Rundt sofabord

Størrelser:
Soos rundt sofabord laves i præcis den diameter, som passer til dig og din stue. Vores eneste begræsning er højden som er 50cm. Soos kan vi lave rundt, kvadratisk og rektangulært efter dit eget ønske.

Materialer:
Stellet er fremstillet i rustfrit stål og du kan vælge imellem vores mere end 50 forskellige træsorter eller sprøjtelakeret i en farve du selv vælger. Vi kan selvfølgelig også sprøjtelakere dit bord i præcis den farve, som du ønsker dig.
Du er altid velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge netop det stykke træ, som du synes er smukkest, og som du ønsker dit nye sofabord produceret af.

Mønster:
På din plade kan du vælge lige åretegning, vores kendte X-mønster eller med solskinsmønster.

Priser:
Vores Soos sofabord koster fra 6.995,- og varierer ved valg af størrelse og valg af træsort. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder og en pris på dit eget specifikke ønske.
Du kan også finde de pris i vores webshop her

Design:
”Soos er designet ud fra praktiske hensyn. Ved et sofabord læser man, strikker, spiller brætspil, ser frernsyn, mm. Der er altså en del ting der skal opbevares, når de ikke bruges. På hylden kan der faktisk ligge flere års aviser, uden det ser rodet ud.
Jeg har forsøgt at få en logisk forbindelse imellem toppladen og hylden. Hylden er lidt mindre, derfor stræber benet ind i to dimensioner. Benene er alle ens, der er ikke højre og venstre, derfor sidder benene ikke par vis, men forsætter i en bevægelse rundt om bordet”
Soos er designet i 1997 af Jesper Holm.

Leveringstid: 3-5 uger

SHOP