Skabsløsninger til skråvægge

Soveværelser har ofte skråvægge og er for små. Vi hjælper gerne med en smuk og funktionel løsning på pladsproblemet, opbevaringsbehovet og estikke i forhold til rummets arkitektur.

På billederne ses to løsninger.

1) En med trælåger, har skåvæggen ved siden af skabet. Derved opstår en trekant der er svær at udnytte. Istedet for at lave et trekantet skab, som er hængslet i den forkerte side, så adgangen til skabe bliver vanskelig, har vi lavet en løsning hvor trekanten er friholdt til opbevaring i kurve.
For at gøre rummet mere luftigt, er skabet ophængt på vægen med 15 cm luft rundt om. derved ses gulvet og vægen hele vejen rundt og rummets oprindelige størelse er bevaret.

2) Den med hvde låger har skråvægen bag skabet. For at udnytte skråvægens fulde dybde nederst, er komoderne lavet med ekstra dybe skuffer. De gå ind bag skabets bagbeklædning og udnytter pladsen ud mod skunken.
Hylderne med bøjlestænger er placeret så tøj på bøjler kommer højest muligt op. De er placeret så skjorrterns skulder lige netop går fri af skråvægen.
Denne løsning er fuld indbygget i en god højde, så man kan stå foran skabet og uden skabet indrager for meget af rummets størelse.

Et ubrugeligt areal er blevet til et funkionelt skab.

Kontakt os og fortæl os om dine ønsker, så tegner vi gerne en estetisk og funktionel løsning til dig.