Lounge sofa

Biotop - loungesofaen der kan laves uendelig lang

Størrelser:
Biotop er en modulsofa, hvor de enkelte moduler kan stå alene som en lænestol eller sættes sammen til en sofa i en uendelighed.
Modulerne har en siddehøjde på 38cm, en ryghøjde på 70cm og måler hver for sig:
- Modul uden armlæn    70x85cm. - Modul med armlæn i den ene side 80x85cm. - Modul med armlæn i begge sider    90x85cm.

Materialer:
Benene er af 10 kg massivt rustfrit stål, der er håndslebet og poleret. Biotop er betrukket med kraftig okselæder. Under læderet er der 3 lag skumgummi i forskellige hårdheder. et lag vat og et lag stof - alt af bedste kvalitet for at give det helt rigtige grif og lang holdbarhed. Ryghynderne kan byttes med sædehynderne, hvis de er blevet trætte i brug.
Bundpladen i hynderne er krydsfinér - det samme materiale, skateboards er lavet af. Armlænet har et skelet af massivt birketræ og krydsfiner, det er limet og skruet sammen.

Priser: 
Biotop starter på 15.500,- og fortsætter ligeså uendeligt som længden på sofaen. Kontakt os gerne for at høre mere om den perfekte sofa til receptionen eller kontoret.

Ingen krummer:
I en foyer, lounge, venteområde mm. er det vitigt at møblerne fremstår hygieniske og inbydende. Derfor har Biotop mellerum i mellem hynderne så krummer, støv og nullermænd, ender nede på gulvet og ikke i den sædvanelige revne imellem sæde og ryg.

Leveringstid: 8-10 uger