Indretningsprogram

Se evt. instruktions filmen. Dobbelt klik på filmen og se den på fuld skærm. Filmen varer 12 min.

Klik på linket for at åbne indretningsprogrammet. I programmet finder du alle møbler undtagen køkkener og garderobeskabe, i alle træsorter med priser. Du kan altså lave din kombination, se den i ønsket træsort og med det samme se prisen.

Åbn indretningsprogram

Få indretningsbesøg i din egen stue

Vi kommer og opmåler, samt giver et gratis og uforpligtende indretningsforslag til netop din bolig. Læs mere her

Bestil indretningsbesøg

Få besøg af indretningsarkitekt, hjemme hos dig, gratis

Privat:
Som en del af vores service tilbyder vi at komme og vise vores møbler i dit hjem. Få samtidigt råd om indretning, valg af træsorter, vedligeholdelse og meget mere. Det er ganske gratis, vi håber selvfølgelig, at du ender med at bestille nogle af vores møbler.

Vi måler din bolig op til dine nye møbler, matcher vores forslag med din øvrige indretning og husets mulighedder. Naturligvis med udgangs punkt i dine ønsker, behov og dit buget. Vi laver en skitse med et forslag og regner en pris med det samme.

Bestil indretnings besøg her:

ad@jesper-holm.dk    telefon 3255 9855

Erhverv:
Vi elsker udfordringer. Udover vores faste sortiment, som alt sammen laves efter mål, løser vi special opgaver nemt, da vi både har designer og produktion under samme tag. Vi kan med andre ord lave en skræddersyet design løsning, der normalt er ubetalelig, til en rimmelig pris. Vi har computerstyrede snedker maskiner, så hvad før i tiden var meget kostbart, laver vi nemt og billigt.
Står du med en lille eller stor opgave, så kontakt os og få et gratis og uforpligtigende design oplæg.