Bestil dit snedkerkøkken, til en fair pris

Vi designer og fremstiller dit snedkerkøkken på mål og efter dine ønsker. Vi designer køkkenet i samarbejde med dig og laver alle moduler på mål, så du får et snedkerkøkken der passer og udnytter din plads optimalt.

Jesper Holms køkkener er alle lavet af 22mm MDF plader. Vores plader er hårdere, mere formstabile, mere vandfaste og skruer og beslag sidder bedre fast

Få lavet et design oplæg af Jesper Holm, designeren der elsker at lave mad og bage. Få indrettet dit køkken, så du kan bruge din tid på at lave lækker mad og minimal tid på oprydning, rengøring og opvask.

100% unikt

Vælg imellem vores 50 træsorter. Kom på snedkeriet og find det stykke træ, du bedst kan lide. Dit træ lægges til side, og dit køkken fremstilles med det helt unikke stykke, du har valgt. Vi kan lægge træet så du får et mønster af en træstamme igennem alle dine låger og skuffer.
Eller vælg linolium, corian eller sprøjtelakeret i din unikke farve.

Vi laver skuffeindretninger på mål og i det træ, du har valgt. Vores skuffeindretninger er fleksible, da æskerne kan tages op og flyttes rundt efter behov. Læs også om: køkkenbordsplader og greb

40% mere snedkerkøkken, direkte fra snedkeriet

Lad køkkendrøm blive til virkelighed til en rimelig pris. Vi sælger vores køkkener direkte fra snedkeriet, du sparer forhandlernes 40% avance.

Vi har flere typer beslag og materialer og kan lave dit køkken tilpasset dit buget.

40% mere skuffeplads

Vores skuffemoduler har 4 skuffer i højden. Vi udnytter hver en millimeter i højden og har lavet modulerne 5 cm højere end standart, derved får vi plads til en ekstra skuffe. Du får altså 3 skuffer med de samme mål som alle andre køkkenfirmaers skuffer plus en ekstra skuffe.

Vores skuffeudtræk er 5 cm længere og udnytter alt pladsen i dybden.

Design linien igennem hele huset: Dit snedkerkøkken kan laves så de matcher dit Jesper Holm garderobeskab på mål eller dine reoler i stuen. Vi tilpasser også gerne designet så passer til nogle andre møbler du har i forvejen.