Vi gør det hver dag

/

så vi ved hvilke mål dine møbel skal have, får at kunne bygges pænt ind i dit hus.

Købet

Sådan bestiller du:

Orienter dig om vores priser her på siden. Der er eksembler på priser under nogle af billederne af tidligere projekter. Du kan også benytte vores skabberegner og finde den præcise pris på dit skab. Herefter kan du bestille direkte, eller du kan bestille indretningsbesøg, hvis du gerne have hjælp til ideer, opmåling og se tegninger af inden du bestiller.

Når du har bestilt, skal du betale 50% af ordresummen. Når dette er klaret, så går vi igang på snedkeriet. På den aftalte dag, kommer vi med dit skab, køkken, reol eller andet. og montere det. 3 dage forinden har du betalt restbeløbet. Læs evt. om betaling betingelser nedenfor.

Når snedkerne er ved at være færdige, beder vi dig gennemgå projektet, så vi kan fejlrette med det samme, imens snedkerne er hos dig og alt værktøjet står klar. Når du er tilfreds, så kører snedkerne hjem.

Alt vi laver, er lavet til at holde i mange år. Går noget alligvel i stykker, så ringer du og så hjælpe vi dig med at få det lavet fint igen. Er det noget vi ikke har lavet godt nok, så er det gratis. (inden for rimeligheddens grænser) Har du været uheldig, eller har du brugt møblet for hårdt, eller er det slidt op, så betaler du for de timer og materialer vi bruge på opgaven.