X-table

Størrelser:
X-table laves i 2 størrelser, vi laver X-table i målene 65x65cm eller 95x95cm.Ønsker du et aflangt bord, sætter 2 borde på 65x65cm i forlængelse af hinanden. Højden på bordene er altid 40cm

Materialer:
Stellet er blankt poleret massivt rustfrit stål og du vælger frit blandt vores mere end 50 træsorter eller sprøjtelakeret i en valgfri farve. Vi sørger for at åretegningerne i træet danner et flot X-mønster som kun brydes af det blanke stel.
Du er altid velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge netop det stykke træ, som du synes er smukkest, og som du ønsker dit nye sofabord produceret af.
Ønsker du benene I børste/slebet mat overflag, kan vi lave dette til dig.

Priser:
Vores X-table koster fra 4.995,- og varierer ved valg af størrelse og valg af træsort. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder og en pris på dit specifikke ønske.
Eller du kan finde frem til din pris I vores webshop (link)

Design:
“Jeg har forsøgt at designe et ekstrakt af et bord, et enkelheds dogme med sammenhæng imellem konstruktion og form.
Da benene er lige overskåret i begge ender, fremkommer et firkantet hul I midten af bordet. Hullet er diagonal på bordes ydre form og alle de firkanter træets åre danner. Hullet gør bordet gennemsigtigt og får bordet til at virke lettere. Til benene har jeg valgt massivt rustfrit stål, så selvom bordet ser let ud er fysisk tungt, så er det stå solidt fast"

Leveringstid: 3-5 uger

SHOP