Konferencebord

Konferenceborde kan vi lave i mange forskellige udformninger og designs. Vi kan desigene et bord der passer til dit lokales arkitektur og til dit øvrige inventar. På billederne se du nogle eksembler på hvad vi tidligere har lavet. Vi er klar på nye udfordringer og laver gerne et nyt design efter dine ønsker.

Størrelser: 
Boox Gavlbord laves i alle mål op til 10m eller mere. Designet kender ingen makslængde, og vi tilpasser kontruktionen, så det passer til længden på dit ønske . Højden og bredden bestemmer du også selv, så her har du virkelig mulighed for at skabe det perfekte konferencebord til mødelokalet.

Materialer:
Du kan vælge imellem vores mere end 50 forskellige træsorter, med en laminatplade eller sprøjtelakeret i en valgfri farve. Kanterne males hvide eller sorte eller påsættes finér efter dit ønske. Vi kan danne forskellige mønstrer med træets åretegninger, og det er helt op til dig, hvilket mønster du kunne tænke dig. Du er altid velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge netop det stykke træ, som du synes er smukkest.

Priser:
Vores Gavlborde koster fra 9.495,- og varierer ved valg af størrelse og valg af træsort. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder og få en pris på dit specifikke ønske. Da du handler direkte med snedkeriet og ingen andre tjener på dit konferencebord, kan vi lave et specialdesignet bord til en pris der matcher masse producerede borde.

Leveringstid: 6-8 uger