Vælg den rigtige køkkenbordplade og vask.

Vask:

Vasken er ubetinget den mest brugt ting i et køkken. Kik på et gammel køkken og se hvor gulvet er mest slidt: Ved vasken. Her står du mest, her skyller du maden, hænderne, gryder mm. her henter du vand til maden og her hælder du ting ud og har affald midlertidigt.

Vaskens placering er alt afgørende for et velfungerende køkken. Vasken størrelse og form er også afgørende for hvorlænge du kommer til at bruge på at lave mad, kontra gøre rent og vaske op. Kom og hør mere.

Køkkebordplade, vælg det rigtige materiale:

En køkkenbordplade udsættes for store mængder vand, slag, fedt, syre, base, kulde, varme mm. Ikke alle materialer kan klare alt dette. Nogle materialer kan klare nogle af disse påvirkninger men ikke andre.

Træ er absolut uegnet til køkkenbordplade, da det ikke tåler vand og varme. Træplader kan ikke gøres tilstækkeligt rene da træ har en masse små porre. Vælger du træ skal du værer forsigtig med vand og varme og undgå at dine fødevarer kommer i kontakt med pladen.

Materialets hårdhed har også betydning for funktionaliteten. En hård sten plade slår skår af glas og porcelæn. Alt skal sættets forsigigt på en stenplade.

Bordpladens udseende skal spille sammen med valg af matariale til skuffe fronter. Til fronter i fx. træ med levende årestruktur forslår vi en ensfarvet plade.

Vi kan levere alle materialer, men anbefaler materialer der fungere godt i brug og som kan holde i mange år. Et køkken er først og fremmest en arbejdsplads og skal kunne tåle at blive brugt. Et nyt køkken skal kunne præstere mange gode måltider og bidrage til familiens sundhed og livskvalitet.

Et gennemtænkt og velfungerende køkken gør det nemt for dig, at lave god og sund mad til dig og din familie og dine gæster.

Kom og hør mere.