Booxreoler

Størrelser:

Vores Boox reolserie er meget omfattende og vi kan imødekomme alle ønkser.
Skulle du ikke lige kunne se den størrelse eller indretning på vores hjemmeside, som opfylder dine behov og ønsker, så kontakt os endelig på telefon eller mail, vi kan sagtens lave det du leder efter.

Se og bestil booxreoler her.

Materialer:
Du kan vælge imellem vores mere end 50 forskellige træsorter eller sprøjtelakeret i en valgfri farve. Vi kan danne forskellige mønstrer med træets åretegninger, og det er helt op til dig, hvilket mønster du kunne tænke dig.
Vi kan selvfølgelig også sprøjtelakere dine reoler i præcis den farve, som du ønsker dig. Du er altid velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge netop det stykke træ, som du synes er smukkest, og som du ønsker dine reoler produceret af.

Kontorindretning af reolerne: Vi kan tilpasse reolerne så de passer dine behov. Vi kan lave indretning i reolerne til hængemapper, vi kan sætte lås på skuffer og låger, vi kan lave tegningskuffer etc. Fortæl os hvad du har brug for, vi elsker at gøre vores kunder glade med en skrædersyet løsning til en rimmelig pris.

Priser:
Vores reoler koster fra 1.560,- og varierer ved valg af størrelse, indretning og valg af træsort. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder og en pris på dit specifikke ønske.