Skænke - direkte fra snedkeriet, uden dyre mellemled, lavet efter dine ønsker

Skænke på en ny og mere luftig måde. I stedet for en stor klods af en skænk, der inddrager en stor del af spisestuen, foreslår Jesper Holm en lettere og mere enkel løsning. Hæng modulerne op med luft imellem, så væg og gulv kan ses imellem kuberne - derved kommer din stue til at virke større, og det bliver lettere at gøre rent. 

Vælg din personlige skænkkombination af træsort og farve på korpusramme, låge og skuffer. Alt træ bliver behandlet med naturlige planteolier eller sæbe og ældes med smuk patina. 

God håndlavet kvalitet 

Alt fremstilles i hånden, og derfor opnår hver skænk sit eget personlige præg. Alle Boox skænke bliver håndlavede og grundigt kvalitetskontrolleret på Jesper Holms værksted i København. 

Lågerne på Boox skænke er lavet med stor præcision og træårerne danner et tredimensionalt mønster. Denne særlige håndværksteknik kræver meget erfaring og bygger på en lang håndværksmæssig tradition. 

Greb til låger og skuffer er håndlavede, og designet fremhæver de skrå reolforkanter.

Boox skænke er lig med bedre kvalitet 

Boox skænke er lavet med 28 mm kraftige korpussider, og kan bære op til 100 kg.

Boox skænke er desuden malet med en meget modstandsdygtig og stærk lak. Vi grunder i samme farve som toplakken, så eventuelle skader i lakken ikke ses. 

Hylderne placerer vi, hvor du ønsker det, så der er ikke ekstra unødige huller. Vi lægger vægt på at dine skænke skal tjene dig bedst muligt i mange år og tilpasser hvert møbel til dine ønsker. 

Service for livet 

Du får 10 års garanti på dine Boox skænke (gælder alle reoler og skænke). 

Hvis dine skænke bliver skjoldede, ridsede eller efter mange års brug trænger til en opfriskning med olie, er du altid velkommen på vores værksted. Vi reparerer dine skænke uden beregning – så længe dine skænke er købt direkte hos os uden rabat.