Reol systemer

Vælg din personlige kombination af træsort/farve på korpusramme, på låge og skuffer. 
Alt træ bliver behandlet med naturlige planteolier eller sæbe og ældes med smuk patina.

Reolsystemer i god håndlavet kvalitet:
Boox bliver ikke masseproduceret, og du finder dem derfor ikke overalt på kontorer og institutioner.
Alt fremstilles i hånden, og derfor opnår hvert møbel sit eget personlige præg. Alle reolsystemerne i Boox reoler bliver håndlavet og grundigt kvalitetskontrolleret, på Jesper Holms værksted i København

Boox-lågerne er lavet med stor præcision og træårerne danner et 3 dimensionelt mønster.
Denne særlige håndværksteknik kræver meget erfaring, og bygger på en lang håndværksmæssige tradition.

Greb til låger og skuffer er håndlavet. Designet fremhæver de skrå reolforkanter.

Boox-reoler er lig med bedre kvalitet
Boox-reolerne er lavet med 28 mm kraftige korpussider. Boox-reolen kan bære op til 100 kg, mens andre reolers sider allerede bøjer ved blot 5 kilos vægt.

Boox har et patenteret ophængsbeslag, der er rigtigt placeret, således at vægten fordeles direkte fra korpussiderne og ind på væggen. Boox-reolerne er meget stærke og holdbare.
Vi har endnu aldrig oplevet, at en reol er gået i stykker.

Boox reoler er malet med den nyeste vandbaserede teknologi. En meget modstandsdyktig og stærk lak. Vi grunder i samme farve som top lakken, så skader i lakken ikke ses.

Hylderne placerer vi der hvor du ønsker det, så der er ikke ekstra unødige huller. Vi lægger vægt på at reolsystemerne skal tjene dig bedste muligt i mange år og tilpasser hvert møbel til dine ønsker.

Livslang service:
Vi giver vores kunder 10 års garanti på Boox reoler. (gælder alle reolsystemer)

Skulle dine reolsystemer efter mange års brug trænge til olie, er de blevet skjoldede, ridsede, eller ønsker du at få låger og skuffer justeret, så er du altid velkommen på vores værksted, hvor vi uden beregning vil reparere dine reolsystemer. (gælder reoler købt direkte fra os, og uden der er givet rabat)

Leveringstid: 3-5 ugerSHOP

    Vi arbejder på siden

    I disse uger arbejder vi på at lave en endnu bedre side. Derfor kan der forekomme ureglemæssighedder. Vil du være sikker på priser eller andet, så kontakt os venligst.

     

    Luk
    INFO