Små og store opgaver

Designer med eget snedkeri

Kombinationen af Møbeldesigner, eget snedkeri og moderne produktion, giver dig en åbenlys fordel. Du kan få det som du vil have det, og du behøver ikke første at gå til en designer, derefter til en møbelsnedker.

Jeg designer dit møbel, så det kan produceres til en fornuftig pris, uden at gå på kompromis med dine ønsker eller kvalitet og holdbarhed.

Du er velkommen med store og små opgaver, vi elsker udfordringer. En enkelt lille hylde, eller stor erhvers indretningsopgave, alle er velkomne.

Vi har en meget stor samling af træsorter, vi kan bearbejde Corian, aluminium, laminat og mindre beslag i metal. Vi har eget sprøjtemale værksted og kan lakere alle farver.

Fra ide til virkelighed

"At have mit eget snedkeri giver mulighed for, at komme hurtigt fra en ny ide til færdigt produkt. Får jeg en ide, kan jeg få timer efter stå med et færdigt møbel.
Jeg kan selv bestemme hvilke ideer jeg vil gøre til virkelighed og lade indgå i min kollektion, uden hensyn til kommercielle interesser."

Alle har ret til unikke møbler, tilpasset individuelle behov.Håndlavede design møbler lavet på mål behøver ikke at være ubetalelige.

Mit snedkeriet har computerstyrede maskiner, der nemt kan omstilles til at lave vores standart modeller efter dine mål, eller kan programeres til at fremstille helt specielle opgaver.

Bestil et indretningsbesøg.

eller:

besøg vores snedkeri butik

Jesper Holms snedkeri blev grundlagt i 1992.