Snedkeri butik

Winthersmindevej 24
2635 Ishøj Landsby

 

Åben:
Mandag-Torsdag:           09:00 - 16:00
Fredag:                         09:00 - 15:00

Ring altid inden du kommer 3255 9855

jh@jesper-holm.dk

Håndværk, en kombination af moderne produktion og håndværkstradition

Alt bliver lavet på mit snedkeri syd for København. Møblerne fremstilles i en kombination af moderne produktion og traditionelt møbelsnedker håndværk. Vi har computerstyrede maskiner, der gør vores produktion meget effektiv.

Alle møbler overfladebehandles efter gamle, traditionelle metoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt.

Denne kombination af effektiv moderne produktion og det bedste fra gamledage, giver gode møbler og køkkener til fornuftige priser.

Ved korrekt vedligeholdelse holder dine Jesper Holm møbler livslangt. Læs mere om vedligeholdelse og materialerne her på hjemmesiden.

Møbler for livet:

Skulle dine reoler efter mange års brug trænge til olie, er de blevet skjoldede, ridsede, eller skal låger og skuffer justeres, så er du altid velkommen på vores værksted, hvor vi vil reparere dine reoler uden beregning**.

Alt er håndlavet og dermed ikke perfekte industrimøbler. Det betyder, at hvert stykke møbel fra Jesper Holm of Copenhagen har sit eget unikke særpræg.

Du er også altid velkommen til at ringe og få gode råd om ophængning eller vedligeholdelse.

** Garanti gælder kun ved køb af møbler til fuld pris fra Jesper Holm's showroom eller via webshoppen. Den gælder også kun for den person der har købt møblerne.