greb

40% mere snedkerkøkken, direkte fra snedkeriet

Lad køkkendrøm blive til virkelighed - til en rimelig pris. Vi sælger vores køkkener direkte fra snedkeriet, og dermed sparer du forhandlernes 40% avance.

Vi har mange typer beslag og materialer og kan lave dit køkken tilpasset dit buget.

40% mere skuffeplads

Vores skuffemoduler har 4 skuffer i højden. Vi udnytter hver en millimeter i højden og har lavet modulerne 5 cm. højere end standart - derved får vi plads til en ekstra skuffe. 

Vores skuffeudtræk er 5 cm. længere og udnytter alt pladsen i dybden.

Design linjen igennem hele huset: Dit snedkerkøkken kan laves så de matcher dit Jesper Holm garderobeskab på mål eller dine reoler i stuen. Vi tilpasser også gerne designet så det passer til andre møbler du har i forvejen.