Gavlborde på mål til mange formål

Størrelser:
Boox Gavlbord laves i alle mål fra 40cm til 280cm langt, og det kan derfor bruges til alt fra lille hjørnebord til stort spisebord til kantinen. Højden og bredden bestemmer du også selv, så Et gavlbord fra Jesper holm er også oplagt at bruge som inventar i en butik eller lignende.

Materialer:
Du kan vælge imellem vores mere end 50 forskellige træsorter, med en laminatplade eller sprøjtelakeret i en valgfri farve. Kanterne males hvide eller sorte eller påsættes finér efter dit ønske. Vi kan danne forskellige mønstrer med træets åretegninger, og det er helt op til dig, hvilket mønster du kunne tænke dig. Vi kan selvfølgelig også sprøjtelakere dit bord i præcis den farve, som du ønsker dig. Du er altid velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge netop det stykke træ, som du synes er smukkest, og som du ønsker dit nye spisebord produceret af.

Priser:
Vores Gavlborde spiseborde koster fra 9.495,- og varierer ved valg af størrelse og valg af træsort. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder og en pris på dit specifikke ønske.