Sofabord med opbevaring

Størelser:
Soos sofabord laves i præcis den størrelse, som passer til dig og din stue. Vores eneste begræsning er højden der er 50cm. Soos kan vi lave rundt, kvadratisk og rektangulært efter dit ønske.

Materialer:
Stellet er fremstillet i rustfrit stål og du kan vælge imellem vores mere end 50 forskellige træsorter eller sprøjtelakeret i en valgfri farve. Vi kan selvfølgelig også sprøjtelakere dit bord i præcis den farve, som du ønsker dig.

Du er altid velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge netop det stykke træ, som du synes er smukkest, og som du ønsker dit nye sofabord produceret af.

Mønster:
På din plade kan du vælge lige åretegning, vores kendte X-mønster eller med solskinsmønster.

Priser:
Vores Soos sofabord koster fra 6.995,- og varierer ved valg af størrelse og valg af træsort. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder og en pris på dit specifikke ønske.
Du kan også finde de pris i vores webshop her (link)

Design:
”Soos er designet ud fra praktiske hensyn. Ved et sofa bord læser man, strikker, spiller brætspil mm. Der er altså en del ting der skal opbevares, når de ikke bruges. På hylden kan der faktisk ligge flere års aviser, uden det ser rodet ud.
Jeg har forsøgt at få en logisk forbindelse imellem toppladen og hylden. Hylden er lidt mindre, derfor stræber benet ind i to dimensioner. Benene er alle ens, der er ikke højre og venstre, derfor sidder benene ikke par vis, men forsætter i en bevægelse rundt om bordet”

Soos er designet i 1997.

Leveringstid: 3-5 uger

SHOP