/

Inventar

Du er velkommen med store og små opgaver, vi elsker udfordringer. En enkelt lille hylde, eller en større erhvers-indretningsopgave, alle opgaver bliver løst professionelt  af designer og dygtigste snekere. Vi har en meget stor samling af træsorter, vi kan bearbejde Corian, aluminium, laminat og mindre beslag i metal. Vi har eget sprøjtemalerværksted og kan lakere alle farver.

Fra idé til virkelighed

“At have mit eget snedkeri giver mulighed for, at komme hurtigt fra en ny idé til et færdigt produkt. Får jeg en idé, kan jeg få timer senere stå med et færdigt møbel. Jeg kan selv bestemme hvilke ideer jeg vil gøre til virkelighed og lade indgå i min kollektion, uden hensyn til kommercielle interesser.” Alle har ret til unikke møbler, tilpasset individuelle behov. Håndlavede designmøbler lavet på mål behøver ikke at være ubetalelige. Mit snedkeri har computerstyrede maskiner, der nemt kan omstilles til at lave vores standart modeller efter dine mål, eller kan programeres til at fremstille helt specielle opgaver.

Se materialer

loft / fjasjfakjf

APOTEK / Tekst mangler

APOTEK / Tekst mangler

APOTEK / Tekst mangler

APOTEK / Tekst mangler

Jeg har de bedste erfaringer med Jesper Holm møbler, De har været behjælpelig med indretning af vores nye kontor med bla. Boox reoler og Kontorstole. Jeg kan kun give min bedste anbefaling af dette firma og det er ikke sidste gang jeg har købt møbler her.
Morten Seaton, Allerød DK