Snedkeri butik

Winthersmindevej 24
2635 Ishøj Landsby

 

Åben:
Mandag-Torsdag:           09:00 - 16:00
Fredag:                         09:00 - 15:00

Ring altid inden du kommer 3255 9855

jh@jesper-holm.dk

Om møbeldesigner Jesper Holm

Mission:

Gennemtænkt design er fundamentet for et godt produkt. Køber du gode produkter er du med til at bruge verdens resurser med respekt og omtanke.

"Mine designs skal ikke tiltrække sig opmærksomhed, men derimod opfylde dagligdagens behov. Jeg forsøger at arbejde seriøst med design og håndværk. Det er mit mål, at møblerne er så gode, at kunderne sender mig en venlig tanke dagligt. Jeg ønsker ikke at sælge kejserens nye klæder, mit mål er at sælge godt design, håndværk og gode materialer."

Design filosofi:

Der er lavet møbler i 8.000 år, alt er opfundet. Jeg opfinder ikke nyt, men forenkler gamle modeller. Jeg finder inspiration i gamle møbler og laver min nye fortolkning. Jeg finder inspiration i naturens konstruktioner, i håndværket og vores forfædres og naturfolks simple redskaber, i vikingeskibe, og i alt der er lavet optimalt. Jeg forenkler yderligere og laver det til tidsvarende et produkt, der kan fremstilles på mit snedkeri.

Håndværk:

Alt bliver lavet på mit snedkeri syd for København.  Møblerne fremstilles som en kombination af moderne produktion og traditionelt møbelsnedker håndværk. Vi har computer styrede maskiner, der gør vores produktion meget effektiv.

Alle møbler overfladebehandles efter gamle, traditionelle metoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt.

Ved korrekt vedligeholdelse holder dine Jesper Holm møbler livslangt. Læs mere om vedligeholdelse her på hjemmesiden.

Grundlagt i 1992