Lounge sofa

Biotop - loungesofaen der kan laves uendelig lang

Størrelser:
Biotop er en modulsofa, hvor de enkelte moduler kan stå alene som en lænestol eller sættes sammen til en sofa i en uendelighed.
Modulerne har en siddehøjde på 38cm, en ryghøjde på 70cm og måler hver for sig:
- Modul uden armlæn    70x85cm. - Modul med armlæn i den ene side 80x85cm. - Modul med armlæn i begge sider    90x85cm.

Materialer:
Benene er af 10 kg massivt rustfrit stål, der er håndslebet og poleret. Biotop er betrukket med kraftig okselæder. Under læderet er der 3 lag skumgummi i forskellige hårdheder. et lag vat og et lag stof - alt af bedste kvalitet for at give det helt rigtige grif og lang holdbarhed. Ryghynderne kan byttes med sædehynderne, hvis de er blevet trætte i brug.
Bundpladen i hynderne er krydsfinér - det samme materiale, skateboards er lavet af. Armlænet har et skelet af massivt birketræ og krydsfiner, det er limet og skruet sammen.

Priser: 
Biotop starter på 15.500,- og fortsætter ligeså uendeligt som længden på sofaen. Kontakt os gerne for at høre mere om den perfekte sofa til receptionen eller kontoret.

Ingen krummer:
I en foyer, lounge, venteområde mm. er det vitigt at møblerne fremstår hygieniske og inbydende. Derfor har Biotop mellerum i mellem hynderne så krummer, støv og nullermænd, ender nede på gulvet og ikke i den sædvanelige revne imellem sæde og ryg.

Leveringstid: 8-10 ugerCovid-19

Vi er raske, holder åben og kører på indretningsbesøg, hvis du også er rask.

Vi spritter hænder, holder afstand og er forsigtige.

Du kan også sende billeder, mål og beskrivelse pr. mail. Så får du et tilbud retur.

Luk
INFO