product_product_single.xslt

Sofabord - Soos rundt

Varenummer: SOOSrundt

Leveringstid: 3-5 uger

 

Soos rundt sofabord laves i præcis den diameter, som passer til dig og din stue. Vores eneste begræsning er højden som er 50cm. 

Stellet er fremstillet i rustfrit stål.

Funktionelt sofabord med hylde til blade og tidsskrifter.

Vælg imellem et utal af træsorter eller en valgfri farve. Du er velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge netop det stykke træ du ønsker dit bord lavet af.

Afhenter du selv bordet, kan vi samle det for dig, ellers sender vi plader og ben adskildt. Bordet samles på ca. 10min.

Bemærk prisen er for alm. lige åretegning. Solskinsmønster koster ekstra kr. 1.500,- / plade og krydsmønster kr. 1.250,- / plade. Ønskes sol- eller krydsmønster kan dette skrives i kommentarfeltet i bestillingsfasen. 

Design:

Soos er designet ud fra praktiske hensyn. Ved et sofabord læser man, strikker, spiller brætspil, ser fjernsyn, mm. Der er altså en del ting der skal opbevares, når de ikke bruges. På hylden kan der faktisk ligge flere års aviser, uden det ser rodet ud.
Jeg har forsøgt at få en logisk forbindelse imellem toppladen og hylden. Hylden er lidt mindre, derfor stræber benet ind i to dimensioner. Benene er alle ens, der er ikke højre og venstre, derfor sidder benene ikke parvis, men forsætter i en bevægelse rundt om bordet”
Soos er designet i 1997 af Jesper Holm.

Leveringstid: 3-5 uger

 

Korpus

læs mere om materialerne

Dimensioner

Du skal vælge Materiale inden du kan angive dimensionerne. Efterfølgende kan du skifte Materiale efter behov.
Tilføjer til kurv