Snedker møbler

Rimelige priser:
Håndlavede design møbler lavet på mål behøver ikke at være ubetalelige, hvilket de heller ikke er fra Jesper Holms møbelsnedkeri.
Hvorfor ikke? Fordi vores snedkeri har computerstyrede maskiner, der nemt kan omstilles til at lave vores standard modeller efter dine mål, eller som kan programmeres til at fremstille helt specielle opgaver.

Din fordel:
Kombinationen af møbeldesigner, eget snedkeri og moderne produktion, giver dig en åbenlys fordel. Du kan få det, som du vil have det, og du behøver ikke først at gå til en designer, derefter til en møbelsnedker.
Jesper Holm designer dit møbel, så det kan produceres til en fornuftig pris, uden hverken at gå på kompromis med dine ønsker eller kvalitet.

Opgaver:
Du er velkommen med store og små opgaver, vi elsker udfordringer. En enkelt lille hylde, eller en stor erhversindretning, alle er velkommen.
Vi har en mere end 50 træsorter på lager, og vi kan bearbejde Corian, aluminium, laminat og mindre beslag i metal. Vi har eget sprøjtemale værksted og kan lakerer alle farver.


Sådan gør du:
Send en mail med fotos af dit lokale / kontor , skriv mål på din lokalet samt dine ønsker/ beskivelse af opgaven. Og vi sender et forslag og et tilbud på en løsning
eller:
Send en skitse af dit drømmemøbel og vi sender et tilbud på at udfører møblet.
eller:
Bestil et indretningsbesøg og vi kommer til dig.
eller:
Besøg vores snedkeri i Ishøj, og vælg præcis det stykke træ, som vi skal producere dine drømmemøbler i. Hos os får du det som du vil have det.